Nasıl kurtulacağım?

Hera12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
146
40
98
Buraya konu açmak zorunda kaldım, yargılamaktan ziyade yardımcı olun ne olur. Sanal ortamda konuştuğum insanlar oldu cinsel manada, birisiyle de 5 sene kadar oluyor yazışıyorum ama her konuda sadece cinsel boyutta değil, onu tanıdıkça zamanla yapamamaya başladım sanırım çekindim fakat beni anlamadı hiç, ben de başkalarıyla devam ettim ona yalan söyledim ve tüm yalanlarımı itiraf etmek zorunda kaldım her defasında suçlu ben oldum, artık bıraktım kimse ile görüşmüyorum pişman oldum, yaptıklarımın farkındayım, bunu o da biliyor saygı duyuyor, ancak olur da beni sanalda yakalarsa tehditleri var hep, ben kullanmayacağım desem bile şarta bağlıyor olur da görürsem karşına çıkarım benimle de devam edersin diye konuşuyor, ben yapmasam bile bir bahaneyle çıkıp geleceğini düşünüyorum, 5 sene boyunca oldu, tamamen nasıl kurtulacağım, bir fikir verin lütfen.

Nasil ya anlamadim.Seni neyle tehdit ediyor elinde bi sey mu var.Sanalda bircok kisiyle ayni anda mi konusuyorsun.5 sene boyunca sadace telde mi konustunuz.Bi de sen baskalariyla da takildigini soyledin o da saygi mi duydu ve birakmiyor pesini.Cok merak ettim ne zevk aliyorsun sanalda insanlarla takilip

Elinde sanal yazışmalarımız var, bu zamana kadar kullandı bana hep, 5 sene onunla yazıştım sadece, diğer insanlarla sadece cinsellikti, ben gerçekten kurtulmak istiyorum tamamen.

Elinde sanal yazışmalarımız var, bu zamana kadar kullandı bana hep, 5 sene onunla yazıştım sadece, diğer insanlarla sadece cinsellikti, ben gerçekten kurtulmak istiyorum tamamen.
Seni tehdit ediyorsa mesajlarini silme sikayet et.Uzak dur biraz su sanaldan.Sana ulascagi her kapiyi kapat.Numarani degistir ,sosyal hesaplarini kapat bu kadar basit.Omur boyu onun kolesi mi olcaksin.Nasil boyle gururunu ayaklar altina alirsin o kim oluyor.Bana gore cinsellikte yanlis ama senin secimin.Boyle pis seylerde ustune camur gelmemesinin imkani yok.

Seni tehdit ediyorsa mesajlarini silme sikayet et.Uzak dur biraz su sanaldan.Sana ulascagi her kapiyi kapat.Numarani degistir ,sosyal hesaplarini kapat bu kadar basit.Omur boyu onun kolesi mi olcaksin.Nasil boyle gururunu ayaklar altina alirsin o kim oluyor.Bana gore cinsellikte yanlis ama senin secimin.Boyle pis seylerde ustune camur gelmemesinin imkani yok.

Face üzerinden yazıştık, kimseyle bir şey yaşamadım gerçekte, normalde sahte hesaplardan yazışıyorduk ama gerçek hesabımdan da yazıştık beni onlarla tehdit ediyor zaten aileme, arkadaşlarıma karşı, ben rahat edemiyorum artık, 5 sene boyunca defalarca gitmeye çalıştım ama olmadı, ne yapacağımı bilmiyorum artık, sinirlerim bozuldu.

Kimseyle yüzyüze görüşmüyorsunda sanaldamı cinsellik yasıyorsun orasını anlamadım valla.birde 5 yıl çok ilginç.neyse kapat gitsin sosyal hesaplarını çokmu zor

Kanka sanal dedigin adi ustunde sanal hesabi kapatmaya bakar. Tum hesaplarini sil, telefon numarani da degistir adam sana ulasamazsa santaj da yapamaz. Lutfen temiz yepyeni bir sayfa ac, sanaldi neydi boyle sacma sapan insanlara bulasma.

