nasıl kilo alırım yardımmm!!

eymen seymen

Evli mutlu iki çocuklu☺
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
101
40
13
38
Boyum 1.63 ve 49 kiloyum yüz üstü yattığımda sert yere oturduğumda resmen kemiklerim batiyor giydiğim yakışmıyor kendimle hiç barışık değilim iştahsizlik var ama kendimi zorlamak istiyorum çok zayıfsin diyenlerden usandım bana önerileri olan var mi nasıl kilo alabilirim yada beslenme listesi verebilecek olan bunun üzerine internetten yeterli açıklama bulamadım

Bence abartıyorsun
Ben 1.69 boyunda olduğum halde 49 kiloydum kemiklerim batmıyodu
Hadi diyelim sen bunu takıntı yaptın kilo alasın var
Gece 12 de tost yap ye, yağlı yağlı hemde
Yanına da süt iç
Mide problemin yoksa alırsın

Hamur işleri ,akşamları geç saatte yenen yemek ,bide abur cubur müthiş kilo aldırıyo hatta bi yerden sonra önüne gecemiyorsun bende çok zayıftım hiç begenmezdim kendimi şimdi de çok kilodan dolayı beğenmiyorum :)

Zayıflamak isteyen ne yememesi gerekiyorsa tam tersini ye.Hamurişi,tatlı gibi.Akşam 7 den sonra yemek ye.Kansızlık varsa o yüzden de alamazsın .Kan durumunu ölçtür.Tiroidlerin fazla çalışıyorsa kilo alamazsın ona baktır.Yani önce dra ,sonra mutfağa git.

Bnde 163 boy 48 kilo zayifim ama kemiklerim batmuyi.kıyafetlerimi yakistryrm.ama tabii 2 3 kilo olsa iyi olur:)

Bence abartıyorsun
Ben 1.69 boyunda olduğum halde 49 kiloydum kemiklerim batmıyodu
Hadi diyelim sen bunu takıntı yaptın kilo alasın var
Gece 12 de tost yap ye, yağlı yağlı hemde
Yanına da süt iç
Mide problemin yoksa alırsın
ben de denicem bunu. 3 4 kilo alsam süper olcam ama bi dk yaa makarna yiyorum gece. hem de ketçaplı mayonezli?????

öncelikle buradan kimsenin sana beslenme listesi vermesi doğru değil.çünkü yaşını,yapını,kan ve hormon değerlerini,hayat tarzını,hastalık vb.özel durumlarını bilmiyoruz.bunun için bir doktora gitmek en doğrusu.
fakat yine de naçizane bir kaç tavsiye istersen;
spor yapıyor musun?
yapmıyorsan başla.zayıflamak için ne yapılması gerekiyorsa tam tersini yap diyenlere aldırma bu sefer de sağlıksız ve yağlı yağlı sarkık bir görüntüye kavuşursun.benim tavsiyem spor yapmıyorsan mutlaka bir salona yazıl,ağırlık çalışması yapıp kas kütleni arttır.bence kilo almak yerine kas kütleni ve yağ oranını kontrollü bir şekilde arttırman daha doğru olur.spor öncesi ve sonrası mutlaka protein almalısın.
beslenme olarak da sabahları muzlu-ballı-süt kahvaltı öncesi güzel bir başlangıç.yine yağ oranını kontrollü şekilde arttırmak için abartmadan karbonhidrat ağırlıklı beslenmelisin tabii ki proteini mutlaka eklemek şartıyla.bir de ara öğünlerin doyurucu ve sağlıklı yağlardan oluşmalı.yine de hepsinden önce mutlaka spora başlamalısın bunu özellikle vurgulamış olayım.

Boyum 1.63 ve 49 kiloyum yüz üstü yattığımda sert yere oturduğumda resmen kemiklerim batiyor giydiğim yakışmıyor kendimle hiç barışık değilim iştahsizlik var ama kendimi zorlamak istiyorum çok zayıfsin diyenlerden usandım bana önerileri olan var mi nasıl kilo alabilirim yada beslenme listesi verebilecek olan bunun üzerine internetten yeterli açıklama bulamadım

Ay ciddimisin bende aksine kilo vermek istiyorum ben sana veriyim fazlaliklari ah olsa öyle bsey keske :)))
Allahim sen büyksun bak bi kulun kilo almak biri vermek istiyor birinden al birine ver ya rabbim aminn :))))))

Bak aklımaggeldi şimdi bi tane şurup var inanılmaz iştah acıyı bi ara denedim agzim boş durmuyodu:))

Yaşınız kaç? Benimde kilo problemim vardı 1.69 boy 48 kiloydum.üniversiteden mezun olduktan sonra kpss'ye hazırlandım. Ders çalışmak yorduğu için acaip iştahlanmıştım. Günde en az dört öğün yemek yiyodm uyumadan öncede börek tost makarna tarzı şeyler yerdim. Hergün kuruyemiş tüketmeye dikkat ediyordum (fındık fıstık ceviz vs işte:) şimdi 59 kiloyum:))uzun zaman görüşmediğim arkadaşlarım gördüklerinde tanıyamıyolar resmen evrim geçirdim. Ve bu halimi çok sevdim :KK71:

Bence zayıf değilsiniz, kilonuz gayet ideal :) Bende 52 kiloyum ama boyum sizden uzun, hiçte kendimi zayıf hissetmiyorum. Zayıf olmak her zaman için avantajdır ayrıca, size giydiginiz yakışmıyor diyenler fiziginizi kıskanmıştır muhtemelen kendileri kilolu oldukları için:KK66:

Ne yazık ki kilo almak vermekten daha zor, her ne kadar herkes 'oooo yi yi ne güzel, onu da yi bunu da yi' dese de olay hiç öyle değil. Kilo almak isterken sağlıksız cips abur cubur nutella vs yiyerek sağlığınızdan olmak çok aptalca, o tavsiyeleri bir geçelim. Bence önce bir dr.a görün kan ve biyokimya tetkiklerini yaptır, herşey yolunda mı, sakınman gereken besinler var mı bir gör bakalım.
Sonra ne kadar sürede kaç kilo almak istediğini hesapla, bunun için günde ekstra kaç kalori alman gerektiğini hesapla, (örn:normalde günde 1500 kadar kalori alıyorsun, 6 ayda 10 kilo almak istiyorsun bunun için kalori alımını günlük 500kalori arttırman gerekiyor gibi (günlük:2000) rakamlar varsayımdır, siz kendi ihtiyacınıza göre doğru değerleri hesaplarsınız) İnternette ve cep tlf.na yükleyebileceğin uygulamalar var sağlıklı besinlerin kalori karşılıkları vs bu örneğin 500 kaloriyi gün içi beslenmene yay, sık sık az az yemek zorundasın, çünkü az yiyen insanların mide kapasitesi de az olduğu için bir oturuşta tabaklarca yemeği kolayca yiyemezler. Bir beslenme defteri tut, takip için. Kemikler batmasın istiyorsan da spor yaparak kas kütleni arttıracaksın, başka çare yok, tabi işin içine spor girince yine kalori hesabını da ona göre ayarlayacaksın. Burdan baklava ye börek ye tavsiyelerinin sana hiçbir faydası olmaz, kendin bir liste oluşturamıyorsan tabi ki bir diyetisyenden yardım al.

bence de seni çekemiyolar kilo alıncada dicekler şiştin iyice..... heee ille kilo alcam diyosan çok eylenceli fast foodun pastanın böreğin dibine vvur gitsin....

Back
X