Haklısınız hayatı kendime zorlaştırıyorum resmenAyıp mı olacak
Kime ya hu,annenize mi kankanıza mı,
Sekreteri arayıp söyleyeceksiniz.
Hayat bu kadar komplike değil,cidden bak.
Aaaa ne var bunda... Siz doğum izninde iken ben terapilerime ara vermek istemediğim için başka birine gitmeye başladım.
Alıştım ona da... diyebilirseniz şayet memnunsanız... Ayıplık birşey yok:))
Ayıp mı olacak
Kime ya hu,annenize mi kankanıza mı,
Sekreteri arayıp söyleyeceksiniz.
Hayat bu kadar komplike değil,cidden bak.
Rica ederim ,sevindim.Teşekkür ederim bu arada iyi geldi bu söylediğiniz
iyi günler arkadaşlar.. benim bir sıkıntım var, kaç gündür düşünüyorum içinden çıkamıyorum.. dedim kadınlarkulübüne sorayım.. akıl verecek bir sürü insan var
Ben yaklaşık iki yıldır psikolojik destek alıyorum.. iki psikoloğa birden gidiyorum. Birisine yaklaşık iki ay önce ara verdik Doğum iznine ayrıldığı için. Önümüzdeki hafta tekrar çalışmaya başlayacak randevu verdiler ama ben artık gitmek istemiyorum. Bunu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Sekreteri arayıp randevu tarihini verdi. Siz olsanız ne yapardınız? Sekreterine mesaj mı atayım yoksa. Psikoloğumla mı konuşayım. Ben başka psikoloğa gidiyorum desem ayıp olacak, çok çekiniyorum açıkcası .. off
ay ben böyle sizin gibi insanları çok seviyorum yaa. çok önemli bi konu değil aslında ama bence bunu düşünmeniz bile inceliktir :) bence direk doktorunuza siz yokken kendimi iyi hissetmediğim için başka bi doktorla devam ettim. suan için memnunum. teşekkür ederim diyin :)iyi günler arkadaşlar.. benim bir sıkıntım var, kaç gündür düşünüyorum içinden çıkamıyorum.. dedim kadınlarkulübüne sorayım.. akıl verecek bir sürü insan var
Ben yaklaşık iki yıldır psikolojik destek alıyorum.. iki psikoloğa birden gidiyorum. Birisine yaklaşık iki ay önce ara verdik Doğum iznine ayrıldığı için. Önümüzdeki hafta tekrar çalışmaya başlayacak randevu verdiler ama ben artık gitmek istemiyorum. Bunu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Sekreteri arayıp randevu tarihini verdi. Siz olsanız ne yapardınız? Sekreterine mesaj mı atayım yoksa. Psikoloğumla mı konuşayım. Ben başka psikoloğa gidiyorum desem ayıp olacak, çok çekiniyorum açıkcası .. off
Ayyy benzer şeyi yaşadım birkaç ay önce.
Sekreter bir dahaki randevuyu vereceği zaman "1 hafta şehir dışında olucam, ben sonra alırım" dedim. Ki bu gerçekti.
Daha sonra başka nedenlerden gitmemeye karar verdim, kara kara düşündüm günlerce, adama ne dicem diye
Ama sonra ne arayan oldu ne soran...
Sonra da bozuldum hee, bu kadar mı değersizdim diyeahahahahaa
Öyle vallahi içime ata ata hasta oldumHep böyle düşünceli kimseyi kemal istemeyen insanlar içine atip hasta oluyor
Dert etme canım gelmiyorum artık de burak birde buna uzulme
Ben de çok düşünüyorum böyle canım anlıyorum seni :)) ara sadece gelemeyecegim iptal etmek istiyorum de. Açıklama sorarlarsa bir şey söyleme , ben gelmek istediğimde ararım de. O değil de psikolog doğum iznine ayrılmadan sizi başka birine yonlendirmedi mı ? Yani terapiye ara verelim hadi vs denir mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?