Elinde sanal yazışmalarımız var, bu zamana kadar kullandı bana hep, 5 sene onunla yazıştım sadece, diğer insanlarla sadece cinsellikti, ben gerçekten kurtulmak istiyorum tamamen.Nasil ya anlamadim.Seni neyle tehdit ediyor elinde bi sey mu var.Sanalda bircok kisiyle ayni anda mi konusuyorsun.5 sene boyunca sadace telde mi konustunuz.Bi de sen baskalariyla da takildigini soyledin o da saygi mi duydu ve birakmiyor pesini.Cok merak ettim ne zevk aliyorsun sanalda insanlarla takilip
Seni tehdit ediyorsa mesajlarini silme sikayet et.Uzak dur biraz su sanaldan.Sana ulascagi her kapiyi kapat.Numarani degistir ,sosyal hesaplarini kapat bu kadar basit.Omur boyu onun kolesi mi olcaksin.Nasil boyle gururunu ayaklar altina alirsin o kim oluyor.Bana gore cinsellikte yanlis ama senin secimin.Boyle pis seylerde ustune camur gelmemesinin imkani yok.Elinde sanal yazışmalarımız var, bu zamana kadar kullandı bana hep, 5 sene onunla yazıştım sadece, diğer insanlarla sadece cinsellikti, ben gerçekten kurtulmak istiyorum tamamen.
Seni tehdit ediyorsa mesajlarini silme sikayet et.Uzak dur biraz su sanaldan.Sana ulascagi her kapiyi kapat.Numarani degistir ,sosyal hesaplarini kapat bu kadar basit.Omur boyu onun kolesi mi olcaksin.Nasil boyle gururunu ayaklar altina alirsin o kim oluyor.Bana gore cinsellikte yanlis ama senin secimin.Boyle pis seylerde ustune camur gelmemesinin imkani yok.Elinde sanal yazışmalarımız var, bu zamana kadar kullandı bana hep, 5 sene onunla yazıştım sadece, diğer insanlarla sadece cinsellikti, ben gerçekten kurtulmak istiyorum tamamen.
Elinde sanal yazışmalarımız var, bu zamana kadar kullandı bana hep, 5 sene onunla yazıştım sadece, diğer insanlarla sadece cinsellikti, ben gerçekten kurtulmak istiyorum tamamen.
Evet sadece face üzerinden yazıştık 5 sene enteresan ama hiç konuşmadık telefonda, ben illa ki Facebook kullanıyorum, bir süre kapatsam bile yine çıkıyor karşıma, ben ona bir şey yapmıyorum , yapmak istemiyorum artık sadece bu, şu anda kabul ediyor ama geleceğini düşünüyorum böyle oldu hep.Kimseyle yüzyüze görüşmüyorsunda sanaldamı cinsellik yasıyorsun orasını anlamadım valla.birde 5 yıl çok ilginç.neyse kapat gitsin sosyal hesaplarını çokmu zor
Açma sende eskiden Facebook mu vardıEvet sadece face üzerinden yazıştık 5 sene enteresan ama hiç konuşmadık telefonda, ben illa ki Facebook kullanıyorum, bir süre kapatsam bile yine çıkıyor karşıma, ben ona bir şey yapmıyorum , yapmak istemiyorum artık sadece bu, şu anda kabul ediyor ama geleceğini düşünüyorum böyle oldu hep.
Birbirimizi tanıyoruz artık çok şey yaşandı, ben tersine gidersem mesajları yollayacak biliyorum, başka mevzulardan da olsa ulaştığı arkadaşlarım oldu, ben onunla ilgili hiçbir mesajı kaydetmedim şu ana kadar, savcılığa bulaşmak istemiyorum, bilemiyorum nasıl olur, ben olay yayılsın istemiyorum hiç, ailem bilmiyor zaten, ben tersine de gitmiyorum yapmıyorum kimseyle artık, ama o bir şekilde yine isteyecek, uzaklaştırmak istiyorum yani düşünün, artık konuşmama kararı aldık, tamamen bitireceğiz buna ikna oldu ama hala şarta bağlıyor yakalarsam seni yaparken ben tekrar çıkarım karşına diyor, anlatamıyorum, biterken dahi, içimi gıcıklayacak bir şey yapıyor.Tehdit ettiği ve tehditle bir şey talep ettiği, size hakaret ettiği v.s mesajlar var ise, onları muhafaza edin, ilişkinizi de kesin. Tehdit,şantaj ve hakaret suçtur. Bir araya gelince, ciddi sonuçları olabilir karşı taraf için.Tekrar irtibat kurmak isterse, en kötü ihtimalle savcılığa şikayet edersiniz.
Savcılıktan korkmayın, çağırıp ifadesini aldıkları an o zaten yelkenleri suya indirir. Kaldı ki, şikayetten sonra yaptığı işleri tekrar ederse, onun için daha kötü olur. Belli ki korktuğunuzu çok belli etmişsiniz, meydanı boş bulmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?