Nasıl küsülür ?

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.519
En iyi cevaplar
1
53.640
798
32
Selam kızlar
O kadar doluyum ki boğazıma kadar hemde . Ramazan eşim yüzünden kötü geçti sürekli gergin halleri herşeye sorun çıkarması vs en sonunda birkaç gün oruç tutmadı da normale döndü biraz . Ama o kadar bunaldım ki anlatamam çok doluyum oğlum yoruyor evdeki kuş bile beni tüketti artık . Bu kadar uzakta olmasak annemlere gidicem biraz ama olmuyor . Neyse bugün eşimle tartıştık çok basit bir konu yüzünden artık aklı başına gelsin istiyorum çok ciddi anlamda bir süre hiç konuşmak istemiyorum hemde hiç nasıl yapıcam bilmiyorum ama arada çocuk var ağladım ağladım ama yetmedi hala gerginim

Fiziksel şiddet var mı ?

Bi süre ayrı kalabilirsiniz aslında illa ki ayrılık anlamında değil kafanızı dağıtırsınız

Sağa sola azap olacaksan tutmasın kimse oruç.
Bir süre uzaklaşın.Evinizdeki kuşa bile tahammül kalmadıysa bezmişsiniz. Gidin,ailenizi de alıp tatil yapın mümkünse eğer.

Öbür odaya geçip konuşmayarak ruh haliniz de düzelmez,ilişkiniz de.
Uzaklaşın.

Boyle sorun cozemezsiniz ama sorunlariniz her ne ise bunlari konusamiyor musunuz? Uzak kalmak, kusmek, konusmamak bir cozum olmaz. Birlikte cozemiyorsaniz en azindan bir destek alin cunku boyle eninde sonunda hem siz, hem evliliginiz yipranir.

Valla annemlere gitmek için ya 14 saat otobüsle gitmem lazım 3.5 yaşında çocukla yada uçak Oda aktarmalı 12 saat aktarma veriyor gidemiyorum doğal olarak. Zaten gitsem de çocuk için çok zor annemlerin şuan kaldıkları evimizde çevrede öyle çocuk vs vs yok oğlum çok bunalır orada . O yüzden gidemiyorum. Ayrıca bende sizin gibi söyledim böyle saçma sapan şekilde oruç tuttuğunu mu zannediyorsun ? Tutma bana mı tutuyorsun dedim oda tutmadı artık son günler

NAsıl ya bir kadın nasıl küsmeyi bilmez
Kadınlar olarak
En iyi yaptığımız şeylerden biride küsmektir
Şaka bir yana eğer olumsuz bir duruma tepkinizi koymazsanız
Bu olumsuzluğu kabul etmiş olursunuz ve daha kötü durumlara zemin hazırlarsınız

Kendiniz çıkın bi tatile?Öyle bir şey olabilir mi peki?

Boyle sorun cozemezsiniz ama sorunlariniz her ne ise bunlari konusamiyor musunuz? Uzak kalmak, kusmek, konusmamak bir cozum olmaz. Birlikte cozemiyorsaniz en azindan bir destek alin cunku boyle eninde sonunda hem siz, hem evliliginiz yipranir.
valla açıkçası konuşmak istemiyorum ifade etmek istemiyorum yorulmak istemiyorum zaten bedenen ve ruhen çocukla günde 10 saat kesintisiz ilgilenerek enerjim tükeniyor . Yarın olacak o işe gidecek akşama gelecek hiç bir şey yokmuş gibi davranmamızı isteyecek ama cidden öyle boş boş durmak istiyorum hiç konuşma isteğim yok

Valla bugün yeterince tepki koydum bence artık o yok gibi davranmak istiyorum belki aklı başına gelir diye

E madem siz gidemiyorsunuz annenizin evine o gitsin o zaman annesinin evine eğer öyle bi imkan varsa en azından kendinizi toplarsiniz akşamları evde tek başınıza herseyi düşünmek fırsatınız olur aynı evde o suratsizlik zor illa size bisey diyecek siz cevap vermiceksiniz e yine tartisacaksiniz ne değişecek

