- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.806
- 598
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Hangi ayda doğdunuz. Yazın doğan yazı sever kışın doğan kışı sever diye aklımda kalmışta. Sizde de öyle mi merak ettim:)
Konu piskolojik olunca evet destek deniliyor.Anlamadigim sey su: Insan karsilastigi zorluklara bas etmeyecek mi hic? Hemen destek almaya mi yonelecek?
En basit mevsim konusunda bile destek almam tavsiye ediliyor. Ilginc gercekten.
Konuya yorumum hafif depresif haliniz varsa zaten mevsim geçişleri etkiler burunuzda yaprak gibiyse savrulur durursunuz
Doğru değilmiş demekkiSonbaharda dogdum ben.
Daldığı şeyin eski....yani geride kalmış bişey olmadığını hele mevsimlerle hiiic alakası olmadiginiBakin ne guzel. Ne sorduysam onu cevaplayin. Eskilere dalmanin luzumu yok.
Bende ilkbahar yaz cilardanim ama pozitif dusunelim mesela yagmur da islanmak sırilsıklam olmak sonra hastalanmak isten izin alip evde sicacik yatmak ... kar da bembeyaz heryer dimi.ne hoş manzara da hos ama tabi düşüp bir tarafini incitmek var ayrica eriyince etrafi su götürmesi....ay içim şişti..Sonbahar ve kis mevsimi ruhuma agir geliyor. Depresif bir hal aliyorum bu mevsimlerde. Gunes olmayinca kendimi dipte hissediyorum. Simdiden kara kara dusunuyorum nasil gececek bu 2 mevsim diye. Benim gibi olan var mi?
Konu piskolojik olunca evet destek deniliyor.
Elbette herkesin en iyi doktoru kendisidir, fakat siz bunu her kış mevsiminde yaşıyorsunuz ve belliki kendiniz bunun üstesinden gelememişsiniz, ve bir adım öteye gidebilmek için destek almanızda bence hiç bir mahsur yok.
Bence destek almanızı düşünenler bunu düşünerek destek almanızı tavsiye ediyorlar.
Huzurlu bir sonbahar ve kış dileğiyle.
Daldığı şeyin eski....yani geride kalmış bişey olmadığını hele mevsimlerle hiiic alakası olmadiginimerve nin yaptığı 'haklı yoruma' gösterdiğiniz şu depresif tepkinizle/tepkilerinizle cok belli ediyorsunuz bence zaten .
Bende ilkbahar yaz cilardanim ama pozitif dusunelim mesela yagmur da islanmak sırilsıklam olmak sonra hastalanmak isten izin alip evde sicacik yatmak ... kar da bembeyaz heryer dimi.ne hoş manzara da hos ama tabi düşüp bir tarafini incitmek var ayrica eriyince etrafi su götürmesi....ay içim şişti..
Zaten destek almanız gerektiği tam şu noktada devreye giriyor, "siz her sonbahar ve kış bu durumdasınız ve üstesinden gelememişsiniz".Ben de uc durumlar disinda oyle onu yapamadin, destek al; bunu yapamadin, destek al olayina karsiyim. Insan bazi seylerin ustesinden gelmek icin mucadele etmeli.
Zaten destek almanız gerektiği tam şu noktada devreye giriyor, "siz her sonbahar ve kış bu durumdasınız ve üstesinden gelememişsiniz".
Durum buyken Destek almak aklıma gelen en iyi fikir tabii buna siz karar vereceksiniz.
Evet buda olabilir, bunu kabullenip 2 mevsim depresif yaşarsınız. Tabii ruh halinizle etrafı ailenizi yada eşinizi rahatsız etmemek kaydıyla.Demek benim tabiatima bu mevsimler aykiri. Bunu kabullenir yoluma bakarim. Bu kadar basit. Neyin destegi daha?
Burcunuz klayve hatasiBurnum nasil yaprak gibi oluyor?
Umarım emeklerinin karşılığını alırsın, çok çok çok mutlu olYeni mezun oldum İngilizce öğretmeliğindenBugün kpss’ye girdim, atanma çabasındayım . Devlette olmazsam Eskişehir’e dönmem daha kolay aslında, bakalım, hayırlısı. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
26 sene memleketim olan Adana'da yaşadım ve yazından da sıcağından da neminden de yıldım bıktım, yemin ediyorum güneşe silah sıkmak ne ki? Elime verseler boğarak acı çektirerek öldürürüm =)))) Şimdi de güneydoğudayım gelmek bilmiyor sonbahar.. Ben de yazın depresyona giriyorum sanırım Adana sıcağı travma yaşatmış bende.. Siz şimdi pencere dediniz açtık dediniz mis gibi kapalı hava vardı dediniz kapüşon dediniz içim nasıl gitti nasıl.... Dışarda yağmur elimde kitap yanımda kedim.. Eylül bitti hala günde 3 kez duş alıyoruz biz. Şu an lütfetmiş 34 dereceye inmiş, öğlen hala 38 derece =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?