Nasıl tanıyabilirim?

Evliliği düşünmeden ilişki yaşamak benim düşünce yapıma ters. Bir insana bağlanıp, anılar biriktirip, ayrılıp gitmek istemiyorum. Bu konuda herkesin düşüncesine çok ayrı. Evet ben bağlandığım bir insanla evlenmeyi isterim. Ailesini tanıyoruz az çok ama dediğim gibi aileden bağımsız yaşıyor. Aile hayatı da benim için fikirler vermiyor yani
Evlenince bir abla vardı doğru demiş aslında dersin. Rabbim kalbine göre versin mutluluklar dilerim.

Hayır. Tanıdık demedim. Tanındık bir ailenin çocuğu dedim. Benim güvendiğim kısmı o oldu. Siz yeni tanıdığınız birisiyle hemen ilişkiye başlıyorsunuz sanırım. Yeni tanışmaya başladık. İlişkiye başlama evresinin bi önceki hali yani. Daha ben bile ad koymadım. Tanıyoruz birbirimizi işte
he aynen ben yenı tanıstıgım bırıyle hemen ılıskıye baslıyorum akıllı kız :olamaz:
daha ad bıle koyamadıgınız bırıyle evlılık ? :KK53:

ben yenı tanıdıgım bırıyle hemen ılıskıye baslamam once tanısırım sonra sevgılı olurum sonra severım ondan sonra evlenırım nıtekım de oyle yaptım
ha tanıdık ha tanıdık bır aılenın cocugu bı farkı yok iste tanış yanı ,tanıdık aılenın cocugu olunca bır baglayıcılıgı olmuyor, kısısel olarak da her bırey farklıdır tanıdık aılenın cocugu olunca ne degısecek ? ılıskılerde nasıl bılemezsınız bıle ...

daha ortada fol yoookkk yumurta yok
belkı konustugu kac kısı vardır sosyal medyada konusuyorsunuz sadece
sız soyluyorsunuz yenı tanısmaya basladık dıye kendı soyledıgınızı kendınız ısıtsenız cevap otomatık aydınlanır halbukı :işsiz:

Evlenince bir abla vardı doğru demiş aslında dersin. Rabbim kalbine göre versin mutluluklar dilerim.
Yaşım küçük değil, neyi kastettiğinizi çok iyi anladım ben merak etmeyin 😌 amin çok teşekkür ederim

he aynen ben yenı tanıstıgım bırıyle hemen ılıskıye baslıyorum akıllı kız :olamaz:
daha ad bıle koyamadıgınız bırıyle evlılık ? :KK53:

ben yenı tanıdıgım bırıyle hemen ılıskıye baslamam once tanısırım sonra sevgılı olurum sonra severım ondan sonra evlenırım nıtekım de oyle yaptım
ha tanıdık ha tanıdık aılenın cocugu bı farkı yok tanış yanı ,tanıdık aılenın cocugu olunca bır baglayıcılıgı olmuyor, kısısel olarak da her bırey farklıdır tanıdık aılenın cocugu olunca ne degısecek ? ılıskılerde nasıl bılemezsınız bıle ...

daha ortada fol yoookkk yumurta yok
belkı konustugu kac kısı vardır sosyal medyada konusuyorsunuz sadece
sız soyluyorsunuz yenı tanısmaya basladık dıye kendı soyledıgınızı kendınız ısıtsenız cevap otomatık aydınlanır halbukı :işsiz:
Siz ilk okumada anlasaydınız bu cevapları vermek zorunda kalmazdım ama 🙈

Zaten şuan o niyetle gelse bile beni iter. Bende hazır değilim evliliğe. Ama yaşamı biraz başka. Ailesinden ayrı yaşıyor mesela. Eğer amaç sadece takılmaksa o kişi ben değilim yani. Ben sevdiğim zaman sıkı sıkıya bağlandığım bir ilişki yaşamak isterim. Zamanla tabi ki birbirimizden ayrılmak istediğimizi anlayınca da evlilik süreci oluşur. Benim korkum bana ilerde ben zaten evliliği hiç düşünmedim ki gibi cümlelerle gelmesi

Birlikte vakit geçirdikçe ya da sohbet ettikçe anlaşılır kişinin yaşam görüşü bence... ufak detaylarda saklıdır fikri zaten, ille açık açık konuşmak gerekmez diye düşünüyorum ama benim fikrim bu kimine göre de en doğrusu açık açık konuşmak olabilir mesela. O yüzden bu konuda sen kendi doğruna göre davran derim.