Aileler 800 km uzakta . Geçen gün dedim zaten Allah aşkına arkadaşına filan git birkaç gün cidden şiştim artık diye tabiki gitmemiş eve geldi normal hayatımıza kaldığımız yerden devam ettik . Ben cidden anlamıyorum konuları şuraya yazsam millet güler yani o kadar basit saçma yarın olacakları yazayım size o işe gidecek biz oğlumla takılacağız öğlene doğru aramaya başlayacak ben açmayacağım . Akşam olacak oğlum avm vs gitmek isteyecek baba işten gelecek ve çocuğu gezdirmeye götüreceğiz konu arabada kapanmış olacak böyle bir döngü yaşıyoruz. Benim istediğim şey şöyle birkaç gün hiç konuşmayayım gelsin bi yalvarsın bana bi özür dilesin vs vs

Ay yemin ediyorum bizim esimle ilk evlendiğimiz senelerde ki monotonluk buydu okurken aha biz dedim benim kaynanam alt katta onda bile yatmadı gidip araba da sabahladigi bile oldu en son elinle çiçekle kapıya gelirdi özür bilmem ne ama bende onu o çiçekle de affetmezdim içimdeki kırgınlık geçmeden yapmam çok kez elinde çiçekle ve pastayla bide tektasla gelirdi ona sadece şey derdim benim gozyaslarimi bunlarla geri mi getireceksin derdim hiç bi zaman onlarla affetmedim senin gunahini bunlar mı cekecek derdim şimdi kavga da etsek çiçekle gelmez çünkü affetmem biliyor ama gözünde o pismanligi görürsem yumusarim gerçekten inanmam lazim ben öyle hemen affetmem evde 1 ay yüzüne bakmadığım günlerde oldu ama şimdi iyiyiz Allaha şükür

Ben küsersem asla konuşmam.
Diğer odaya geçerim yatarım,TV izlerim,müzik dinlerim,telefonla oynarım,mutfakta yada başka odada iş yaparım.
Asla konuşmam,yemeğimizi kızımla yeriz.
Çayımı kendim içerim.
Eşim yatınca yatarım,ise gittiğinde kalkarım.
İşten geldiğinde saat uygunsa uyurum.
Onsuz ne varsa yaparım konuşursa cevap vermem.
Böyle denerseniz en fazla 1 haftada düzeliyor yılda 2 kez bu hale gelebiliyoruz

Ya işte bunu nasıl başarıyordunuz 1 ay cidden çok fazla ama yani 2 gün konuşmayayım bari Allah aşkına ya . 2 hafta öncesiydi ne birşey oldu konuyu unuttum tabi şuan ama akşam gerildik sabah işe gitti akşam msj yazmış ki oğlumuzu hazırla gelip alayım diye . Benimde alacaklarım vardı dışardan çocukla indik karşıdan geliyor bende kendimi sıkıyorum gülmeyeyim diye filan. Arabaya bindim dedi ki sen neden geldin ki biz sana çiçek almaya gidecektik gündüz neyse de akşam oğlum uyuyunca ne yaparsam yapayım özlüyorum birlikte çay içmek dizi izlemek istiyorum kendimi yalnız hissediyorum üzülüyorum

Çocuk olmasa konuşmazsınız ama çocukla çok zor. Bir de konuşmamak çözüm değil ki, bu sizi de yorar. Akşam çocuğunuzu babasıyla avmye gönderip kafanızı dinleyebilirsiniz.

Özendim şuan kızınız kaç yaşında anlamıyor mu sormuyor mu hiç

Çocuk olmasa konuşmazsınız ama çocukla çok zor. Bir de konuşmamak çözüm değil ki, bu sizi de yorar. Akşam çocuğunuzu babasıyla avmye gönderip kafanızı dinleyebilirsiniz.
Aslında evet bence de haklısınız ama konuşunca konu saçma sapan uzuyor anlaşamıyoruz . Oğlum zaten 3.5 yaşında çok küçük ben çok yoruluyorum sürekli konuşuyor ve içinden 10 a kadar sayayım kaç saniye susacak diyorum 4. Saniyede yeni bir soruyla geliyor boğazım şişiyor bedene ruhen bitiyorum gün içinde . Böyle olunca geriliyorum birde 2 gündür öğlen uykusunu bıraktık yorucu sabah 08:00 akşam 20:00 mesai oluyor benim . Evdeki kuş bile beni annesi zannediyor sabah bağırmaya başlıyor kalkıp onu almazsam susmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…