Farklı uygulamalar kullanıyor, kapatılan hesaplara dahi ulaşabiliyor, buluyor çıkarıyor.Hayatım nasıl çıksın, biraz mantık. Bu hesabını kapadın, atıyorum Ayşe Çelik (böyle isimli biri varsa burada tenzih ederim) diye hesap aldın. Genel bir isim, ne bilecek adam sen misin değil misin?
Çok haklısın dediği de zaten sen neden artık çekiniyorsun görüşme amacımız belli değil mi diyor, ben direttikçe iyice zorluyor şartları ama istemiyorum yani, onun yüzünden hiçbir hesap kullanamayacak mıyım ben.
Ben yapmak istemiyorum artık.Ciksin, ne olacak? Sanal adi ustunde sanal, gercek degil neden bu kadar umursuyorsunuz?
Farklı uygulamalar kullanıyor, kapatılan hesaplara dahi ulaşabiliyor, buluyor çıkarıyor.
Ben yapmak istemiyorum artık.
Kaç keç engelledim sayamadım, hesabımı da kapattım bir süre, yılmadan çıkıyor, takıntı yaptığını düşünüyorum, zıtlaşırsam atacak yazışmaları en başta babama, sinirden çatlıyorum olmuyor, ağlıyorum olmuyor.Bir halt olmaz, sen engelle her yerden. Çıkarsa da çıksın yine engelle. Ne diye korkuyorsun bu kadar? Numara vermemişsin, fotoğraf yok. Bir süre sonra zaten vazgeçer seninle mi uğraşacak sürekli?
Farklı uygulamalar kullanıyor, kapatılan hesaplara dahi ulaşabiliyor, buluyor çıkarıyor.
Savcılığa bulaşmaya korkuyorum tek başıma.Hanimefendi kapatin hesaplarinizi bir sure, kafaniz rahat etsin. Baktiniz ki ortada yoksunuz gider baska av arar kendine. Cidden usandiysaniz da verin savciliga tehdit ve santajdan.
Biliyorum yazışıyor, gösteriyor zaten git işte diyorum, anlamıyor.Adam sanki FBI, CIA başkanı abartma yani. Sen bir süre ortada olmazsan nasıl bulacak seni? Senden başka bin tane kadınla (ya da kadın taklidi yapan erkekle) cinsellik konuşuyordur o zaten, tek eşli sanma.
Biliyorum yazışıyor, gösteriyor zaten git işte diyorum, anlamıyor.
Onda hesap çok, istediği zaman ulaşır, ben ikna etsem bile yalanlasam yani, insanların aklı bulanacak, rezil olacağım amacı da bu, ben sanala bulaşmadığım takdirde bana ulaşmayacağınu söylüyor, umarım dediğini yapar ama hala da karşıma çıkarsa yapacak bir şeyim yok, rezil olacağım yani.Bir şey yapamaz, ondan sonra baban "He tamam" demeyecek sonuçta, herifin ağzına edecek, dava açacak. Onunla mı uğraşsın? Çok korkuyorsan babanın telefonundan gir hesabını oradan da engelle adamı. Yeminle boş yere kafanı yoruyorsun, sırf sen sekse devam et diye tehdit ediyor, kapatıp gidersen seni sallamaz bile emin ol.
Onda hesap çok, istediği zaman ulaşır, ben ikna etsem bile yalanlasam yani, insanların aklı bulanacak, rezil olacağım amacı da bu, ben sanala bulaşmadığım takdirde bana ulaşmayacağınu söylüyor, umarım dediğini yapar ama hala da karşıma çıkarsa yapacak bir şeyim yok, rezil olacağım yani.
Bir bahane ile karşıma çıkıyor o isteyebilir tekrar.Seni nasil baskalariyla cinsellik konusurke bulacak ki?
Ayrica artik yapmak istemiyorum diyorsun, yapmamakta kararliysan neden korkuyorsun?
Yapmayacagin birseyin tehtidi seni neden korkutuyor?
Bir şey olmaz ama mesajları atması bile yeterli yani neden atmasın ki, canımı sıkıyor.Bir şey olmaz diyor buradaki herkes ama sen adamı baya gözünde büyütmüşsün. :) Bu kadar ciddiye alma, gerçek hayatında kimbilir ne kadar vasıfsız bir tiptir.
Bir şey olmaz ama mesajları atması bile yeterli yani neden atmasın ki, canımı sıkıyor.
Ben zannetmiyorum atacağını falan.
+1
Adam kimbilir kaç kişiyle konuşuyordur
Atsa bile sapığın biri başıma musallat oldu adıma fake hesap açmış der geçerdim
Ben o kadar rahat değilim işte o da bunu biliyor, çözüm bulamadım, bulamıyorum.+1
Adam kimbilir kaç kişiyle konuşuyordur
Atsa bile sapığın biri başıma musallat oldu adıma fake hesap açmış der geçerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?