Nasil gececek bu mevsimler?

Hangi ayda doğdunuz. Yazın doğan yazı sever kışın doğan kışı sever diye aklımda kalmışta. Sizde de öyle mi merak ettim:)

Anlamadigim sey su: Insan karsilastigi zorluklara bas etmeyecek mi hic? Hemen destek almaya mi yonelecek?

En basit mevsim konusunda bile destek almam tavsiye ediliyor. Ilginc gercekten.
Konu piskolojik olunca evet destek deniliyor.
Elbette herkesin en iyi doktoru kendisidir, fakat siz bunu her kış mevsiminde yaşıyorsunuz ve belliki kendiniz bunun üstesinden gelememişsiniz, ve bir adım öteye gidebilmek için destek almanızda bence hiç bir mahsur yok.
Bence destek almanızı düşünenler bunu düşünerek destek almanızı tavsiye ediyorlar.
Huzurlu bir sonbahar ve kış dileğiyle.

Bakin ne guzel. Ne sorduysam onu cevaplayin. Eskilere dalmanin luzumu yok. 😉
Daldığı şeyin eski....yani geride kalmış bişey olmadığını hele mevsimlerle hiiic alakası olmadigini merve merve nin yaptığı 'haklı yoruma' gösterdiğiniz şu depresif tepkinizle/tepkilerinizle cok belli ediyorsunuz bence zaten .

Sonbahar ve kis mevsimi ruhuma agir geliyor. Depresif bir hal aliyorum bu mevsimlerde. Gunes olmayinca kendimi dipte hissediyorum. Simdiden kara kara dusunuyorum nasil gececek bu 2 mevsim diye. Benim gibi olan var mi? :KK64:
Bende ilkbahar yaz cilardanim ama pozitif dusunelim mesela yagmur da islanmak sırilsıklam olmak sonra hastalanmak isten izin alip evde sicacik yatmak ... kar da bembeyaz heryer dimi.ne hoş manzara da hos ama tabi düşüp bir tarafini incitmek var ayrica eriyince etrafi su götürmesi....ay içim şişti..

Konu piskolojik olunca evet destek deniliyor.
Elbette herkesin en iyi doktoru kendisidir, fakat siz bunu her kış mevsiminde yaşıyorsunuz ve belliki kendiniz bunun üstesinden gelememişsiniz, ve bir adım öteye gidebilmek için destek almanızda bence hiç bir mahsur yok.
Bence destek almanızı düşünenler bunu düşünerek destek almanızı tavsiye ediyorlar.
Huzurlu bir sonbahar ve kış dileğiyle.

Ben de uc durumlar disinda oyle onu yapamadin, destek al; bunu yapamadin, destek al olayina karsiyim. Insan bazi seylerin ustesinden gelmek icin mucadele etmeli.

Sizin duygularinizin aynisini ilkbaharda degil ama yaz mevsimine girerken de ben hissediyorum..Of yine bunaltici sicaklar,nasil gececek bu yaz diye dusunurum..Denize gittigim bir iki hafta disinda, yaz benim icin eziyettir..Sonbahar gelince, bir ohhh cekiyorum..Benim mevsimim geldi diye..

Ah canım eylül 🍁 Her sene iple çekerim sonbaharı, eylül hiç bitmesin isterim. İlkbahar ve sonbahar en sevdiğim mevsimlerdir.😍
Bugün eşim havalar soğuyor dedi dışarı bakarak, evet eveet yaşasınn dedim gülerek. Heyecanlanıyorum bu mevsimde resmen.❤
Yaz aylarını sadece geceleri için severim. Gündüz sıcağı beni mahveder hiç dayanamam sıcağa.😑
Sonbaharda doğmuşum birazda ondan galiba.🤗

Bende ilkbahar yaz cilardanim ama pozitif dusunelim mesela yagmur da islanmak sırilsıklam olmak sonra hastalanmak isten izin alip evde sicacik yatmak ... kar da bembeyaz heryer dimi.ne hoş manzara da hos ama tabi düşüp bir tarafini incitmek var ayrica eriyince etrafi su götürmesi....ay içim şişti..

Yagmuru cok severim ama yazin gunesi, denizi, kumsali, hafif kiyafetleri, muhtesem aksamlari nerede; kisin o kisa gunduzleri, sogugu, kapkara bulutlari, kasveti nerede?

Yine de pozitif dusunelim tabii. 😊

Ben de uc durumlar disinda oyle onu yapamadin, destek al; bunu yapamadin, destek al olayina karsiyim. Insan bazi seylerin ustesinden gelmek icin mucadele etmeli.
Zaten destek almanız gerektiği tam şu noktada devreye giriyor, "siz her sonbahar ve kış bu durumdasınız ve üstesinden gelememişsiniz".
Durum buyken Destek almak aklıma gelen en iyi fikir tabii buna siz karar vereceksiniz.

Zaten destek almanız gerektiği tam şu noktada devreye giriyor, "siz her sonbahar ve kış bu durumdasınız ve üstesinden gelememişsiniz".
Durum buyken Destek almak aklıma gelen en iyi fikir tabii buna siz karar vereceksiniz.

Demek benim tabiatima bu mevsimler aykiri. Bunu kabullenir yoluma bakarim. Bu kadar basit. Neyin destegi daha?

Demek benim tabiatima bu mevsimler aykiri. Bunu kabullenir yoluma bakarim. Bu kadar basit. Neyin destegi daha?
Evet buda olabilir, bunu kabullenip 2 mevsim depresif yaşarsınız. Tabii ruh halinizle etrafı ailenizi yada eşinizi rahatsız etmemek kaydıyla.

Yeni mezun oldum İngilizce öğretmeliğinden 😊 Bugün kpss’ye girdim, atanma çabasındayım 🥰. Devlette olmazsam Eskişehir’e dönmem daha kolay aslında, bakalım, hayırlısı. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için 🥰
Umarım emeklerinin karşılığını alırsın, çok çok çok mutlu ol ❤️

26 sene memleketim olan Adana'da yaşadım ve yazından da sıcağından da neminden de yıldım bıktım, yemin ediyorum güneşe silah sıkmak ne ki? Elime verseler boğarak acı çektirerek öldürürüm =)))) Şimdi de güneydoğudayım gelmek bilmiyor sonbahar.. Ben de yazın depresyona giriyorum sanırım Adana sıcağı travma yaşatmış bende.. Siz şimdi pencere dediniz açtık dediniz mis gibi kapalı hava vardı dediniz kapüşon dediniz içim nasıl gitti nasıl.... Dışarda yağmur elimde kitap yanımda kedim.. Eylül bitti hala günde 3 kez duş alıyoruz biz. Şu an lütfetmiş 34 dereceye inmiş, öğlen hala 38 derece =(

26 sene memleketim olan Adana'da yaşadım ve yazından da sıcağından da neminden de yıldım bıktım, yemin ediyorum güneşe silah sıkmak ne ki? Elime verseler boğarak acı çektirerek öldürürüm =)))) Şimdi de güneydoğudayım gelmek bilmiyor sonbahar.. Ben de yazın depresyona giriyorum sanırım Adana sıcağı travma yaşatmış bende.. Siz şimdi pencere dediniz açtık dediniz mis gibi kapalı hava vardı dediniz kapüşon dediniz içim nasıl gitti nasıl.... Dışarda yağmur elimde kitap yanımda kedim.. Eylül bitti hala günde 3 kez duş alıyoruz biz. Şu an lütfetmiş 34 dereceye inmiş, öğlen hala 38 derece =(

Yer mi degistirsek? 😊

Back
X