- 28 Temmuz 2020
- 723
- 952
- 18
- 33
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Aynı ben. Güneşli havada mutsuzum ama kapalı havada benden mutlusu yok. Ben de bu konuda yanlız olmadığıma sevindimBugun burada hava kapali ve serin ruzgarli.
Benim en sevdigim hava :)
Kapali havalarda ben resmen kendime geliyorum. Bu arada en sevdigim mevsim de sonbahar.
Gunesi ve sicagi hic sevmiyorum. Enerjimi emiyor. Numuneyim sanırım.
Merak etmeyin her mevsim gibi bunlar da gececek.
Depresif olduğunda benim konum var oraya gel sonra başka topiklere geç orda içini dökebilirsin canım kapalı havalarda bol bol dökmüşlüğüm varPofff! Guncel konularimla yepyeni bir profil yaratmaliyim kafalarda o zaman.
avm yok yeni kıyafete gerek yok kimse farketmiyor zaten ne giydiğimizi artık.makyaj a gerek yok maske altında herkes güzelDepresif olduğunda benim konum var oraya gel sonra başka topiklere geç orda içini dökebilirsin canım kapalı havalarda bol bol dökmüşlüğüm var
Sorma inan ki gardolabımdan kaç tane kıyafeti daha sattım nasılsa evdeyiz diyeavm yok yeni kıyafete gerek yok kimse farketmiyor zaten ne giydiğimizi artık.makyaj a gerek yok maske altında herkes güzelben de bu hafta tümm sonbahar kış evdeyim diye yarım binliği gra....s indirimine yatırdım maskeler serumlar saç ürünleri organik şampuanlar topladım geldim.pandemi bitimi 20 yaşıma geri döneceğim inşallah
yok bizim semtte mağazası var cadde üstünde ordan aldım piyasaya göre herşey bayağı ucuzdu ama az ürün kalmıştı bügün herşeyi bulamadım gene deSorma inan ki gardolabımdan kaç tane kıyafeti daha sattım nasılsa evdeyiz diyeinternetten mi aldın canım indirimi duydum ama gidemedim mağazaya tonik lazım bana da
Bi kömür maskesi yapıyorum evde öcü gibi geziyorumyok bizim semtte mağazası var cadde üstünde ordan aldım piyasaya göre herşey bayağı ucuzdu ama az ürün kalmıştı bügün herşeyi bulamadım gene desonbahar depresyonuna serum kış depresyonuna kil çamur mandalina maskeleri birebirr
avm masrafı olmadığı için ben 2 büyük torbayla çıktım 2 kere gidip bu hafta.4 ay yeter bana aldıklarım.evde devamlı maske ya da doğal serum ya da leke açıcı vardır yüzümde nasılsa kimse görmüyor beni sürem gitsin depresyondayım zaten mevsimsellBi kömür maskesi yapıyorum evde öcü gibi geziyorumama gitmem lazım tonik lazım indirim de var diye görüyorum TV de içim gidiyor ya
Benim kaşları almayı öğrenmem lazım bu ay gitmedim kuaföre korkumdan kendim aldım biraz idaretenavm masrafı olmadığı için ben 2 büyük torbayla çıktım 2 kere gidip bu hafta.4 ay yeter bana aldıklarım.evde devamlı maske ya da doğal serum ya da leke açıcı vardır yüzümde nasılsa kimse görmüyor beni sürem gitsin depresyondayım zaten mevsimsell
marttan beri gitmiyorum ne bir ayıBenim kaşları almayı öğrenmem lazım bu ay gitmedim kuaföre korkumdan kendim aldım biraz idareten
Peki nasıl hallettin kuaföre kapıdan bi ce'e yapıcam ortamı gözlemleyip giricemmarttan beri gitmiyorum ne bir ayı
benim kaşlar doğuştan düzgün dür 3 4 teli de kendim alıyorum tırnaklarım da öyle manikürlü gibidir ama saçımı boyatamıyorum ona üzülüyorum sarı saçı özledimPeki nasıl hallettin kuaföre kapıdan bi ce'e yapıcam ortamı gözlemleyip giricemkorona belirtisi olan var mı diye bi koloçan etmem lazım
Onu evde boyarsın ya çok zor değil sanırım boyayanlar var evdebenim kaşlar doğuştan düzgün dür 3 4 teli de kendim alıyorum tırnaklarım da öyle manikürlü gibidir ama saçımı boyatamıyorum ona üzülüyorum sarı saçı özledim
+1Aynı ben. Güneşli havada mutsuzum ama kapalı havada benden mutlusu yok. Ben de bu konuda yanlız olmadığıma sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?