- 23 Ağustos 2012
- 51.401
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.354
- 898
Tehdit ettiği ve tehditle bir şey talep ettiği, size hakaret ettiği v.s mesajlar var ise, onları muhafaza edin, ilişkinizi de kesin. Tehdit,şantaj ve hakaret suçtur. Bir araya gelince, ciddi sonuçları olabilir karşı taraf için.Tekrar irtibat kurmak isterse, en kötü ihtimalle savcılığa şikayet edersiniz.
Savcılıktan korkmayın, çağırıp ifadesini aldıkları an o zaten yelkenleri suya indirir. Kaldı ki, şikayetten sonra yaptığı işleri tekrar ederse, onun için daha kötü olur. Belli ki korktuğunuzu çok belli etmişsiniz, meydanı boş bulmuş.
E tamam işte sen de yapma, yakalamasın, böylece karşına çıkmasın.Birbirimizi tanıyoruz artık çok şey yaşandı, ben tersine gidersem mesajları yollayacak biliyorum, başka mevzulardan da olsa ulaştığı arkadaşlarım oldu, ben onunla ilgili hiçbir mesajı kaydetmedim şu ana kadar, savcılığa bulaşmak istemiyorum, bilemiyorum nasıl olur, ben olay yayılsın istemiyorum hiç, ailem bilmiyor zaten, ben tersine de gitmiyorum yapmıyorum kimseyle artık, ama o bir şekilde yine isteyecek, uzaklaştırmak istiyorum yani düşünün, artık konuşmama kararı aldık, tamamen bitireceğiz buna ikna oldu ama hala şarta bağlıyor yakalarsam seni yaparken ben tekrar çıkarım karşına diyor, anlatamıyorum, biterken dahi, içimi gıcıklayacak bir şey yapıyor.
Sevgilim değil ama hemen her şeyi paylaştığım biri beni iyi tanıyor, yani birbirimiz tanıdık artık, cinsellik de konuşuyoruz, artık yapmak istemiyorum, kabul ediyor, ama isteyecek yine bu beni düşündürüyor, bir keresinde ne zamana kadar sürecek bu böyle demiştim, sen evlenene kadar dedi, ben evlensem dahi hep bir şüpheyle mi yaşayacağım, bir korkuyla, insan gibi çekip gitmiyor.Bu çocuk sevgilin miydi yoksa sadece facede cinsel içerikli konuştuğun biri mi
Ben olsam dimdirekt savciliga giderdim dimdirekt. Svacilikta o herife gosteririler santaji tehdidi soysuz kopek
Ben yapmayacağım zaten ama neden hala bir şey söylüyor olur da yapacak olursan çıkarım karşına bu kez diyecek bir şeyin de kalmaz diyor, yani biterken bile kendisini sokuyor devreye bu rahatsız ediyor beni, ki korkum ben bir şey yapmasam da bir bahaneyle çıkıp gelecek olması, bu şekilde oldu hep, ben bir şey yapamıyorum, mesajları yollasa bile, inkar etsem de insanların aklında bir şüphe kalacak, sinek küçük mide bulamdırır hesabı, sanırım yaşanacaksa da bu olacak artık en son, bu hale getirdiği için nefret ediyorum ondan.E tamam işte sen de yapma, yakalamasın, böylece karşına çıkmasın.
Çok mu zor yapmamak?
Tüm hesaplarını kapat, bir süre sanal alemde hesabın olmasın, telefonunu da bilmiyormuş daha ne?
Nereye geliyor ,yaşadığınız yeri biliyor mu?Evet sadece face üzerinden yazıştık 5 sene enteresan ama hiç konuşmadık telefonda, ben illa ki Facebook kullanıyorum, bir süre kapatsam bile yine çıkıyor karşıma, ben ona bir şey yapmıyorum , yapmak istemiyorum artık sadece bu, şu anda kabul ediyor ama geleceğini düşünüyorum böyle oldu hep.