Kimseyle yüzyüze görüşmüyorsunda sanaldamı cinsellik yasıyorsun orasını anlamadım valla.birde 5 yıl çok ilginç.neyse kapat gitsin sosyal hesaplarını çokmu zor
Evet sadece face üzerinden yazıştık 5 sene enteresan ama hiç konuşmadık telefonda, ben illa ki Facebook kullanıyorum, bir süre kapatsam bile yine çıkıyor karşıma, ben ona bir şey yapmıyorum , yapmak istemiyorum artık sadece bu, şu anda kabul ediyor ama geleceğini düşünüyorum böyle oldu hep.

Açma sende eskiden Facebook mu vardı

Bağımlılık gibi bişey olmuş bu sanırım sizde. Tehditlerine hiç kulak asmayın, korktuğunuzu belli ederseniz daha çok üstünüze gelir.

Korkmayın ve bu alışkanlığınızı terkedin. Kapatın hesaplarınızı uzaklaşın.

Tehdit ettiği ve tehditle bir şey talep ettiği, size hakaret ettiği v.s mesajlar var ise, onları muhafaza edin, ilişkinizi de kesin. Tehdit,şantaj ve hakaret suçtur. Bir araya gelince, ciddi sonuçları olabilir karşı taraf için.Tekrar irtibat kurmak isterse, en kötü ihtimalle savcılığa şikayet edersiniz.
Savcılıktan korkmayın, çağırıp ifadesini aldıkları an o zaten yelkenleri suya indirir. Kaldı ki, şikayetten sonra yaptığı işleri tekrar ederse, onun için daha kötü olur. Belli ki korktuğunuzu çok belli etmişsiniz, meydanı boş bulmuş.

Birbirimizi tanıyoruz artık çok şey yaşandı, ben tersine gidersem mesajları yollayacak biliyorum, başka mevzulardan da olsa ulaştığı arkadaşlarım oldu, ben onunla ilgili hiçbir mesajı kaydetmedim şu ana kadar, savcılığa bulaşmak istemiyorum, bilemiyorum nasıl olur, ben olay yayılsın istemiyorum hiç, ailem bilmiyor zaten, ben tersine de gitmiyorum yapmıyorum kimseyle artık, ama o bir şekilde yine isteyecek, uzaklaştırmak istiyorum yani düşünün, artık konuşmama kararı aldık, tamamen bitireceğiz buna ikna oldu ama hala şarta bağlıyor yakalarsam seni yaparken ben tekrar çıkarım karşına diyor, anlatamıyorum, biterken dahi, içimi gıcıklayacak bir şey yapıyor.

Tatlim 5 sene ne buyuk istikrar. Ben iyi aliskanliklarimi bile surduremiyorum. 2.haftada pes ediyorum.
Onun tehditine tehditle karsilik ver. Savciliga verecegim,sikayet edecegim de. Korkma. korktugunu anlayip daha cok ustune geliyor demekki.
Ailene,arkadaslarina gosterse kac yazar. Adima fake hesap acmislar dersin. Kime ne inandiracak ki bu psikopat manyak.

Korkma savciliga verecegini soyle tehdit ettigi icin ve kapat hesabini once de onu engelle. Ha oldu ki dedigini yapti ki hic sanmiyorum fotoshop dersin adima aynen fake hesap acilmis konusulmus dersin. Yeter ki bir daha bulasma.

O zaman yok olun sanal ortamdan konu kapansın. Kendince, elalemle yapmaya devam edeceksin de benle mi yapmayacaksın diyor anladığım kadarıyla. Bu arada yapılan nedir, boyutu nedir pek de anlamış değilim ama anladığım kadarıyla herşey sanal ortamda olup bitiyor. Kapatın facebook hesabınızı, çok mu zor facebook kapatmak sizin için ? "İlla ki facebook kullanıyorum" demenin artık bence bir anlamı yok, bir süre kapatmakla da olmuyor belli ki, kalıcı olarak silin hesabınızı.

Bu çocuk sevgilin miydi yoksa sadece facede cinsel içerikli konuştuğun biri mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…