Uyutsun daha iyi işte, uykusuzluktur zaten psikolojik sorunları tetikleyen..
günden güne daha iyi olacaksın emin ol..
uyku vermesi doğal, o ilaçlara özellikle uyku verici maddeler konuyor, seratonin hormonunun seviyesi yükselir..
o ilaçların içinde mutluluk hormonları var..
düzenli kullandıkça hormonlar olması gereken seviyeye gelecekler merak etme..
sen düzenli kullanmaya doktorun dediği gibi kullanmaya dikkat et..
acın gün gün hafifleyecek, birgün bakacaksın bişey kalmamış ona karşım..
bol dua ederek, hayırlısını dileyerek, isyan etmeyerek, neden diye sormayarak, tevekkül ederek, Rabbim onu unuttur daha hayırlısını nasip et sana sığınıyorum güveniyorum diyerek :)
Allah yardımcın olsun inşallah
teşekkür ederim beautify.ben de korkuyorum cok zararı olur diye. sarhoş gibi oluyo insan ama uyumak ve bir nebze de olsa onu unutmak güzel şey..
feriştahı gelse seni bu bunalımdan çıkaramaz çünkü bu senin başarabileceğin birşey..herkes acısını ayrı yaşar ayrı sıyrılır çıkar..bunları yaşaman çok normal hemen geçmesini bekleme bir süre daha sürecek bu böyle hayattan soğuyacaksın yaşamak zulüm gibi gelecek ama zamanla herşey düzeliyor inan bana..insanoğlunun dayanamayacağı hiç bir acı yok hepsi atlatılıyor..yeter ki hayatın merkezinin o olmadığının farkında ol..hayatının merkezi sensin ve bunu da aşabilirsin..klişe bir örnek olucak ama,insanlar evlat acısına dayanıyor..bir müddet sonuna kadar yaşa acını,ama sonra hayatına devam etmen gerektiğine inan ve hayata karış..insanların arasına karıştıkça ve hayatın değişik yönlerini keşfettikçe herşey kendiliğinden düzelmeye başlayacak..zaman herşeyin ilacı diye boşuna demiyorlar..zor bir süreçtesin ama bu süreci ayakta kalarak atlatabilirsen kendi gücünü gördükçe güçleneceksin..ben ilahi adalete inanıyorum,seni üzen insan da gün gelir aynı acıyı yaşar..
Hayır canım hayır, hiç korkma, zararı olmaz aksine faydası olacak İNŞALLAH..
Ben emzirirken dahi kullanıyordum, hala da kullanıyorum, doktorlar ona göre verdi..
Senin doktorunda sana göre verdi, merak etme, zararı olmaz :)
engelin yoktur senin, bol bol uyu, nolcak, yan gel yat, ooh kebap valla uyumak
bak emin ol, gün geçtikçe daha iyi olduğunu hissedeceksin..
dua ediyorum senin için hem..
ALLAH hayırlısıyla tez zamanda kalbine ferahlık versin canım..
İnşirah suresini oku ayrıca..
allah yardımcın olsun canım benim
bende aynen senin durumundaydım bizimde aileler istemeyince bizimkisi öküzlük yapıp aileyi dinledi ayrıldık o 1sene içinde nasıl çöktüğümü neler yasadıgımı bir allah bilir..
ama sonrasında bana yapamadım deyip geri dönen de o oldu.. bu sefer de benm hayatımda baska biri vardı ona karsı zerre birsey hissetmiyordum.bi zamanlar onun bana acımasızca ayrılalım dediği gibi bende ona sevdiğim var olmaz asla dedim..o an nasıl yıkıldı anlatamam günler gecelerce agladı ama nafile..
hersey bitmişti..
