- 18 Şubat 2018
- 191
- 185
- 53
- 37
Merhaba biraz dert yanmak istedim sizlere zira dertleşcek pek kimsem yok bu ara eşim iyi bir firmada yönetici evlenmeden bende aynı firmadaydm evlilikte sorun olcağı için ben ayrıldım firmadan.. 5000 tl maaşı var ben çalışmıyorum maddi durumu bilerek evlenmedim kayınvalidem sürekli aldı da aldı eşyalar inşşattan yapılan bir ev derken herşey senet borç evlendk çoğunu evlenince öğrendim zaten... aylık 3000 tl kredi ödememiz var vergi kesintisi derken ele kalan 1400 fln oluyo halada ödenmeyen borçlar var şükür sadece sosyalleşemeyip alışveriş yapamıyorum bir senedir yiycek yemeğim ekmeğim var bi elbise beğensem yazık eşime diyip kıyıp alanıyorumda... Ama çok merak ediyorum asgari ücretle çalışıp kira ödeyip nasıl geçiniyor insanlar her sofraya oturduğumda aklıma geliyo üzülüyorum düşündükçe... bi market alışverişi minimum 100 tl tutuyor ertesi günü yine yiycek bşy yok evde.. psikolojim kötü evlenmeden biraz savurgan bi hayatm vardı onada üzülüyorum... genciz yaşayamıyoruz diyorum eşime çünkü hele ki şu aralar bi kahve içmeye bile çıkamıyoruz benzindi dışarda yediğin içtiğindi 100 lirayı buluyor o da biraz uzun yazdım kusura bakmayın allah herkesin yardımcısı olsn çocuğum yok ama istiyoruz korkuyorum nasıl bakıcam die dertler çok allah sağlık versin