Nasıl kurtulacağım?

47823678 kere yazdık sosyal medya hesaplarınızı bir süreliğine kapatın bu manyaktan da uzak durun diye. Çözümünüz bu , daha ne istiyorsunuz anlamadım.

Adamı CIA başkanı ya da Edward Snowden falan sanıyor zaar, kapatılan hesabı falan buluyormuş. Tekrar açtığın için buluyor olabilir mi? Sen anonim olmayarak gaflete düşmüş olabilirsin ama adamın sanmıyorum seninle gerçek kimlikle yazıştığını. Babana konuşma atarak niye kendini yaksın herif, belki adam evli falandır. Senle takılmaz başkasıyla takılır, 5 yıl sanal seks yaptınız diye vazgeçilmez değilsin yani.

47823678 kere yazdık sosyal medya hesaplarınızı bir süreliğine kapatın bu manyaktan da uzak durun diye. Çözümünüz bu , daha ne istiyorsunuz anlamadım.
Denedim, ben kullanmaya başlayınca çıkıyor yine, en son çare olarak ki buradaki yazışmalardan da haberdar olabileceği ihtimalini bile bile göze alarak yazdım ama sonuç değişmiyor, tamamen sosyal medyayı bırakmak zorunda kalacağım bana ulaşamaması için, insan ne kadar zaman kullanmadan durabilir ki, bir süre sonra yeni hesap alsam bulur, yani bir şekilde bu saçmalık sürecek gibi duruyor, yine de sağolun.

herkesi her şeyi engelle. eğer geröekten denediğin halde yapamıyorsan psikolojik tedavi şart. çünkü bu normal bir davranış değil ve bağımlılık halini almış demektir.
bu beş senedir konuştuğun da her kimse o kişi adam değil. bırak gitsin. gerekirse tehditleri için savcılığa başvur.

Şöyle söyleyeyim benim sahte hesapta konuştuğum başka arkadaşlar da vardı bir süre sonra koptuk, kaç sene geçse de onlara yeniden ulaşıp benimle konuşturuyordu o dediğim arkadaşların hesabı kapanıp, yeni hesap almış olmalarına rağmen ya da farklı bir isim alsalar bile, ip adresten mi ulaşıyor bilemiyorum, ben zaten başkasına gitsin istiyorum yeter ki bıraksın. Onun yazıştığı hesaplar sahte bu arada kendisi yanmayacak yani, saf gibi ben konuştum gerçek hesaptan birkaç kez, kaç ay önceki konuşmaları gösterdi, saklamış inanamadım.

Yav IP adresinden nasıl ulaşsın sana bizim MİT bile Twitterdan hakaret edenlere kolay kolay ulaşamıyor, saçmalıyorsun ciddi ciddi. Onlara ulaşıyordur çünkü sen diğerleriyle bağını koparmamışsındır ya da o fake arkadaşlarından biri de kendisidir, hı? Hiç fotoğraf falan atmıyorsunuz birbirinize sonuçta ne biliyorsun olmadığını?

Bak kardeşim yapacağını söylüyorum, sen içten içe bu kovalamacadan da hoşlanıyorsun gibi geliyor bana, vazgeçilmez hissettiriyor sana çünkü. Bu kadar saçma bahaneler üretmen biraz bu yüzden.

Bu hesabını ve bu adamla konuştuğun, iletişime geçtiğin ne kadar fake hesap varsa kapatıyorsun. O hesapları hiç açma, unut. Aradan 1 ay falan geçsin. Sonra gayet yeni hesabını al, arkadaşlık gönderme ayarlarını "Arkadaşlarımın arkadaşları" diye ayarlıyorsun ve yeni hesabına sadece reel arkadaşlarını ekliyor, tanımadığın kimseyi de kabul etmiyorsun o hesabına. Sanal seks yapacaksan da başka bir fake hesap kullanacaksın. Yapacağın tek yol bu, adamı CIA ajanı gibi düşünmenin alemi yok ve herif seni sen hesabı kapattıktan sonra sallamayacak bile. Adamın fake hesapla yazdığından zaten eminim, herif anonimliğini yakmaz senin için.