Evet bu yüzden de olabilir 😞
Emin ol bu yüzden cnm. Belki de aşık olmayacak sana böyle bi ihtimal de var. Şu açıdan taktir ettim en azından profesyonel erkekler gibi aşık olma rolü yapmıyor. Sizinle iletişim kurarken Bu mesafede olması daha iyi bence. Yapacağınız şey karşılıklı tanışma faslında ilerlemek. Sizde kendinizi hayatımın erkeği gibi kaptırmayın tanımaya çalışın.

Birlikte vakit geçirdikçe ya da sohbet ettikçe anlaşılır kişinin yaşam görüşü bence... ufak detaylarda saklıdır fikri zaten, ille açık açık konuşmak gerekmez diye düşünüyorum ama benim fikrim bu kimine göre de en doğrusu açık açık konuşmak olabilir mesela. O yüzden bu konuda sen kendi doğruna göre davran derim.
Sıkıntı tam burda başlıyor. İşinden dolayı sohbetin ne yöne gitmesi gerektiğine çok iyi karar veriyor. Yani kafanızdaki cümleleri asla kuramıyorsunuz ona karşı, aşırı profesyonel çünkü. Umarım küçükte olsa fikir paylaşmaya başlar da bende ufaktan anlarım ne yapmaya çalıştığını

Emin ol bu yüzden cnm. Belki de aşık olmayacak sana böyle bi ihtimal de var. Şu açıdan taktir ettim en azından profesyonel erkekler gibi aşık olma rolü yapmıyor. Sizinle iletişim kurarken Bu mesafede olması daha iyi bence. Yapacağınız şey karşılıklı tanışma faslında ilerlemek. Sizde kendinizi hayatımın erkeği gibi kaptırmayın tanımaya çalışın.
Çok teşekkür ederim, biraz oturmaya başladı kafamda ☺️ evet, ihtimallerde o da var tabi ki kapılmamak en sağlıklısı

Kızlar yeniden merhaba 🌺 ben instagramdan benim şehrimde bulunan birisiyle tanıştım. Çocuk güvenilir, tanındık bir ailenin çocuğu. Yaşlarımız birbirine yakın. O benden 4 5 yaş büyük. Ama niyetini bir türlü anlayamıyorum. Çok fazla çalıştığı için her dakika konuşamıyoruz. Pandemiden dolayı da devamlı buluşamıyoruz.
Ben bu çocuğun niyetini nasıl anlayabilirim? Geleceğiyle ilgili pek fazla konuşmuyor. Öylesine düşünüyorsa da, ben 1 2 yıl sonra evliliği düşünmüyorum diye benden ayrılsın istemiyorum. Bundan sonra aşık olursam evlenmek istiyorum çünkü. Bu kişinin niyetini nasıl anlayabilirim, yardımcı olursanız çok sevinirim
Zamanla tanıyabilirsiniz. Arkadaşça takılarak, bu süreç içerisinde size, kadınlara, arkadaşlarına, çocuklara, garsonlar, hayvanlara, asabiyken, sakinken, huzurluyken, sıkıntılıyken, her durumda izleyip değerlendirerek tanıyacaksınız. Siz onu tanımadan o size açılmaya ve yakınlaşmaya kalkarsa zaman istediğinizi, önce arkadaşça birbirinizi tanımak istediğinizi açıkça söylersiniz. Evlilik konusu zaten öyle hemen ortaya çıkmaz. Her ikiniz için de arkadaşça tanımaya yönelik bir zaman her şeyi belirgin hale getirecektir