Ben olsam dimdirekt savciliga giderdim dimdirekt. Svacilikta o herife gosteririler santaji tehdidi soysuz kopek
Yüzyüze değil telefonla dahi konuşmadım.Yüz yüze görüştün mü hiç onunla. Seninle birseyler yaşamaya devam etmek mi istiyor, yoksa kendince seni böyle bir hayattan kurtarmak mı istiyor?
Ben yapmayacağım zaten ama neden hala bir şey söylüyor olur da yapacak olursan çıkarım karşına bu kez diyecek bir şeyin de kalmaz diyor, yani biterken bile kendisini sokuyor devreye bu rahatsız ediyor beni, ki korkum ben bir şey yapmasam da bir bahaneyle çıkıp gelecek olması, bu şekilde oldu hep, ben bir şey yapamıyorum, mesajları yollasa bile, inkar etsem de insanların aklında bir şüphe kalacak, sinek küçük mide bulamdırır hesabı, sanırım yaşanacaksa da bu olacak artık en son, bu hale getirdiği için nefret ediyorum ondan.
Hayır sanalda yeniden karşına çıkarım diyor.Nereye geliyor ,yaşadığınız yeri biliyor mu?
O zaman daha kolay işin. Bütün sosyal hesaplarını kapat.Yüzyüze değil telefonla dahi konuşmadım.
Ben sahte hesapla konuştum hep tabii ki kendimi gizledim ona 4 senenin sonunda kendimi açıkladım çünkü sadece cinsellik boyutunda değildi iletişimimiz, bunu ona açıkladığımda ise ben senin 2 sene önce gerçek hesabını bulmuştum zaten dedi, yani her şeyi biliyormuş, nasıl bir program kullanıyor bilemiyorum ama yaptıklarımı, sanal yazışmalarımı takip edebiliyor, iyice paronayak oldum, çıkıp gelme meselesi de sanalda karşıma çıkma yeniden, yoksa evime gelme olayı değil.O adamdan degil kendinizden nefret edin birazcik da. Tamam sanalda konusun ne isterseniz yapin ama fake hesapla yapin. Kendi hesabinizla hangi akla hizmet sohbet ettiniz de basiniza bu manyagi musallat ettiniz? Her yerde manyak sapik var koskocaman kadinsiniz, kendinizi korumak goreviniz.
Adam evinizi barkinizi bilmiyorsa nereye cikip gelecek ki, bosuna buyutuyorsunuz. Sanalda o kadar uzun sure takilmissiniz ki gercek saniyorsunuz ama alakasi yok. Aakasiz bir insan size bir sey yapamaz. Kapatin hesaplarinizi konusmayin adamla kafaniz rahat etsin olsun bitsin.
Şehir olarak evet.Yaşadığın yeri biliyor mu
Hayır sanalda yeniden karşına çıkarım diyor.
Çok haklısın dediği de zaten sen neden artık çekiniyorsun görüşme amacımız belli değil mi diyor, ben direttikçe iyice zorluyor şartları ama istemiyorum yani, onun yüzünden hiçbir hesap kullanamayacak mıyım ben.Bin tane senle aynı isim soyadda insan vardır ne bilecekler sen olduğunu fotoğraf falan atmadıysan. Kapa tüm hesaplarını, sonra istersen yeni hesap açarsın. Adamı da engelle her yerden hatta telefon numaranı verdiysen değiştir. Türkiye'de one night stand, sanal seks kavramları oturmuş değil insanlar hala kocalarının yanında soyunmaya utanıyor. Ben bu tarz cinselliği sağlıksız buluyor ve önermiyorum ama illa böyle cinsellik yaşamak istiyorsan takma isimler kullan, kendi fotoğrafını asla paylaşma (yüzün görünmeyecek şekilde de atma tavsiyem), numara verme, anonim olman şart. Adam da sanki kocanmış gibi 5 yıllık geçmiş falan diye saçmalama, adam sanki sana çok duygusal yaklaşıyor da. Engelle gitsin, senle yazışmazsa başkasıyla kendini tatmin eder bunlar zaten.
Hayır sanalda yeniden karşına çıkarım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?