Bana sinirinden mesajları yollar, yapar yani sonra da çeker giderim diyor, ben rezil olduğumla kalacağım,onu sürekli engelleme olayını bıraktım çare olmadı, ters tepti, anlaştık da zaten artık bitiriyoruz, korkum bir şey yokken bile ulaşma ihtimali.Yav adam bulur seni normal gerçek hesabını vermişsin, arkadaşlarından akrabalarından bulur. Ama anonim olan ve senin dışında bir sürü kişiyle sanal seks yapan adam senin konuşmalarını yayıp başını belaya sokmaz diyorum daha hala bana buluyor ediyor diyorsun. Buldukça engelle, kabul etme yani. Bundan başka yapacak bir şeyin yok, adam da senin konuşmalarını kimseye yaymaz, fake hesaptan atsa bile bulunacağını bilir. Facebook savcılığa şikayette bulunulan kişinin IP numarasını verir, hükümetle çalışır çünkü. Twitter olsa yapabilir derdim ama Facebookta yapamaz. Daha ne diyeyim yani gereksiz takıyorsun yeter uzatma. Bir şey yapamaz, sana ulaşmayı da bırakır sen sallamazsan.
Sinir oluyorum neden düzgün bir şekilde gitmiyor ki, ben bu yüzden kullanamayacak mıyım yani.Hayatın hakkında bir sey diyemem her şey kendi tercihin. Cinselliği gercek anlamda isterse ne olcak peki sanaldan görüsüyormussn ya. Bence daha da kötü olmadan bütün sosyal medyanı kapat. Ben kullanmıyorum su an hiçte eksikligini hissetmiyorum. Ondan korktuğunu anlamış ugrasıp duruyor seninle.
Zamana direnen akıllı telefon kullanmayan arkadaşim var. Demek ki yapılabilir.Ne kadar zaman kullanmadan durabiliriz ki hepimiz, kendinizi yerime koyun, bu saçmalık yüzünden bunlara mı katlanacağım, ben sadece istemiyorum yani.
Bana sinirinden mesajları yollar, yapar yani sonra da çeker giderim diyor, ben rezil olduğumla kalacağım,onu sürekli engelleme olayını bıraktım çare olmadı, ters tepti, anlaştık da zaten artık bitiriyoruz, korkum bir şey yokken bile ulaşma ihtimali.
İfşa edecek diye bu haldeyim zaten, artık ne yapacağımı şaşırdım, sırf rezil olmamak için, ben sevdiğim şeylerden onun yüzünden mi kopacağım, gerçekten çok kötü hissediyorum, kendimi anlatamadım hiç ona, sadece gitmesini istiyorum.Zamana direnen akıllı telefon kullanmayan arkadaşlarım var. Demek ki yapılabilir.
Benim evimde evlendiğinden beri TV yok, net yok. Yıllardır böyle yasiyorum. Telefonumun internet kotasiyla sınırlı sanal dünyam.
Yaşadığın büyük bi stres ve hatta travma ama bence sen, zora gelmek istemiyorsun. Böyle bir durumda ailene ifşa o olma durumu var daha fazla tehlikeler var ama sen sosyal medya hesaplarını düşünüyorsun. Bana ilginç geldin doğrusu..
Sinir oluyorum neden düzgün bir şekilde gitmiyor ki, ben bu yüzden kullanamayacak mıyım yani.
Savcılığa bulaşamayacağımı biliyor, tek başıma korkuyorum,bilmiyorum anlatabildim mi kendimi, çıkmazlarımı, gerçekten kusura bakma, uğraşıyorsun kaç saattir.Savcılığa şikayet edemem seni falan gibi bir şey demediysen her an savcılığa şikayet etme olasılığın var demektir, bunun korkusuna yapamaz. Ulaşırsa da savcılığa verdim mahkemede görüşürüz dersin illa engelleyemiyorum konuşucam dersen o tüyer. Ancak bunların hiçbiri yaşanmayacak, herif seni sallamayacak çünkü hesaplarını bir süreliğine dondurursan. Sen de kafanı dinle bu ne, beni bile yordun buradan.
Hiçbir zaman kullanmayacaksın ama bir süreliğine değil yani.Aileme iletilecek olsaydı böyle seyler. Ne olsa kapatırdım. Sendeki bu rahatlıgı anlayamadım. Adam seni rezil edecek sen hala face i seviyorum diyorsun.
Ben bu alışkanlığı bıraktım ve saygı duydu ben senin bırakmanı istiyorum diyor lakin ben inanmıyorum ona hiçbir şekilde bana ulaşacağını düşünüyorum yapmasam da, bir şekilde bahane bulup geliyor.Zamana direnen akıllı telefon kullanmayan arkadaşim var. Demek ki yapılabilir.
Benim evimde evlendiğimden beri TV yok, net yok. Yıllardır böyle yasiyorum. Telefonumun internet kotasiyla sınırlı sanal dünyam.
Yaşadığın büyük bi stres ve hatta travma ama bence sen, zora gelmek istemiyorsun. Böyle bir durumda ailene ifşa olma tehlikesi var, daha fazla tehlikeler var ama sen sosyal medya hesaplarını düşünüyorsun. Bana ilginç geldin doğrusu..
Adam, seni durduğun yerde rahatsız da etmiyor diyorsun.. Biriyle yazistigini görürsem, buna devam edersen diyor. Sen hem bu alışkanlığı bırakmak istiyorum diyorsun hem de yaptığın tam tersi. Perhiz-lahana turşusu durumu hani..
Bir süre kullanma unutsun seni.Hiçbir zaman kullanmayacaksın ama bir süreliğine değil yani.
Umarım, hep bir şüphe, korkuyla yaşamaktan yoruldum, yarın bir gün evlensem ne bileyim o zaman sosyal medya kullanıp resim koysam haberi olacak, kafayı yiyeceğim.Bir süre kullanma unutsun seni.
her yerden engelle? Eski her şeyini kapat ? Bi süre Facebook twitter instagram kısaca HİÇ Bİ sosyal medyayı kullanma. Baya bi süre tabi bikaç yıl gibi. Numaranı da değiş bitti gitti.Buraya konu açmak zorunda kaldım, yargılamaktan ziyade yardımcı olun ne olur. Sanal ortamda konuştuğum insanlar oldu cinsel manada, birisiyle de 5 sene kadar oluyor yazışıyorum ama her konuda sadece cinsel boyutta değil, onu tanıdıkça zamanla yapamamaya başladım sanırım çekindim fakat beni anlamadı hiç, ben de başkalarıyla devam ettim ona yalan söyledim ve tüm yalanlarımı itiraf etmek zorunda kaldım her defasında suçlu ben oldum, artık bıraktım kimse ile görüşmüyorum pişman oldum, yaptıklarımın farkındayım, bunu o da biliyor saygı duyuyor, ancak olur da beni sanalda yakalarsa tehditleri var hep, ben kullanmayacağım desem bile şarta bağlıyor olur da görürsem karşına çıkarım benimle de devam edersin diye konuşuyor, ben yapmasam bile bir bahaneyle çıkıp geleceğini düşünüyorum, 5 sene boyunca oldu, tamamen nasıl kurtulacağım, bir fikir verin lütfen.
________Sosyal medya ile ilişiğim kesilecek ebediyen, bu çözümü istemiyorum, yahu adam gitsin, ulaşmasın bana, herkes yoluna baksın çok mu zor, illa bu mu olacak yani çözüm, en son ihtimal yazdım buraya ama benim düşündüğüm çözümlerden başka bir şey çıkmadı, teşekkürler herkese, başka yoruma gerek yok, konum kapansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?