Açıkça sormadan anlayamazsınız maalesef 👀
Ki bence net bir şekilde anlamayı düşünmemelisiniz.
Evlilik niyetinde olsa görüştükçe sizinle anlaşamayıp bu yola girmeyebilir.
Evlilik niyetinde olmayıp görüştükçe buna niyetlenebilir.
Hiçç bilemeyiz

iyi de sizi tanımadan niye evlilik düşünsün ki. aynı şekilde siz de.
vakit geçirip birbirinizi severseniz evliliğe gider ilişki.
Evine götürmek için mi yani bu
Zamanla tanıyabilirsiniz. Arkadaşça takılarak, bu süreç içerisinde size, kadınlara, arkadaşlarına, çocuklara, garsonlar, hayvanlara, asabiyken, sakinken, huzurluyken, sıkıntılıyken, her durumda izleyip değerlendirerek tanıyacaksınız. Siz onu tanımadan o size açılmaya ve yakınlaşmaya kalkarsa zaman istediğinizi, önce arkadaşça birbirinizi tanımak istediğinizi açıkça söylersiniz. Evlilik konusu zaten öyle hemen ortaya çıkmaz. Her ikiniz için de arkadaşça tanımaya yönelik bir zaman her şeyi belirgin hale getirecektir
Evet haklısınız. İlişki bir anda başlayamaz. Tanımak en önemlisi. Bunun içinde zaman şart

Açıkça sormadan anlayamazsınız maalesef 👀
Ki bence net bir şekilde anlamayı düşünmemelisiniz.
Evlilik niyetinde olsa görüştükçe sizinle anlaşamayıp bu yola girmeyebilir.
Evlilik niyetinde olmayıp görüştükçe buna niyetlenebilir.
Hiçç bilemeyiz
Evet haklısınız 🤷🏼‍♀️

Evine götürmek için mi yani bu

Evet haklısınız. İlişki bir anda başlayamaz. Tanımak en önemlisi. Bunun içinde zaman şart

ne alaka evine götürmek anlamadım.
birini tanımadan sevemezsiniz sevmediğiniz kişiyle de evlilik düşünmezsiniz.
sizin onu onun sizi tanıması lazım dedim.

ben instagramdan benim şehrimde bulunan birisiyle tanıştım.Çok fazla çalıştığı için her dakika konuşamıyoruz. Pandemiden dolayı da devamlı buluşamıyoruz.
Ben bu çocuğun niyetini nasıl anlayabilirim? Geleceğiyle ilgili pek fazla konuşmuyor. Öylesine düşünüyorsa da, ben 1 2 yıl sonra evliliği düşünmüyorum diye benden ayrılsın istemiyorum

Zaten şuan o niyetle gelse bile beni iter. Bende hazır değilim evliliğe.

Evliliği düşünmeden ilişki yaşamak benim düşünce yapıma ters.
hayatdan ogrendıgımız bırseyler var ornek vol 1:
bence sız ne ıstedıgınıze karar verırsenız hayat sızın ıcın daha kolay olur

evlılık dusunsun ıstıyorsunuz ama o nıyetle gelırse sızı ıter hazır degılmıssınız cunku ama evlılık dusunmeden ılıskı ıstemıyormussunuz :D

bu sey degıl mı ya cem yılmaz abımısın terımıyle yer cekımsız ortamda cılek yıyeyım ama muz tadı gelsın :D hah aynen o

O kişinin niyetine değil, insanlığına bakarak anlayabilirsiniz , merhametli vicdanlı sözüne sadık gibi iyi insan işaretleri veriyor soru işareti bırakmayan bir yasam şekli varsa ondan sonra niyetini evliliğe çekmek kadın için çocuk oyuncağı bence. Çünkü erkekler yönetilir yonetemez.

Aslında sizi anladim, bazı insanlar vardır asla evlenmem diye düşünür. Yıllarca sevgili olarak kalıp 30 35 yaşınıza geldiğinizde ben evlilik insani değilim denmesini istemiyorsunuz.
Biraz süre verin, illaki kendini belli edecektir

