Nasıl tanışabilirim?

gerçekler acı diyosun :)
ama yine de çekingen bi kesim var bence. yani bütün erkekler aynı olmuyor.
arada yaş farkı çoksa, statü farkı varsa mesela bunlar hep erkeği frenleyen şeyler olabiliyor. bunları da göz ardı etmemek gerek diye düşünüyorum
En fazla 6 yaş vardır aramızda. O avukat bende muhasebeciyim :)

Bir tecrübemi anlatayım size
Bir adamdan hoşlanmıştım
Konuşuyorduk
Birden kesti konuşmayı
1 sene sonra falan yazdım
Karşılık verdi
Yemeğe çıktık
Hoşlandım bayağı
Sonra bi daha aramadı bile öylr kaldım
Hatta yazdım sonra
Cevap bile vermedi
Telefonu sürekli çalıyordu bitmemiş bir ilişkisi vs vardı heralde bana avukatım arayıp duruyor demişti bende inanmıştım
Buda böyle bir anım
Keşke adım atmasaydım dedim pişman oldum
Yani sizi isteyen adam peşinizden gelir bir kıvılcım yeter Yani

Bir tecrübemi anlatayım size
Bir adamdan hoşlanmıştım
Konuşuyorduk
Birden kesti konuşmayı
1 sene sonra falan yazdım
Karşılık verdi
Yemeğe çıktık
Hoşlandım bayağı
Sonra bi daha aramadı bile öylr kaldım
Hatta yazdım sonra
Cevap bile vermedi
Telefonu sürekli çalıyordu bitmemiş bir ilişkisi vs vardı heralde bana avukatım arayıp duruyor demişti bende inanmıştım
Buda böyle bir anım
Keşke adım atmasaydım dedim pişman oldum
Yani sizi isteyen adam peşinizden gelir bir kıvılcım yeter Yani
Pek keşke diyen biri olmadım yaşandı bitti içimde ukte kalmadı diyen biri oluyorum genelde ben

gerçekler acı diyosun :)
ama yine de çekingen bi kesim var bence. yani bütün erkekler aynı olmuyor.
arada yaş farkı çoksa, statü farkı varsa mesela bunlar hep erkeği frenleyen şeyler olabiliyor. bunları da göz ardı etmemek gerek diye düşünüyorum
Yok cnm o çekingenliğinden değil istemediğinden
Adam yakışıklı avukat belli bir yaşta
Çekingen olmaz özgüvenlidie
Zaten biri vardır belki aklında belki sevgilisi vardır
Konu sahibi ile çıksa bile yarın sen istedin ben mi geldim diyebilir öylesinide gördüm yani
O yüzden kadınların ilk adımı atmasını doğru bulmuyorum ama ilgini belli edersin vs o başka

Pek keşke diyen biri olmadım yaşandı bitti içimde ukte kalmadı diyen biri oluyorum genelde ben
Ben keşke diyorum çünkğ üzülmüştüm boş yere kafama takmıştım
Bende öyle diyodum içimde kalmasın ama olmuyor öyle artık

Yok cnm o çekingenliğinden değil istemediğinden
Adam yakışıklı avukat belli bir yaşta
Çekingen olmaz özgüvenlidie
Zaten biri vardır belki aklında belki sevgilisi vardır
Konu sahibi ile çıksa bile yarın sen istedin ben mi geldim diyebilir öylesinide gördüm yani
O yüzden kadınların ilk adımı atmasını doğru bulmuyorum ama ilgini belli edersin vs o başka
peki ilgisini nasıl belli etmeli sence?

Bence somut olarak sizin adım atmanız gerekmiyor. Sadece onun size adım atması için ortam hazırlayın. Fırsatı görünce ve niyeti de varsa elinden geleni yapar diye düşünüyorum. Yani onun size yürümesi için ihtimaller yaratın. Bazı hemcinslerime de sinirleniyorum kız birinden hoşlanıyor konuşmak istiyor ama çocuğa fırsat vermiyor sonra istese kovalardı diye kendince geveliyor:işsiz:

Bence somut olarak sizin adım atmanız gerekmiyor. Sadece onun size adım atması için ortam hazırlayın. Fırsatı görünce ve niyeti de varsa elinden geleni yapar diye düşünüyorum. Yani onun size yürümesi için ihtimaller yaratın. Bazı hemcinslerime de sinirleniyorum kız birinden hoşlanıyor konuşmak istiyor ama çocuğa fırsat vermiyor sonra istese kovalardı diye kendince geveliyor:işsiz:
Nasıl ortam yaratmak mesela ?

Ortak noktalarınızı daha çok ortaya çıkaracak şeyler yapın, işle ilgili olur bir hobi olur mesela.
Konuya dahil edin onu bir şekilde sizi tanısın ısınırsa olur zamanla.

Ilgimi belli ederdim ama asla ilk adimi sen atma, degerin olmaz sonra. Kadin erkek ne farkeder seviyorsan ilk adimi at lafina inanmam. Ilk adimi erkek atar, bu dünya böyle dönüyor. Bir konusma ortami yarat herhangi bir sebepten bir sey sor mesela eger konusmanin devamini getiriyorsa sana ilgisi vardir. Yok eger getirmiyorsa senden hoslanmiyordur, o durumda ben de vazgecerim. Baska erkek mi yok.

Onu nasıl yapabilirim işte. Sosyal medya hesabı ve numarasından başka pek bir bilgim yok nerede takılır vs

sosyal medyasından nelerden hoşlandığı belli olur eğer paylaşımları varsa.
Ortak arkadaş varsa ondan da yardım alabilirsiniz.
Bir de gülümseme her kapıyı açar bir gün uğrayın yanına orada ortak noktanızla ilgili bir etkinlik varsa ondan haberdar edebilirsiniz ısrarcı olmadan..

sosyal medyasından nelerden hoşlandığı belli olur eğer paylaşımları varsa.
Ortak arkadaş varsa ondan da yardım alabilirsiniz.
Bir de gülümseme her kapıyı açar bir gün uğrayın yanına orada ortak noktanızla ilgili bir etkinlik varsa ondan haberdar edebilirsiniz ısrarcı olmadan..
Sosyal medya gizli yani hobileri vs ile alakalı bir şey yok. Maalesef çalışıyorum mesai saatlerimiz aynı yani izin alıp gitme durumum olamaz

Bu cümleden yasli oldugunu nerden cikardin ki ayrica genclerin yolunu acmak ne alaka? Cok saygisizca bir yorum.
Tamam sizde aynı dertteyseniz demek. Kardeşimin tanıdığının eski öğrencisi yazmış ne anlamamı beklerdiniz yaşını başını almış insanların genç erkek istemesi bana anlamsız geliyor.

Tamam sizde aynı dertteyseniz demek. Kardeşimin tanıdığının eski öğrencisi yazmış ne anlamamı beklerdiniz yaşını başını almış insanların genç erkek istemesi bana anlamsız geliyor.

??
Konu sahibesinin yasini, adamin yasini nerden biliyorsunuz?
Hem size ne, isteyen genc isteyen yasli ister ablacim Turk Standartlari Enstitusu sen misin? Millet hoslanirken sana mi soracak? KIBledim arica cok saygisizca ve konudan alakasiz bir yorum

Back
X