Nasıl küsülür ?

Bak benim de eşim hemen arardı hazırlanın alayim sizi aksam yemeğini disarda yiyelim die süslenir giderdim ama asla onunla konusmazdim oğlumla ilgilenirdim oda bana laf atmak için oğlum annene söyle bakalım sinemaya gidelim mi die sorardi tabi oğlum 1.5 yaşında nası bana soracak bende tamam iki kişilik bilet alsın oğlum babana söyle ben oğlumla başbasa film izlemek istiyorum derdim bozulurdu çok kirdiysa ne gülerim ne yüzüne bakarim sizi o zaman iyi tanıyor nasılsa hemen affedecek diyor onu kullanıyor biraz dişinizi gösterin

Orucu onun bunun kalbini kirarak veya bagira cagira tutuyorsa tutmasin .böyle oruc tutulmaz hepimiz oruc tutuyoruz elbette gergin oluyoruz .ama başkalarindan cikarmiyoruz .madem öyle oda iftara yakin gelsin .gerek yok sizin kalbinizin kirmaya .sizde üzmeyin kendinizi .cocuk olunca maalesef boşanma işleri degişiyor .hic umursamayin gecin odaniza takin kulakligi sakinleştirici müzikler dinleyin .ben gergin oldugumda öyle yaptim .eşim kanser tedavisi gördü 3 ay boyunca cok sinirliydi yürürdüm sinir olurdu hastalik oldugu icin sesim cikmazdi ama icten icten tabi aglar olurdum .sonra dedim napiyorsun sen .kocam iyi olucak bu sefer ben hasta olucam .baktim eşim kavga cikartiyor hadi by derdim odama gecip kulakligi takardim.bosanmayi düşünmüyorsan dedigim gibi yap

Ben hic küsmem oyle bir huyum yoktur
Cocukluk olarak görüyorum.
Yetiskin insanlariz, konusarak ortadaki sorunu çözmemiz lazim.
Cozume odaklı yaşıyorum bilemiyorum.

Oruc tutarken millete bu sekil zulüm edenlerin bosuna ac kaldigini düşünüyorum. Hic gereği yok tutmasinin.

Çok geçmiş olsun boşanma gibi bir durum yok zaten öyle ortada büyük bir sorunda yok anlatsam gülersiniz yani basit basit şeyler . Neden böyle oldu bilmiyorum ama 1 aydır huzursuzluğumuz var

Bende oruçla ilgili böyle düşünüyorum söyledim de zaten tutmasaydı banane bende tuttum millete çatladım ki o zaman orucun ne anlamı kalıyor

Küsmeyi beceremem.
Bunun kadın/erkek olmak ile ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Bende yemeğe oturmadım yanlız yediler sonra ben yedim hiç konuşmadım çocuğu yatırınca da kendim çayımı içtim dizi izledim hiç muhattap olmadım olmakta istemiyorum

Çok geçmiş olsun boşanma gibi bir durum yok zaten öyle ortada büyük bir sorunda yok anlatsam gülersiniz yani basit basit şeyler . Neden böyle oldu bilmiyorum ama 1 aydır huzursuzluğumuz var

Dönem dönem her iki kişinin de tahammülü azalıyor. Böyle durumlarda birlikte nefes almaya gitmek iyi gelir, orada konuşup halleşip bir sarılmak karşılıklı anlaşılmak duygusu dinginleştirir.

Teşekkür ederim .artik maalesef evlilikler hep sorun oktan bk tan cikan kavgalar dönüp baksan gülersiniz ama oluyor işte genelde her evde oldugu gibi aslinda olmamasi lazin.peki eşinizin bir sorunumu var derdimi var acaba

Bende yemeğe oturmadım yanlız yediler sonra ben yedim hiç konuşmadım çocuğu yatırınca da kendim çayımı içtim dizi izledim hiç muhattap olmadım olmakta istemiyorum
Ben yerim onun için neden kendimi ac birakcam ki hatta bakti benim keyfim yerinde ben iştahla yiyorum o sinir olup masadan kalkıyor bizde oğlumla yiyoruz kaldırıyoruz kendinizi üzmeyin üzgün olsanız da belli etmeyin hem biraz kendinize vakit ayırın mesela çok hafif makyaj yapın dışarı çıkın yürüyün kişisel gelişim kitap okuyun geceleri yatarken hem zihni bosaltiyor size biraz iyi gelebilir denemenizi tavsiye ederim

Teşekkür ederim .artik maalesef evlilikler hep sorun oktan bk tan cikan kavgalar dönüp baksan gülersiniz ama oluyor işte genelde her evde oldugu gibi aslinda olmamasi lazin.peki eşinizin bir sorunumu var derdimi var acaba
Hayır hiç bir sorunumuz yok ne maddi ne manevi . Tartışmalar da anlık yaşanan şeylerden dolayı çıkıyor nedense olay büyüyor uzuyor sebebini bilmiyorum sanırım ikimizde yorgunuz o yüzden tahammül az

sizde bu işi biliyorsunuz ya adam sinir oluyordur

Özendim şuan kızınız kaç yaşında anlamıyor mu sormuyor mu hiç
Kızım büyük 16 yaşında
Okulda oluyor zaten akşamları sessizlikten anlıyor yine ne oldu anne diyor bende kızdım diyorum alıştı yazık
Ama büyük büyük kavgamız yok bağırma falan yok sadece 1 hafta trip küslük mola veriyoruz

1 hafta mı ben şok bana kriz gelir

Ben şimdi çay içtim atıştırdım ya yarın başlayacak bana çay vermedin de yanlız içtin de nasıl boğazından geçti de böyle devam edecek konu . Ben kaçan kovalanır taktiği yapmak istiyorum bunaldım valla

şehrinizin yakınlarında turistik bir yer yok mu? hafif şehir dışında yada şehir merkezinin uzagında. cocugu da alın gidin 3-4 gün kafa dinleyin. olmaz mı?

Nasil mi boğazımdan geçti bak canım anlatayım hani sen beni kirmistin ya ama hiç karımı kırdım mı die düşünmedin orucu tuttun eyvallah bana neler çektirdin iftarda senin boğazından nasıl geçtiyse valla benim de öyle geçti dersin ama senin eşin alışmış sana huyunu biliyor boşuna kacan kovalar taktigine uğraşma bence yapamazsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…