Ayyy
Beenim de bir sevgilim vardı, daha tanisali birkaç ay olmamisken (ki ikimizin de ortak konuştuğu bir dil bile yoktu,resmen tarzanca-bakisip gülüşerek anlaşirdik)
ne zaman iki mutlu an yaşasak başlardı; benim yaşım senin kadar genç değil (32ydi oysa,gayet de genç bir yaş) , benim yıllarımı alacaksan- beraber olup sonradan ailem izin vermez, dinin farklı vs diyeceksen beni oyalama demeye.
'daha birbirimizi tanımayı geç, translate kullanmadan iletişim kuramıyoruz, nasıl söz vereyim?' derdim.
Yani belki zamanla çok seveceğim, hiç bir engel beni yildiramayacak. Ya da belki zamanla karakterini sevmeyeceğim , ya da araya bir şeyler girecek ayrılık olacak.
Yani bunun garantisi var mı?
"Niyetin ne, niyetin ciddi mi?" diyeeeee diyeeee içimi bayardi.
Sonuçta zaten evlenmedik ayrıldık .
Bence bu düşünceleri kafanizdan atın ya. Asla bilemezsiniz ki. Kiisi evlilik bile istese, kendi aklında 'aman 30 olmadan kesin evleneyim' diye bile düşünse belki de sizin bazı huylarinizi sevmeyip sizinle yola devam etmek istemeyecek. Belki siz onun berbat bir özelliğine tanık olacaksiniz; mesela wcden çıkıp elini yikamayan, ya da cimri, ya da anne aşığı biri olduğunu fark edeceksiniz,niyetiniz ciddi de olsa onunla devam etmeyeceksiniz...
Bunun bir algoritmasi , şusu busu yok ki
Evlenmeyi çok isteyen insanlar sevgilisiyle evlilik yolunda yürürken ayrilabiliyorlar. Ya da hiç evlenmeyi düşünmeyen insanlar pat diye evlenebiliyor.
Benim erkek bir arkadasim var. Çocuk, dünyanın en gamsız insanlarindan biri.
Ağustos böceği gibi, Yillar yılı yazın birkaç ay eğlence sektöründe çalışıp kışın o parayla idare etti , 'aman ülkeden gideyim yeter ki' kafasında aklına gelebilecek her yere başvuru yaptı, hiç ciddi ilişkisi olmadı,sevgililik sorumluluklarına, aramaya sormaya falan gelemeyecek bir insandı. Derken birkaç yerden vize reddi yiyip yurtdışına çıkma işinden ümidi kesince sınava çalıştı, atandı. Daha atandığı gibi orada tanıştığı, inanılmaz kıskanç ve dominant , üstelik kendine oldukca büyük bir kızla evlendi . Şimdi çocukları bile var :) yani bu adam yüz sene bekar kalacak gibi birisiydi. Tipi, hayata bakışı, düşünce yapısı falan asla evinin direği, çocukların babası olacak gibi degildi. Ama yıllardır evli, daha otuz bile olmadan çocuğu falan oldu. Hatta saçı uzundu gençliğinde, geçen instagramdan denk geldim bildiğin baba bıyığı bırakmış😅😅
Yaniiii bu işler nasip, kismet.
Agzini da arasanız , 'en buyuk hayalim erkenden evlenip üç çocuk yapmak' diye blog yazısını da okusanız sizinle evleneceğinin bir garantisi yok.
O yüzden bence akışına bırakın

Kızlar yeniden merhaba 🌺 ben instagramdan benim şehrimde bulunan birisiyle tanıştım. Çocuk güvenilir, tanındık bir ailenin çocuğu. Yaşlarımız birbirine yakın. O benden 4 5 yaş büyük. Ama niyetini bir türlü anlayamıyorum. Çok fazla çalıştığı için her dakika konuşamıyoruz. Pandemiden dolayı da devamlı buluşamıyoruz.
Ben bu çocuğun niyetini nasıl anlayabilirim? Geleceğiyle ilgili pek fazla konuşmuyor. Öylesine düşünüyorsa da, ben 1 2 yıl sonra evliliği düşünmüyorum diye benden ayrılsın istemiyorum. Bundan sonra aşık olursam evlenmek istiyorum çünkü. Bu kişinin niyetini nasıl anlayabilirim, yardımcı olursanız çok sevinirim
Bence zamana bırak anlamaya çalıştığını belli bile etme erkekler ilişkinin başında direk evlilik konuşmaz konuşursa da hoş olmaz bence onlara belli olmuyor eşim 35ten önce hayatta evlenmem diyen biriymiş bana teklif edince herkes şaşırdı 25 yaşındaydı evlenrken sağları solları tutmuyor akışına birak

Back
X