valla kardeş dermanim yoktu yazdım öyle içinden gelmiyorsa okuma türk dil kurumu değiliz canım sıkkın gelişi güzel yazdım kusur aramak isterse insan bulurYazıyı paragraflara bölerseniz okumamız ve anlamamız daha kolay olur. Bu şekilde okumak gelmiyor insanın içinden.
şuan ayrıyız evlerimiz ama dün başka şehir falan dedi eşim onada gidecek parası yok nereye gidecek ya para istemesinler diye onlara yanaşacak soruncada saçmalama diyor şaştim iyice kadından evi ayridik kurtulamadımKeşke yanlarına tasinmasaydiniz. Başka bir yere gitme şansınız yok mu
evin kirası çok kardeş giderler fazla yetistiremiyorum diyorSorun ne ki? Ödeyin borcunuzu
hangi açıdan karman çorman kardeş ikinci evlilikteki yuva yıkmaya çalışan bir aileKarman çorman bisi valla fikir yürütemedim.
biz ayrıydık eşim harcamayi bilmez nereye verdin diyorum harcandı gitti diyorEşiniz tabii ki annesi ile görüşecek, istemezseniz gizli saklı görüşür. Ben o paralar nereye gitmiş araştırırdım yalan dolana gelemem. Kaynana ne derse desin evimde mutluysam sorun yok
Yavaş yavaş ödeyecek...evin kirası çok kardeş giderler fazla yetistiremiyorum diyor
evin kirası çok kardeş giderler fazla yetistiremiyorum diyor
benim kedim doğum yapmıştı kardeş eşim sen kal ben bi gidip bakayim ona göre sende gelirsin evde hayvan kimse yok mama verecek yeni doğum yapmıştı kedimiz sonra aradım açmadı yok acillerdeyiz yok kafam dolu para lazim oldu acil eve onada cevap vermedi bende ne halin varsa gör dedim aramadım oda aramadi koptukİyi de babası ağırlaştı gitti
O arada neden birbirinize girdiniz yani Ada'm başka şehirde hastası varken ne oldu da koptunuz
izin vermiyor oturdugumuz yer merkeze çok uzak dibimde dağ var yani düşün yakın bir iş yok gideyim vasfim yok onuda geçtim çalıştırmam diyorE siz de çalışın madem.
ilk gördüğümde evlenendigimi nerden çıkardınız 1 sene sonra kabul ettim ailem yok dediği için değil tabiki herkesin bir ailesi var seninki nerede deyince konuşuldu bunlarİlk görduğunuzle evlenme huyu nerden geliyr?Genetik mi?
Kimsem yok diyince hee tmm ozaman mi dediniz evlenirken?
Cok enterasan neyse.
kredi cok mu yüksek?
Kapama sansınz yok mu?
Hos niyetlerı huzursuz etmekse,kredi kapansa da ararlar.
Bide noktalama isaretlerı var,ücretsiz kullanılıyor,bi zahmet kullanın onları konu sahipleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?