Nasıl Geçiniyorsunuz

Çalışmak, evlilikte nasıl bir sorun teşkil ediyor da bu sebeple işinizi bırakabiliyorsunuz?
Yanlış anladınız aynı departmanda ayrı kollarda yöneticiydik ikimizde belki bilirsiniz şirketler aynı departmanda evlilik olduğunda etik bulmuyor ben çıkmayı kabul ettim eşim kaldı zorunluluktan

2 poşetlle çiktim şoktayım. 300 lira harcasam eve taşimak icin yardim ariyordum.
Daha bikaç sene evvel büyük gros markete gidip iki araba doldurup 500 tl ödediğimi 3 ay da markete uğramadığımı hatırlıyorum şimdi 500 tl bir ay anca erzak sağlıyor o bile değil hatta

Daha bikaç sene evvel büyük gros markete gidip iki araba doldurup 500 tl ödediğimi 3 ay da markete uğramadığımı hatırlıyorum şimdi 500 tl bir ay anca erzak sağlıyor o bile değil hatta
Yemin ederim yazdığım bu kadar foto atarım, fişin.

İnsanlar geçiremiyorlar sadece kredi kartlarına abanmışlsr, doksanlaraki gibi kredi kartsız döneme girsek; insanlar Türkiyenin görüp göreceği en kötü ekonomik krızlerınden bırı yaşadığını daha iyi anlayacak ve üstelik alternatif yabancı işçi var. İşveren pekala işçi çıkarır ucuz işçi alır. Durum vahım yanı.​

Bura hepip cekik gözlü. Garsonlarla bile konuşamıyorum. Nasil iş bulcaz )]

Aynen öyle ablam bankacı kimse borcunu ödemiyor diyor ödeyemiyor bankalar da devlet desteğiyle ayakta duruyor... Bursada yaşıyorum burda bir mahalle var sadece suriyelilerin mahallesi oldu hepsi dükkan açtı vergi alınmıyor onlardan kira yardımı görenler de var

Geçinemiyoruz.
Sadece borçları ödüyor ve diğer aya geçiyoruz.
Yine de halimize bin şükür; evladımızın ihtiyaçları tam, soframızda ekmek var.

Herkes çalışın demiş de piyasa bu haldeyken ortada çok iş var mı zannediliyo anlamıyorum ben. Allah yardımcımız olsun komple denicek bişey yok başka
Hala iş bakıyorum ama pek umut yok gibi işçi çıkaran çok firma var şuan umarım bişeyler değişir ülke olarak... bu şekilde gidişat çok zor

Geçinemiyoruz.
Sadece borçları ödüyor ve diğer aya geçiyoruz.
Yine de halimize bin şükür; evladımızın ihtiyaçları tam, soframızda ekmek var.
Aynen öyle allah rızkımızı veriyor şükür... ama iyi durumda da olsam yine aynı tasarrufu göstermek isterim birşeye ederinden çok para vermek beni çok üzüyor

Hala iş bakıyorum ama pek umut yok gibi işçi çıkaran çok firma var şuan umarım bişeyler değişir ülke olarak... bu şekilde gidişat çok zor
Sanmıyorum ülkece kötü günleri bitirdik sırada daha kötü günler var muhtemelen. Umarım en kısa sürede iş bulursunuz

İş yok. Suriyeli olmslıyız. Gecen eşim gözlük yazdıracak, randevu almak zaten savaş. Baktık ortam sakin. Hipermetropum brn. Sen de muayene ol dedi. Kimlik arabada guvenlige gosteriyorum zirt pirt. Unutmusum. Ehliyet yok kaptirdim. Esin tcsini sozluyorum almadilar beni. Goz dr. Cok tatli kadindi da muayene oldum )))*

Ohh ne ala bizde sürünelim

[.
Valla geçiniyoruz bazen ben bile şaşıyorum. Bazen ay sonuna doğru sıkışık oluyor. Ama mesela dışarı çıkıyoruz çocukla sinemaya. Çocuk sinemaya giriyor biz dışarıda oturup sohbet ediyoruz. Sonra o çıkıyor diyoruz şimdi 3 hamburger menü yesek 40 tl yediğimiz de 3gr kıyma. Hadi gidelim eve. Yoldan o paraya 1 kilo kıyma alıyoruz. Evde köfte yapıyoruz .bimden hamburger ekmeği çocuğa . o gün harici 3 gunluk daha köftemiz oluyor yemek icin. Böyle şeyler yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…