şimdi sana sadece güçlü ol diyorum..herkes unutmaya calış diyor biliyorum..çalışmak,unutmaya çalışmak öyle zor ki bilirim..
o yüzden kendine ugras bul arkadaslarınla takıl.en önemliside hiç bir duygunu içine atma hep yaz hep güvendiğin birine anlat ki için rahatlasın..rabbine de dua et en yakın zamanda dermanını verecektir..
allah sana büyük sabırlar versin canım..
inşallah gönlün kadar temiz insanlarla karsılasırsın..
arkadaslara katılıyorum bende, zamanla o boğazına düğümlenen şey kaybolacak, tlfn çaldığında yada onun adını andığında başından aşağı kaynar sular dökülmeyecek..
bütün yaralar iyileşecek, sen birgün baska birinden hoşlanmaya başlayacaksın...
insanoğlu ölüm acısına bile alışırken, ayrılıga tabiki alışır.. ama alışana kadar sakın kendini yıpratma, harapetme canım... hepsi geçecek emin ol...
ya offffffffffcanımm ALLAH yardımcın(mız) olsun ayrılık acısı çok kötüü 8 gündür yaşıyorum 5günde nasıl birini buluş kabul etişki:S zmanla geçicek canım sabırrrrrrr
amin tsk ederim... ne kadar çok isterdim onun geri dönmesini ve günün birinde ben de ona içim rahat bi şekilde gerçekten hayatımda biri olduğu için "hayatımda biri var" demeyi... onu unutmak ve çok mutlu olmak istiyorum, inşallah başarabilirim
ya offffffffffcanımm ALLAH yardımcın(mız) olsun ayrılık acısı çok kötüü 8 gündür yaşıyorum 5günde nasıl birini buluş kabul etişki:S zmanla geçicek canım sabırrrrrrr
aileler görüştü ve her iki ailede olumsuz baktı sebebi ise onun annesinin tavırlarıydı
çok tanınmış bir yazarın hayatını okudum
annesi ve babası severek evlenmişler, annesi babasına aşıkmış
babası daha 50 günlük bebekken bu yazarı ve annesini bırakıp gitmiş
adamın ailesi de kadını kapıya koymuş
o kadar mağdur olmuşlar ki, ekmek ve ilaç paraları yokmuş
buz gibi evde kalmışlar
ama kadın hiç isyan etmemiş hep sabretmiş ve eski eşine hiç beddua etmemiş hep ıslah olsun iyi olsun diye dua etmiş
kışın ince gömlekle doğunun soğuğunda ilkokula giderken donmak üzereyken öğretmeni koşup okulun içine almış bu yazarı
birisi eski ayakkabı vermiş, ayakkabı ayağına büyükmüş, ayağından çıkmasın diye iple bağlıyormuş ayakkabıyı
ayağında da çorap olmadığı için ipler bileklerini kesip kanatıyormuş
yıllarca baba özlemi çekmiş bu yazar
yıllar sonra annesini kaybetmiş
annesini rüyasında görmüş, annesi ona demiş ki peygamberimiz hz Muhammed sav beni kendine komşu yaptı
yazar yetişkin biri olunca babasını bulmuş
görmüş ki babası evlenmiş ve kendilerinden çok farklı bir hayatın içinde yaşıyor
çok önemli makamlara ermiş annesinin aksine bir hayat yaşıyor babası
ve o zaman bu ayrılığın hikmetini anlamış
eğer o ayrılık olmasaydı kendisi de annesi de babası gibi bir yol tutacaklardı belki
ve o yazar şimdi herkesin kitaplarını okuduğu bir üni hocası
bütün bu hayat hikayesini "ateşte yeşerdim" adlı kitabında anlatmış
ayrıca Halit Ertuğrul'un "son umut" diye bir kitabı var.
o kitapta çok sevdiği halde sevdiğine kavuşamayan, daha doğrusu birbirlerini sevdikleri halde erkek istemediği için kavuşamayan bir çiftin hayat hikayesi anlatılıyor.
gerçek bir kitap, kız başından geçenleri anlatmış, yazar da kitap haline getirmiş
bu iki kitaptan birini okuma imkanın olursa seni çok rahatlatacağını düşünüyorum
hadiselerin hikmetini görüyorsun
"belki hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır. Allah bilir, siz bilemezsiniz." bakara 216
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?