Ben meseleyi anlatamadım galiba, zaten yapmayacağım kimseyle yapacak olsam da fake hesabı buluyor eliyle koymuş gibi, yeni hesap alırsam bulacak, adamı abartmıyorum yaptıklarını söylüyorum, inanılmayacak bir şey yok, program kullanıyor ve ulaşabiliyor işte, diğer arkadaşlarla bir bağım yoktu ekli bile değildik çoğuyla sonuçta sahte hesapta arkadaşlarımdı, yeni hesaba da çok rahat mesaj atabilir eklemese de, bundan eminim, ulaşamaz falan demeyin lütfen defalarca yaşandı ulaşıyor, benim bir şey kullanmamam gerekiyor bağın kopması için, bu da saçmalığın dibi, onun kovalamasından zevk alsaydım defalarca engelleyip kaçmazdım ve çabalarımın sonucunda artık onun da kabul etmesiyle konuşmama kararı almazdık, korkum aylar geçse de bana yeniden ulaşması yani ben zaten yapmayı bıraktım.

O zaman hiç Facebook falan kullanmayacaksın. Bir şekilde arkanda iz bırakıyorsundur, Facebook'a herifi şikayet et o zaman istemediğim eski bir arkadaşım beni sürekli buluyor diye ilgilensinler. Yani adamın programıyla alakası falan yok sana blöf attığına da eminim. Sen iz bırakıyorsun %90 ya da tam olarak bağını kopartamıyorsun. Öyle bir program yok varsa da bana adını ver.

Bence adamı kafanda çok büyütmüşsün. Çok mu gerekli yani face korkuların varsa kullanma. Ulaşabilir tabi gercek hesabını vermişsin. Akrabalarından bir şekilde ulaşır.

Ben bu yüzden kullanmayacağım yani hiç, ben sahte hesaptan engelliordum , kendi hesabımdan karşıma çıkıyordu zaten ama diğer kişileri bulması farklı ya hesapları kapanmış oluyordu ya da yeni hesap alıyordu ama ulaşıyordu her defasında.

Bence adamı kafanda çok büyütmüşsün. Çok mu gerekli yani face korkuların varsa kullanma. Ulaşabilir tabi gercek hesabını vermişsin. Akrabalarından bir şekilde ulaşır.

Yav adam bulur seni normal gerçek hesabını vermişsin, arkadaşlarından akrabalarından bulur. Ama anonim olan ve senin dışında bir sürü kişiyle sanal seks yapan adam senin konuşmalarını yayıp başını belaya sokmaz diyorum daha hala bana buluyor ediyor diyorsun. Buldukça engelle, kabul etme yani. Bundan başka yapacak bir şeyin yok, adam da senin konuşmalarını kimseye yaymaz, fake hesaptan atsa bile bulunacağını bilir. Facebook savcılığa şikayette bulunulan kişinin IP numarasını verir, hükümetle çalışır çünkü. Twitter olsa yapabilir derdim ama Facebookta yapamaz. Daha ne diyeyim yani gereksiz takıyorsun yeter uzatma. Bir şey yapamaz, sana ulaşmayı da bırakır sen sallamazsan.

Hiç mi kullanamayacağım, ne bileyim sohbet ettiğim site var orayı da biliyor geliyor yani, face kullanmasam bile, kendi isteğiyle gitmiyor, çok sinir bozucu, bağım kalsın istemiyorum, umarım ulaşmaz bir daha, ulaşsa da olan olacak yapmıyorum artık.

E tamamen sosyal medyayı çıkar hayatından, ne olacak ki?
Ne olur face ig kullanmasan.
Sen de hem o olsun, hem bu dursun diyorsun.
Bence seçim zor değil.

O diğer sohbet sitelerine de girme.
Madem bu alışkanlıktan tamamen kurtulmak istiyorsun, senin için iyi bile olur.

E tamamen sosyal medyayı çıkar hayatından, ne olacak ki?
Ne olur face ig kullanmasan.
Sen de hem o olsun, hem bu dursun diyorsun.
Bence seçim zor değil.
Ne kadar zaman kullanmadan durabiliriz ki hepimiz, kendinizi yerime koyun, bu saçmalık yüzünden bunlara mı katlanacağım, ben sadece istemiyorum yani.

Keşke böyle şeylere hiç bulaşmasaymışsın..
Allah kurtarsın yardımcın olsun..
Bütün hesaplarını kapat herşeyi unut 0 dan başla olmazmı ?

Keşke böyle şeylere hiç bulaşmasaymışsın..
Allah kurtarsın yardımcın olsun..
Bütün hesaplarını kapat herşeyi unut 0 dan başla olmazmı ?
Sıfırdan başlarım başlamasına ama buluyor yine de, değişen bir şey olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…