nasıl emin olup evlendiniz??

var böyle insanlar..içindeki şiddeti dışarıya yansıtmaz ama eşine çocuklarına kan kusturur..sanırım dışarda korkuyorlar..evdeki kadın nede olsa ne kadar gücü olabilirki...

Gerçekten çooook çook zor bi karar! Bi düşünsenize! Anne,baba,kardeş,çocuk,eş, teyze,amca vs... çevrenizdeki bu kadar insandan sadece bi tanesini seçebiliyorsunuz o da Eş! Valla deli cesareti bu evlilik :) Çok şükür doğru bi seçim yapmışım, aşk,meşk vs belki geçiyo zamanla heyecanlar ama iyi bi insan olması çok önemli,ve de merhametli .Yine olsa bi şansım yine eşimi seçerdim heralde ..Bazen ne buldum acaba bu adamda desem dee :) Şaka şaka seni çok seviyorum kocacım..Ay aşkım depreşti bak.Doğru insanı bulunca anlarsın derlerdi hep..Öyle olur inşallah herkes için..Çok da gözükara olmamak,bile bile de lades dememk lazım ama şimdi

ne mutlu size. Allah herkese sizin gibi doğru kararlar aldırsın inşallahh..

Bende anlamadim 1ayda evlilik yaptim simdi 4aylik evliyim mutluyum esim cok iyi biri genelde ve onu seviyorum o bendende cok seviyor ...zaman ne gosterir ne getirir ne goturur gorecegiz baslarda degil evlenmek flort dahi dusunmuyordum oysa onunla :)

bak böyle hızlı evlenenleri hiç anlamıyorum. deli cesareti gibi geliyor yanlış anlamayın. 1 ayda nasıl karar verip evlendiniz. ne kadar süre cıktınız?

Valla basligini okuyunca durdum dusundum de cevap bulamadim. Askin gozu kormus demekki demekten baska bisey gelmedi. Hakikaten nasil guvendim nasil evet tamam dedim bilmiyorum. Bence Rabbim ol diyince otesi yok. Dusundum dusundum bir turlu bulamadim

O değil de bu hikayedeki hatun da pek hızlıymış. 3 senede 2 çocuk, maşallah...

yani başta anladıysa yapmasaydı keşke o kadarını soramadım tabi. ama adam epey çektiriyomuş sanırım. ama annesi inşallah barışırlarda kızı götürmeyiz dedi. bende mutsuz evliliği sürdürmektense ayrılması daha hayırlıdır belki dedim..

evet tanımak zor. hiç unutmam bi abla tam 10 sene çıktım ama adamı tanıyaammışım derdi hep.

ne mutlu sana ne mutlu :)

Ben o yüzden çok tanımaya ugrasmadim nasıl olsa evlenince daha iyi tanırım diye. Resmen kumar oynadım. Daha 3 aylık evliyim ama iyi ki bu adamla evlendim diyorum

Valla basligini okuyunca durdum dusundum de cevap bulamadim. Askin gozu kormus demekki demekten baska bisey gelmedi. Hakikaten nasil guvendim nasil evet tamam dedim bilmiyorum. Bence Rabbim ol diyince otesi yok. Dusundum dusundum bir turlu bulamadim

ne kadar süre çıkmıştınız? geçmişte yaşanmış ilişkilerde önemli tecrübe kazandırıyor insana.

Guzel bir baslik olmus.
Ben evli degilim, onu soyleyeyim oncelikle.
Ama ben eziyet edebilecek, ya da siddet, vs cekilemez huylari olan birinin rengini belli etmeyecegine inanmiyorum. Insanlar ya duzelir umuduyla, ya hafife aldiklari icin, ya da sacma davranislara farkli anlamlar yukledigi icin bile bile lades diyor diyorum. Sacma sapan kiskancliklari ovunerek anlatip bunun adini sevgi koyan kiz o kadar cok ki mesela... Bunun gibi.

aslında biraz süreyle alakalı. kısa zamanda göstermeyebilir ancak uzun vadede kesinlikle gösterir kendini diye düşünüyorum. o yüzden hemen evlilik kararı almamak gerekli.

Aslında ilk tanıştığım gün o kadar sinir oldum ki anlatamam. Ama o akşam onu düşünmekten uyuyamadim bile. Esim ise beni ilk gördüğü an anlamış ama beni sinir edip sabrımı denemiş :)
3 ay sonra evlenme teklifi etti zaten dayanamadı

Annem babamı hala tanımadığını iddia ediyor

haha bu da iyiymiş :)))

bizim bi arkadaşın annesiyle babası tartışıyomuş. adam demiş ki kırk yılda seni anlayamadım . kadın ne dese begenirsiniz ben bile kendimi anlamıyorum sen nasıl anlıycaksın :)) çok gülmüştüm. cidden bazı insanlar anlaşılmaz oluyor

Biraz tuhaf bir aile gibi göründü gözüme açıkçası.

bak böyle hızlı evlenenleri hiç anlamıyorum. deli cesareti gibi geliyor yanlış anlamayın. 1 ayda nasıl karar verip evlendiniz. ne kadar süre cıktınız?
Flort 1aydi iste 1ay sevgili olduk evlendik hemen ayri sehirlerdeydik bi forumda bilgi alisverisi yapalim derken tanismistik bence cuk oturdu bu isler sans kimuside 10senede nasil taniyamadim der kimisi evlendigimizin ertesi gunu yuzunu gosterdi der bizde oyle bisey olmadi ayniyiz ayni sevgi ayni ask aynisekilde anlasiyoruz bazen fazlada dusunsen is olacagina varir

Biraz tuhaf bir aile gibi göründü gözüme açıkçası.

anneyle baba kızlarının boşanmasını istemiyor üzülüyor. kadında kararsız kalmış . bu kadarını bilmiyoduk çok şaşırdık çok üzüldük diyor. sonra da keşke boşanmasalar diyor.

Annem babamı hala tanımadığını iddia ediyor
aynen 27 yıllık evliler annem hala tanıyamadım bu adamı diyo evlilik bi kumar şansın varsa kazanır mutlu olursun şansın yoksa mutsuz. Bekarım ama Rabbim hayırlı kişiler karşımıza çıkarsın. Toz pembe görülüyo herşy ama hiç de öyle değil evlilik evlenmeden görüyoruz bunu. Aynı evin içine girince canavar olan yaratıklardan var maalesef

hemde netten tanıştınız. sizinki bence büyük şans. insan nasıl güvenir ki 1 ayda..

olacağına varma konusunda çok haklısınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…