- 3 Şubat 2018
- 25.854
- 111.235
- 598
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Teşekkürler bilgiler için. Özellikle bu virüsle ilgili gelişmeler için Takip ettiğin hesap ya da bir haber kanalı var mı, önerebilir misin
Çok teşekkürlerNormal haber sitelerden cok
Robert Koch Institut un sayfasını öneririm bilgiler icin.
Bundesgesundheitsministerium (sağlık bakanlığın sayfası) da bilgiler paylaşıyor
Benim kuzenimin esi taylandli.gecen ay virusun ortaya ciktigi zaman o ulkedeydiler sonra geldiler.turkiyeye virüslümü geldiler sizce cok tedirginimHer bos kaldigim an telefondan haberlere bakiyorum. Virusun ulkemize gittikce yaklaştığını goruyorum ve iki evladim icin dehsete dusuyorum. Dusunmeden edemiyorum. Uykularim kaciyor. Ya onlara bir sey olursa diye deliriyorum. Bu kadar yakina gelmisse ve durdurulamiyorsa , biz nasil koruyabiliriz ki evlatlarimizi? Çaresizlik icinde beklemek ne kadar korku vericiymis. Ne dua ne baska bir sey icime biraz olsun ferahlik vermiyor. Ogullarim icin cok korkuyorum ben. Siz nasil sakin kalabiliyorsunuz, lutfen bana da soyleyin.
Her bos kaldigim an telefondan haberlere bakiyorum. Virusun ulkemize gittikce yaklaştığını goruyorum ve iki evladim icin dehsete dusuyorum. Dusunmeden edemiyorum. Uykularim kaciyor. Ya onlara bir sey olursa diye deliriyorum. Bu kadar yakina gelmisse ve durdurulamiyorsa , biz nasil koruyabiliriz ki evlatlarimizi? Çaresizlik icinde beklemek ne kadar korku vericiymis. Ne dua ne baska bir sey icime biraz olsun ferahlik vermiyor. Ogullarim icin cok korkuyorum ben. Siz nasil sakin kalabiliyorsunuz, lutfen bana da soyleyin.
Sakin değiliz bence. Yani en azından ben değilimHer bos kaldigim an telefondan haberlere bakiyorum. Virusun ulkemize gittikce yaklaştığını goruyorum ve iki evladim icin dehsete dusuyorum. Dusunmeden edemiyorum. Uykularim kaciyor. Ya onlara bir sey olursa diye deliriyorum. Bu kadar yakina gelmisse ve durdurulamiyorsa , biz nasil koruyabiliriz ki evlatlarimizi? Çaresizlik icinde beklemek ne kadar korku vericiymis. Ne dua ne baska bir sey icime biraz olsun ferahlik vermiyor. Ogullarim icin cok korkuyorum ben. Siz nasil sakin kalabiliyorsunuz, lutfen bana da soyleyin.
Ülkeyekımseyı alnamaları gerekıo bence allahım yardım etHer bos kaldigim an telefondan haberlere bakiyorum. Virusun ulkemize gittikce yaklaştığını goruyorum ve iki evladim icin dehsete dusuyorum. Dusunmeden edemiyorum. Uykularim kaciyor. Ya onlara bir sey olursa diye deliriyorum. Bu kadar yakina gelmisse ve durdurulamiyorsa , biz nasil koruyabiliriz ki evlatlarimizi? Çaresizlik icinde beklemek ne kadar korku vericiymis. Ne dua ne baska bir sey icime biraz olsun ferahlik vermiyor. Ogullarim icin cok korkuyorum ben. Siz nasil sakin kalabiliyorsunuz, lutfen bana da soyleyin.
Acaba bu yolda durup dururken düşüp ölen insanların görüntüleri gerçek mi?
Ben anlam veremiyorum, evet basit bir grip gibi görünüyor ama böyle görüntüler de servis ediliyor medyaya. Hangisi yalan, hangisi gerçek anlayamıyorum artık, yabancı dilim de pek iyi değil yabancı kaynakları takip edemiyorum. O görüntüler gerçek mi sizce?
