Nasıl kurtulacağım?

Hayatın hakkında bir sey diyemem her şey kendi tercihin. Cinselliği gercek anlamda isterse ne olcak peki sanaldan görüsüyormussn ya. Bence daha da kötü olmadan bütün sosyal medyanı kapat. Ben kullanmıyorum su an hiçte eksikligini hissetmiyorum. Ondan korktuğunu anlamış ugrasıp duruyor seninle.

Bana sinirinden mesajları yollar, yapar yani sonra da çeker giderim diyor, ben rezil olduğumla kalacağım,onu sürekli engelleme olayını bıraktım çare olmadı, ters tepti, anlaştık da zaten artık bitiriyoruz, korkum bir şey yokken bile ulaşma ihtimali.

Sinir oluyorum neden düzgün bir şekilde gitmiyor ki, ben bu yüzden kullanamayacak mıyım yani.

Ne kadar zaman kullanmadan durabiliriz ki hepimiz, kendinizi yerime koyun, bu saçmalık yüzünden bunlara mı katlanacağım, ben sadece istemiyorum yani.
Zamana direnen akıllı telefon kullanmayan arkadaşim var. Demek ki yapılabilir.

Benim evimde evlendiğimden beri TV yok, net yok. Yıllardır böyle yasiyorum. Telefonumun internet kotasiyla sınırlı sanal dünyam.

Yaşadığın büyük bi stres ve hatta travma ama bence sen, zora gelmek istemiyorsun. Böyle bir durumda ailene ifşa olma tehlikesi var, daha fazla tehlikeler var ama sen sosyal medya hesaplarını düşünüyorsun. Bana ilginç geldin doğrusu..

Adam, seni durduğun yerde rahatsız da etmiyor diyorsun.. Biriyle yazistigini görürsem, buna devam edersen diyor. Sen hem bu alışkanlığı bırakmak istiyorum diyorsun hem de yaptığın tam tersi. Perhiz-lahana turşusu durumu hani..

Son düzenleme:

Savcılığa şikayet edemem seni falan gibi bir şey demediysen her an savcılığa şikayet etme olasılığın var demektir, bunun korkusuna yapamaz. Ulaşırsa da savcılığa verdim mahkemede görüşürüz dersin illa engelleyemiyorum konuşucam dersen o tüyer. Ancak bunların hiçbiri yaşanmayacak, herif seni sallamayacak çünkü hesaplarını bir süreliğine dondurursan. Sen de kafanı dinle bu ne, beni bile yordun buradan.

İfşa edecek diye bu haldeyim zaten, artık ne yapacağımı şaşırdım, sırf rezil olmamak için, ben sevdiğim şeylerden onun yüzünden mi kopacağım, gerçekten çok kötü hissediyorum, kendimi anlatamadım hiç ona, sadece gitmesini istiyorum.

Sinir oluyorum neden düzgün bir şekilde gitmiyor ki, ben bu yüzden kullanamayacak mıyım yani.

Adam cinsel hayatınızı deşifre edecek siz ben sosyal medya kullanamicak mıyım yazmışsınız

Tehdit şantaj mahreminizin ortaya dökülmesi karşılığında sosyal medya kullanmamak

Hmmmm çok büyük bir bedel size de yazık tabi

Bana kalırsa siz sosyal medya hiç kullanmamalısınız garip tipleri başınıza durduk yere bela etmişsiniz. Yani sapıklarla takılırsanız elbette eninde sonunda biri başınıza bela olur, ne bekliyordunuz ki? Başınıza bela açıcaksanız hiç kullanmayın sizin için daha hayırlı

Savcılığa bulaşamayacağımı biliyor, tek başıma korkuyorum,bilmiyorum anlatabildim mi kendimi, çıkmazlarımı, gerçekten kusura bakma, uğraşıyorsun kaç saattir.

Aileme iletilecek olsaydı böyle seyler. Ne olsa kapatırdım. Sendeki bu rahatlıgı anlayamadım. Adam seni rezil edecek sen hala face i seviyorum diyorsun.

Aileme iletilecek olsaydı böyle seyler. Ne olsa kapatırdım. Sendeki bu rahatlıgı anlayamadım. Adam seni rezil edecek sen hala face i seviyorum diyorsun.
Hiçbir zaman kullanmayacaksın ama bir süreliğine değil yani.

Ben bu alışkanlığı bıraktım ve saygı duydu ben senin bırakmanı istiyorum diyor lakin ben inanmıyorum ona hiçbir şekilde bana ulaşacağını düşünüyorum yapmasam da, bir şekilde bahane bulup geliyor.

Bir süre kullanma unutsun seni.
Umarım, hep bir şüphe, korkuyla yaşamaktan yoruldum, yarın bir gün evlensem ne bileyim o zaman sosyal medya kullanıp resim koysam haberi olacak, kafayı yiyeceğim.

Sosyal medyayı kapat diyorlar, yok yapamam diyorsun.
Savcılığa şikayet et diyorlar, yapamam diyorsun.
Peki bizde çare tükendi. Sen nasıl bir çözüm istiyorsun, bulup dövelim mı herifi?

Ne istediğin belli, çözümler belli. Tercihi yap. Bu stres yer bitirir insanı. Kendini dipsiz kuyulara kendin atıyorsun, oysa ki istersen çıkarsın.

Sosyal medya ile ilişiğim kesilecek ebediyen, bu çözümü istemiyorum, yahu adam gitsin, ulaşmasın bana, herkes yoluna baksın çok mu zor, illa bu mu olacak yani çözüm, en son ihtimal yazdım buraya ama benim düşündüğüm çözümlerden başka bir şey çıkmadı, teşekkürler herkese, başka yoruma gerek yok, konum kapansın.

Her
her yerden engelle? Eski her şeyini kapat ? Bi süre Facebook twitter instagram kısaca HİÇ Bİ sosyal medyayı kullanma. Baya bi süre tabi bikaç yıl gibi. Numaranı da değiş bitti gitti.

yüz yüze görüşmediysen tabi? Adresini yada herhangi bi bilgini biliyor mu

________

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…