Nasıl kurtulurum 😔

Kınamadan düşün derim
Kınamıyorum demiş zaten....

Size ufak bir tavsiyem var....erkeklerinde takıldığı forum tarzı sitelere (eksisözlük vs ) girin, evli erkeklerle birlikte olan kadınlara yapılan yorumları okuyun ve kendinizi görün o yorumlarda.....

Lütfen yapın bunu...ufkunuz genişleyecek...

ama orda yorum yapan erkekler gibi degildir bu adam. o kadar cok seviyomus ki alakasiz bi kadini kendi oz cocuklariyla tehdit edip ikna etmis.

o cocuklara kiyamayan kadin da cocuklarin babasini üç ayda bir oraya göndermek istiyo. ama ne yorum oursa olsun onu baglamaz onlarin askısı kutsal

Ya bi gidin açmayın böyle konular buraya. Bunun neresini dert görüp dertlenelim, Allah aşkına. Sinir geldi bana.Burada aldatılan hem cinslerimizi teselli etmek, moral vermek, destek olmak, cesaretlendirmek, yalnız olmadığını göstermek ve neşelendirmek için canla başla empati kurarak birlikte içleniyoruz. Azgın teke kocaları ve onlara kendini ... kadınlara ah ediyoruz. Sen şimdi gelmişsin buradan yazmışsın. Kıskanç bir metresim ağrıma gidiyor. Valla çıldırıcam. Git kardeşim buraya yazma. Ne pişkinsiniz. Ne gerekçe gösterirsen göster haklı bulamam seni. Neyse başka şeyler yazıcam olmayacak. Diğer dediğin asıl hanımefendiye üzüldüm. Allah kurtarsın onu yazık valla.

Ke'mal"i yapmaz öyle şey öyle bir adam değildir tabii ki çünkü çok seviyorlar birbirlerini!!!

Bide bu sekilde iliski yaşayanların ortak bir bahanesi oluyor
"Ben ayrıldım ayrilmak istedim ama o beni bırakmadı"

Kesin oyledir. En son bitanesinin de sevgilisi ciftlik evi yaptiriordu karısından boşanıp onunls evlencekmis
Ortak tanidiga dedim ki
O adam onla evlenmez
Soyledigimde sene 2015di hala evlenmediler
Kizla da bi samimiyetim yok yanlis anlaşılma olmadin sadece kuafore gidip gelirken gördüğüm oranin bi musterisiydi

Ke'mal"i yapmaz öyle şey öyle bir adam değildir tabii ki çünkü çok seviyorlar birbirlerini!!!

ayyyy kesinlikle öyle ya. burda hep beraber konu sahibi ve adamin gunahini aliyoruz

bütün suç ikinci kadini bile bile evliligi devam ettiren duzenini bozmayan para goz kadinda

kadin baska napcakti acaba. belki caresi yok lanet okuya okuya devam ediyo. metresini kendi cocugyla tehdit eden karisina ne yapmaz

Ya bu kadınların isimlerinin önüne aldıkları "sıfat" belli....hangi erkek bu sıfatla anılan bir kadınla evlenir....

Çok utandım şu an kendimden puuu bana
Metresinden cocugu olur gider onu da başkası ile aldatır falan kısır döngü böyle gider işte

Utandi herhalde sildi
Birlikte olduğu adamdan, karısından, çocuklarından, kendi çevresinden utanmamış....

İlk önce kendine saygı duymamış....

Bizden mı utanacak!!!

Ay canım ne büyük derdin var diye üzüleceğimizi bekledi ama umduğunu bulamayınca konuyu silmiş....

bi tane de bizim oturdugumuz semtte vardi. adam esnafti karisi hamileyken yan dukkandaki esnafın kizini kacirdi. ilk kadin bosandi hemen.

sonra ikinci kez birini buldu sandi ki ilk karisi gibi rahatca kurtulcak. kiz anasinin gözü, adami ariyo su kadar para bilezik verirsen bosanirim yoksa hakime seviyorum ben kocami der aglarim diye. adam reddetti vermedi para falan.

bu arada üçüncüye yuzuk takip nisan yaptilar. kiz kolunda bileziklerle bekliyodu boşanıp düğün yapcaz diye. her bayramda da bı bilezik ekleniyodu. bayramlarca bilezik takildi bosanma uzun sürdüğü için.

ama sonucu göremedim evlendiler mi bilmiyorum.

böylesine tatli gelen adam degil para

İğrenç ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…