Nasıl güvende hissedeyim:(

al dedi çocuklarını dedi çocuklarını istiyorsan dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerde kalırsan kal dedi bana ben de kaynanamla kavga ettim o yüzden dedi kaynanam dedi kızım bak dedi madem kocan öyle yapıyor dedi ne yaparsan yap kızım sen de dedi al kendini git dedi benim çekicek halim yok dedi

Direk aklıma bu nakarat geldi yoksa sen misin o ?
hahahahahah çok iyi aynen bu bence de :D

Böyle durumlarda ne yapılır bilmiyorum ama Bence eşine kızma sinirli konuşma her zaman yanında olduğunu falan söyle, hissettir. ailesi hakkında da kötü konuşma o zaman kolay kolay dolduruluşa geleceğini sanmam. Yani sen iyi anlayışlı ailesine karşı saygılı eş ol gerisi gelir zaten
Bi tarafta annesi bi tarafta sen bıktırmayın adamı
Annesiyle görüşmesine de engel olma, öyle bi hakkın yok

Son düzenleme:
Eşinize çok iyi davranın bence. Acil olmayınca gitme demişsiniz bundan sonra gitse dahi neden gittin demeyin duymamış olun ki sözünüzü yıkmış olmasın. Krediye gelince borcu varsa ödeyecek mecbur onlar da sıkıştırıyorsa zaten birbirlerine girerler o konuda bir şey yapmanıza gerek yok bence

Eşinize çok iyi davranın bence. Acil olmayınca gitme demişsiniz bundan sonra gitse dahi neden gittin demeyin duymamış olun ki sözünüzü yıkmış olmasın. Krediye gelince borcu varsa ödeyecek mecbur onlar da sıkıştırıyorsa zaten birbirlerine girerler o konuda bir şey yapmanıza gerek yok bence
daha ne kadar girebililerki bunda borç ödeyecek durum yok anası alttan alttan abisini doldurup bunun üzerine salıyor bu saf abim laf anlamaz diyor ta istanbuldaki adam bu şehirde olanı nerden bilecek anan anlatıyor diyorum sonra anası ağlıyor sızlıyor ben demedim diye herşeyleri plan yalan

daha ne kadar girebililerki bunda borç ödeyecek durum yok anası alttan alttan abisini doldurup bunun üzerine salıyor bu saf abim laf anlamaz diyor ta istanbuldaki adam bu şehirde olanı nerden bilecek anan anlatıyor diyorum sonra anası ağlıyor sızlıyor ben demedim diye herşeyleri plan yalan
O zaman siz de onlara benzeyin. Onlar nasıl yapıyorsa bu işi siz de öyle yapın. Kandırmayı biliyorlar demekki.

benim kedim doğum yapmıştı kardeş eşim sen kal ben bi gidip bakayim ona göre sende gelirsin evde hayvan kimse yok mama verecek yeni doğum yapmıştı kedimiz sonra aradım açmadı yok acillerdeyiz yok kafam dolu para lazim oldu acil eve onada cevap vermedi bende ne halin varsa gör dedim aramadım oda aramadi koptuk

İyi de liseli ergen tribi bunlar

Adamın babası hasta karşılıklı trip yapılacak durumlar değil bunlar

ezik işte
Ben yapı olarak plan yapan bir insan değilim direk belli ederim duygularımı yapmacık olamam ondan zaten bu öfkem
O zaman hiç bir şeye karışmayıp oluruna bırakacaksınız. Kocanızla kavga etmeniz sizin için en büyük yanlış olur

İyi de liseli ergen tribi bunlar

Adamın babası hasta karşılıklı trip yapılacak durumlar değil bunlar
trip değil kardeşim adam ben sana haber ederim diyerek gitti ne aradı ne sordu bir ev bir kadın kaldı arkanda ne yer ne içer kış vakti evde doğum yapmış kedi mama almak için para yolla dedim onu bile yollamadı neymiş kafası durmalıymış e baban kaç senedir hasta belliydi durumu aniden kaybetmedinizki seni arayacak diye gidip arkasını unuttugu için sonrasında bende kestim irtibatı bunun neresi trip?

trip değil kardeşim adam ben sana haber ederim diyerek gitti ne aradı ne sordu bir ev bir kadın kaldı arkanda ne yer ne içer kış vakti evde doğum yapmış kedi mama almak için para yolla dedim onu bile yollamadı neymiş kafası durmalıymış e baban kaç senedir hasta belliydi durumu aniden kaybetmedinizki seni arayacak diye gidip arkasını unuttugu için sonrasında bende kestim irtibatı bunun neresi trip?

Ne bileyim bana çok ilginç geldi

Evlisiniz siz

Adamın babası ölmüş siz para gönder kediye mama demişsiniz

Bakın bunu yazarken kedim de yanımda kediyi de bilirim eşi de ama bana ikiniz de çok abartmışsınız gibi geldi

Sonrasında bu sefer koşup Kv nin yanına taşınmışsınız

Tutarsız olmuş

Neyse bu aşamadan sonra iş bulun çalışın maddi durumu düzeltin ilişkiniz de oturur

Ne bileyim bana çok ilginç geldi

Evlisiniz siz

Adamın babası ölmüş siz para gönder kediye mama demişsiniz

Bakın bunu yazarken kedim de yanımda kediyi de bilirim eşi de ama bana ikiniz de çok abartmışsınız gibi geldi

Sonrasında bu sefer koşup Kv nin yanına taşınmışsınız

Tutarsız olmuş

Neyse bu aşamadan sonra iş bulun çalışın maddi durumu düzeltin ilişkiniz de oturur
Adamın babası yıllardır hasta onca aramaya gitmemiş ağırlaşınca gitmiş banada giderken seni duruma göre ararım gelirsin dedi ve aramadı sormadı bende tek bir insanım para diyorsunuz mama diyorsunuzda ben kendim olsam yemem aç emziren hayvana nerden bulayım istediğimde 100 lira yolla acil lazım dedim aylarca kirayı ödemedi onu bile vurmadım yüzüne ama ağzı dili olmayan hayvanı ben aç birakamam şimdi burda abartan kim?

Aklı çelinecek insanın anasına aklı çelinmezse danasına çelinir. Kişilikli olmak çok önemli ya hu .

Back
X