Normal bir gripte ben sokakta yürürken düşüp ölen insanlara rastlamadım bu kadar çok.
Endişeye gelince her anne gibi endişeleniyorum. Hastalığı kapmaktan çok ülkede yaşanacak delilik, kendini bilmezlikten endişeleniyorum. Tedavi alabilecek miyiz böyle bir durumda, gerekli malzemelere ulaşabilecek miyiz emin olamıyorum. Bunlar beni daha çok endişelendiriyor ama kendimi kaybetmiyorum çünkü başımıza gelmeden bilemeyeceğiz.
Her bos kaldigim an telefondan haberlere bakiyorum. Virusun ulkemize gittikce yaklaştığını goruyorum ve iki evladim icin dehsete dusuyorum. Dusunmeden edemiyorum. Uykularim kaciyor. Ya onlara bir sey olursa diye deliriyorum. Bu kadar yakina gelmisse ve durdurulamiyorsa , biz nasil koruyabiliriz ki evlatlarimizi? Çaresizlik icinde beklemek ne kadar korku vericiymis. Ne dua ne baska bir sey icime biraz olsun ferahlik vermiyor. Ogullarim icin cok korkuyorum ben. Siz nasil sakin kalabiliyorsunuz, lutfen bana da soyleyin.
Siz hazırlanırken oradaydınız galiba ?Dünya nüfusunu azaltmak için laboratuvarlarında 60 yaş üzeri kitleyi hedef alarak elde ettikleri virüs mutasyona uğrayınca genci yaşlısı diye bi durum olmadı kaldı ki zaten açıklanan rakamlar gerçek rakamlar değil.Rabbim Esirgesin
Ülkeden ulkeye gitmek neden yasaklanmiuor ha :)2 gun yasaklansa turkiyede açlıktan ölürüz her sey dışardan geliyor .Ben de çok korkuyorum .. İtalya’ya girmişse bize de gelir yakında z insanlar hala seyahat ediyorlar anlam veremiyorum . Niye yasaklanmıyor ülkeden ülkeye gitmek
Mart’ta Türkiye’ye gelmek istiyordum ama bu gidişle , askıya alacağım . Uçakta her milletten insan var . İstediğin kadar korun bir yerde açık illaki kalıyor
İnsan anne olunca daha çok korkuyormuş
tedbirini al duani et canm kalbini ferah tut. biz de esimle plan yaptik irana da geldikten sonra. evde dezenfektanlara agirlik verdik fazlaca gida alisverisi yaptik dursun kosede. insallah gelmez ulkemize de.Her bos kaldigim an telefondan haberlere bakiyorum. Virusun ulkemize gittikce yaklaştığını goruyorum ve iki evladim icin dehsete dusuyorum. Dusunmeden edemiyorum. Uykularim kaciyor. Ya onlara bir sey olursa diye deliriyorum. Bu kadar yakina gelmisse ve durdurulamiyorsa , biz nasil koruyabiliriz ki evlatlarimizi? Çaresizlik icinde beklemek ne kadar korku vericiymis. Ne dua ne baska bir sey icime biraz olsun ferahlik vermiyor. Ogullarim icin cok korkuyorum ben. Siz nasil sakin kalabiliyorsunuz, lutfen bana da soyleyin.
Ne kadar bilimsel bir veri. Gerçek rakamları siz biliyor musunuz?Dünya nüfusunu azaltmak için laboratuvarlarında 60 yaş üzeri kitleyi hedef alarak elde ettikleri virüs mutasyona uğrayınca genci yaşlısı diye bi durum olmadı kaldı ki zaten açıklanan rakamlar gerçek rakamlar değil.Rabbim Esirgesin
Siz açıklanan rakamların gerçek olduğuna inanıyorsanız sonuna kadar inanabilirsinizNe kadar bilimsel bir veri. Gerçek rakamları siz biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?