- 15 Temmuz 2014
- 1.460
- 603
- 108
var böyle insanlar..içindeki şiddeti dışarıya yansıtmaz ama eşine çocuklarına kan kusturur..sanırım dışarda korkuyorlar..evdeki kadın nede olsa ne kadar gücü olabilirki...az önce bir bayan geldi. eşi fena olmuş. stresli bi durummu yaşadınız dedim. adam anlatmak istemedi. eşi anlattı. kızım eşinden boşanıyor. 2 çocuğu var 3 yıllık evlilerdi dedi.
biraz sohbet ettik. eşi dışarıya çok iyi ama evde eziyet ediyomuş bizimde haberimiz yoktu dedi. bana sordu evli misiniz diye yok dedim. aman kararını iyi ver dedi.
çok doğru dedim. ve düşündüm cidden evlilik kararı vermek ne kadar zor. o kadar görüşüosun ediosun aylar sonra farklı huyları çıkıyo tanıyamamışım diyorsun.
evli arkadaşalara sormak istiyorum nasıl emin oldunuz tam olarak bu benim evleenceğim insan nasıl dediniz?
Gerçekten çooook çook zor bi kara! Bi düşünsenize! Anne,baba,kardeş,çocuk,eş, teyze,amca vs... çevrenizdeki bu kadar insandan sadece bi tanesini seçebiliyorsunuz o da Eş! Valla deli cesareti bu evlilik :) Çok şükür doğru bi seçim yapmışım, aşk,meşk vs belki geçiyo zamanla heyecanlar ama iyi bi insan olması çok önemli,ve de merhametli .Yine olsa bi şansım yine eşimi seçerdim heralde ..Bazen ne buldum acaba bu adamda desem dee :) Şaka şaka seni çok seviyorum kocacım..Ay aşkım depreşti bak.Doğru insanı bulunca anlarsın derlerdi hep..Öyle olur inşallah herkes için..Çok da gözükara olmamak,bile bile de lades dememk lazım ama şimdi
Bende anlamadim 1ayda evlilik yaptim simdi 4aylik evliyim mutluyum esim cok iyi biri genelde ve onu seviyorum o bendende cok seviyor ...zaman ne gosterir ne getirir ne goturur gorecegiz baslarda degil evlenmek flort dahi dusunmuyordum oysa onunla :)
O değil de bu hikayedeki hatun da pek hızlıymış. 3 senede 2 çocuk, maşallah...
evet tanımak zor. hiç unutmam bi abla tam 10 sene çıktım ama adamı tanıyaammışım derdi hep.
ne mutlu sana ne mutlu :)
Valla basligini okuyunca durdum dusundum de cevap bulamadim. Askin gozu kormus demekki demekten baska bisey gelmedi. Hakikaten nasil guvendim nasil evet tamam dedim bilmiyorum. Bence Rabbim ol diyince otesi yok. Dusundum dusundum bir turlu bulamadim
Guzel bir baslik olmus.
Ben evli degilim, onu soyleyeyim oncelikle.
Ama ben eziyet edebilecek, ya da siddet, vs cekilemez huylari olan birinin rengini belli etmeyecegine inanmiyorum. Insanlar ya duzelir umuduyla, ya hafife aldiklari icin, ya da sacma davranislara farkli anlamlar yukledigi icin bile bile lades diyor diyorum. Sacma sapan kiskancliklari ovunerek anlatip bunun adini sevgi koyan kiz o kadar cok ki mesela... Bunun gibi.
Aslında ilk tanıştığım gün o kadar sinir oldum ki anlatamam. Ama o akşam onu düşünmekten uyuyamadim bile. Esim ise beni ilk gördüğü an anlamış ama beni sinir edip sabrımı denemiş :)Banada aynı his olmştu hatta içmden yok ya bu cocuk bnle ewlenmz nye boyle düşnyorum dedimsnra ewlendm oda benm içn bu kız bana bakmz falan dye düşnmş ewlenmz dye... Gercekten şans işi ... Dua etmek lazmAllahm bana dgru insanı karşıma çıkar diye.. Başka yolu varmı bilmem
Annem babamı hala tanımadığını iddia ediyor
Biraz tuhaf bir aile gibi göründü gözüme açıkçası.yani başta anladıysa yapmasaydı keşke o kadarını soramadım tabi. ama adam epey çektiriyomuş sanırım. ama annesi inşallah barışırlarda kızı götürmeyiz dedi. bende mutsuz evliliği sürdürmektense ayrılması daha hayırlıdır belki dedim..
Flort 1aydi istebak böyle hızlı evlenenleri hiç anlamıyorum. deli cesareti gibi geliyor yanlış anlamayın. 1 ayda nasıl karar verip evlendiniz. ne kadar süre cıktınız?
Biraz tuhaf bir aile gibi göründü gözüme açıkçası.
Annem babamı hala tanımadığını iddia ediyor
Flort 1aydi iste1ay sevgili olduk evlendik hemen ayri sehirlerdeydik bi forumda bilgi alisverisi yapalim derken tanismistik bence cuk oturdu bu isler sans kimuside 10senede nasil taniyamadim der kimisi evlendigimizin ertesi gunu yuzunu gosterdi der bizde oyle bisey olmadi ayniyiz ayni sevgi ayni ask aynisekilde anlasiyoruz bazen fazlada dusunsen is olacagina varir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?