- 17 Ağustos 2025
- 270
- 66
- 13
- 20
- Konu Sahibi banalazimyasamalani
-
beslenme ve diyetetik ablaHangi bölümde okuyorsun? Hadi hep beraber şaşıralım. Çok iyi bölümde okuyan bir kızın vizyonu 20 yaşında evlenecek kısmet aramak mı oluyor?
yapıcam biliyo musun büyü falanGoogle kısmet açma büyüsü enter. O da olmazsa bi hocaya okutup üfletin
yooTek merak ettiğim konu ellektirik bölümü filan mı okuyorsun?
kalıcam zaten sonum kötüEh ama yani evde kalmışsın kızım bu ne ya, elini çabuk tut, çarşı pazar düz et, ne kadar uygulama varsa dene hemen
fotomu göstersem güzelsin dersin ama auram düşük sanırımTam olarak mirtanın dediğini söylüyorum yalnızlığın tercih olması farklı ilgi görmemek farklı. Güzellik pek göreceli de değil bu arada ama ilgi görmeyen kadın güzel değildir yani
evet işte arkadaşlar yalan dolan ama eş iyi günde kötü günde yanında çok mu şey istiyorumOkul bitip herkes bir yerlere dağılınca veya çoluk çocuğa karısınca insan çok yalnızlık çekiyor.
Ne eski sosyallik ne arkadaşlar var. Aileden de uzaksan hayatı biriyle paylaşmak her gün konuşmak istiyor insan.
Evliliğin faydası bu
fotomu atsam cidden güzelsin dersinMevzu illa uzun ilişki veya uzun evlilik değil ki. Güzel kadin ilgisiz kalmaz gelir gecerde olsa illa etrafinda birileri olur, bi hoşlanani olur, birilerinin dikkatini ceker flört eder eger kendi de istiyorsa.
Kimse benden hoşlanmadi, kimse bana bakmiyor diyen güzel bir insan olacagini ben de düşünmüyorum. Öyle bir dünya yok yani kendini kandirmak isteyen kandirabilir bi kisinin bile ilgisini cekmeyen biri cekici oldugunu ne biliyor mesela cidden?
At bi fotonu özelden bakim. Sonra mesajı silersinfotomu atsam cidden güzelsin dersin
Kimseye paranı kaptırma, kendine gel.yapıcam biliyo musun büyü falan
Ay kız Yırmı yaşında evlenilir mi aaaa20 ama korkuyorum ya
ya erkeksen :d instagram falan olsa burası paylaşırdım da güvenemedimAt bi fotonu özelden bakim. Sonra mesajı silersin
Senin ergenlik bitti mi ki?benim ergenlik zaten öyle erkolarla sohbet ederek geçti tinder değildi ama ne olduklarını gayet iyi biliyorum öyle internetten falan çıkmaz yüz yüze çıkması lazım
nereyi geziyimAy kız Yırmı yaşında evlenilir mi aaaa
Gez gez
güvenemem maalesefAt bi fotonu özelden bakim. Sonra mesajı silersin
bitmiş miSenin ergenlik bitti mi ki?
Ben 22 yaşında evlendim valla şimdi aklım olsa 30 yaşında evlenirdiminşallah ben de senin gibi hamile kalırım en büyük hayalim
ne güzel keşke ben de 22 de evlensemBen 22 yaşında evlendim valla şimdi aklım olsa 30 yaşında evlenirdim
Geç kalmışsın canım o yaşta birini bulman lazımdı artık evde kaldın yapacak bir şey yokne güzel keşke ben de 22 de evlensem
ya manifest yapıyoruz şurdaaaBen 22 yaşında evlendim valla şimdi aklım olsa 30 yaşında evlenirdim
yok başkasına yaptırmam tüm vebal benimKimseye paranı kaptırma, kendine gel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?