Nasıl güvende hissedeyim:(

izin vermiyor oturdugumuz yer merkeze çok uzak dibimde dağ var yani düşün yakın bir iş yok gideyim vasfim yok onuda geçtim çalıştırmam diyor

Anasının sözüyle sizden ayrılan, çalıştırmayan, sağa sola borç yapan adamın peşinde dolanın o zaman ne diyelim.

Eh annesiyle tabiki görüşecek. Ne kadar kötü olursa olsun Anne sonuçta kağıt değil ki buruşturup atsın.
Eşiniz size gerçekten değer veriyor ve seviyorsa o taraftan olumsuz hiçbir şeyi takmaz diye düşünüyorum.
Eşinle konuşursun aklındaki tüm düşünceleri söylersin. Mesafeli görüşmeler olur.
Yoksa böyle ipin ucu kaçar kimse tutamaz.

Eşiniz borcunu ödemeli. Krediyi neden çekmiş ne oldu o para? Birde evliliğiniz bu kadar pamuk ipliğine mi bağlı? Yani siz baya baya kaynana ayırır diye korkuyorsunuz. Eşiniz sizi ve yuvasını seviyorsa bitmez. Ne bileyim valla ben baya tıkandım bu konuda

Eh annesiyle tabiki görüşecek. Ne kadar kötü olursa olsun Anne sonuçta kağıt değil ki buruşturup atsın.
Eşiniz size gerçekten değer veriyor ve seviyorsa o taraftan olumsuz hiçbir şeyi takmaz diye düşünüyorum.
Eşinle konuşursun aklındaki tüm düşünceleri söylersin. Mesafeli görüşmeler olur.
Yoksa böyle ipin ucu kaçar kimse tutamaz.
mesafe var zaten tartışmaya gittim diyor birdaha telefonda hallet hastalik ve acil birşey dışında istemiyorum dedim tamam dedi

Eşiniz borcunu ödemeli. Krediyi neden çekmiş ne oldu o para? Birde evliliğiniz bu kadar pamuk ipliğine mi bağlı? Yani siz baya baya kaynana ayırır diye korkuyorsunuz. Eşiniz sizi ve yuvasını seviyorsa bitmez. Ne bileyim valla ben baya tıkandım bu konuda
kaynanam bana baştan beri kıl kardeş çünkü oğluna düğün yapamamış bide eskiden kendi tarafından birine nişanlamış askerden geldikten sonra eşim atmış nişanı benim istediğimi almadı kendi istediğini aldı kafasında kadın ben onunla görüşmesini istemiyorum çünkü amacı kandırmak

Kardeş sana söyleyim bu güvensizlikle yaşanmaz, elbet bir gün gidecek yanlarına , et tırnaktan ayrılmaz unutma

kaynanam bana baştan beri kıl kardeş çünkü oğluna düğün yapamamış bide eskiden kendi tarafından birine nişanlamış askerden geldikten sonra eşim atmış nişanı benim istediğimi almadı kendi istediğini aldı kafasında kadın ben onunla görüşmesini istemiyorum çünkü amacı kandırmak
Eşin annesine gidince relaks ol madem. Tartışma sorgulama. Bırak rahat rahat takılsın annesinde. Koz verme kaynananın eline. Sen bir taraftan annesi bir taraftan doldurmayın adamı. Bunu kötü niyetle söylemiyorum. Kaynananın ekmeğine yağ sürme

al dedi çocuklarını dedi çocuklarını istiyorsan dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerde kalırsan kal dedi bana ben de kaynanamla kavga ettim o yüzden dedi kaynanam dedi kızım bak dedi madem kocan öyle yapıyor dedi ne yaparsan yap kızım sen de dedi al kendini git dedi benim çekicek halim yok dedi

Direk aklıma bu nakarat geldi yoksa sen misin o ?

Güldürdünüz beni. Allahta sizi güldürsün :)

Dağın başında ki eve ne kadar çok kira ödeyebilirsiniz ki?

Enteresan bir aile yapınız var.

Eşiniz neden yıllar sonra aileci oldu ?

Dağın başında ki eve ne kadar çok kira ödeyebilirsiniz ki?

Enteresan bir aile yapınız var.

Eşiniz neden yıllar sonra aileci oldu ?
toki buralar merkeze uzak yapmışlar kirası 1.300 eşyalı tuttuk çünkü eşyamız yoktu sonradan aileci olmasinin nedeni babası öldü ya hastayken pek olamadi yanında son zamanlarında geldi baktı 3 5 ay vefat etti babası pişmanmış zamanında gelmediğine arkadaş ben seni tanımazken sen gitmişsin yanlarından baştan beri uzak olmuşsunuz neyin pişmanlığı sonradan

Eşin annesine gidince relaks ol madem. Tartışma sorgulama. Bırak rahat rahat takılsın annesinde. Koz verme kaynananın eline. Sen bir taraftan annesi bir taraftan doldurmayın adamı. Bunu kötü niyetle söylemiyorum. Kaynananın ekmeğine yağ sürme
sessiz kalmak daha tedirgin edici değilmi meydan birakmak oluyor zaten uydum akıl anası desin etsin ben relak bu taktiği en son denediğimde anası karşıma geçip oğlumu sana bırakmam demişti kafam karışık yani

Kaç yaşında bu adam dolduruşa geliyoki bulunduğu sehre gitmeseydiniz istiyorsa gelir devam ederdiniz istemiyorsa yol verirdiniz ne diye bu sıkıntılara girdiniz k

Kaç yaşında bu adam dolduruşa geliyoki bulunduğu sehre gitmeseydiniz istiyorsa gelir devam ederdiniz istemiyorsa yol verirdiniz ne diye bu sıkıntılara girdiniz k
33 yaşında aynı yaştayız tekrar baristigimizda dedi tek şartım annemle yasiyacaz ona rağmen benim gelmemi istemediklerini duyunca bende inadına kabuk ettim yuva yıkacaksınız madem ben gelirim dedim

Back
X