Nasıl unutabilirim?

teşekkür ederim beautify.ben de korkuyorum cok zararı olur diye. sarhoş gibi oluyo insan ama uyumak ve bir nebze de olsa onu unutmak güzel şey..

amin inşallah. isyandan Rabbime sığınırım, doğru mutlaka bi hayır vardır ama o kadının neden böyle yaptığını hala anlayamıyorum.. ne vardı ben de neden oğlunu soğuttu. ben ona düşmanlık mı yapmıştım sanki

feriştahı gelse seni bu bunalımdan çıkaramaz çünkü bu senin başarabileceğin birşey..herkes acısını ayrı yaşar ayrı sıyrılır çıkar..bunları yaşaman çok normal hemen geçmesini bekleme bir süre daha sürecek bu böyle hayattan soğuyacaksın yaşamak zulüm gibi gelecek ama zamanla herşey düzeliyor inan bana..insanoğlunun dayanamayacağı hiç bir acı yok hepsi atlatılıyor..yeter ki hayatın merkezinin o olmadığının farkında ol..hayatının merkezi sensin ve bunu da aşabilirsin..klişe bir örnek olucak ama,insanlar evlat acısına dayanıyor..bir müddet sonuna kadar yaşa acını,ama sonra hayatına devam etmen gerektiğine inan ve hayata karış..insanların arasına karıştıkça ve hayatın değişik yönlerini keşfettikçe herşey kendiliğinden düzelmeye başlayacak..zaman herşeyin ilacı diye boşuna demiyorlar..zor bir süreçtesin ama bu süreci ayakta kalarak atlatabilirsen kendi gücünü gördükçe güçleneceksin..ben ilahi adalete inanıyorum,seni üzen insan da gün gelir aynı acıyı yaşar..

teşekkür ederim beautify.ben de korkuyorum cok zararı olur diye. sarhoş gibi oluyo insan ama uyumak ve bir nebze de olsa onu unutmak güzel şey..

Hayır canım hayır, hiç korkma, zararı olmaz aksine faydası olacak İNŞALLAH..

Ben emzirirken dahi kullanıyordum, hala da kullanıyorum, doktorlar ona göre verdi..
Senin doktorunda sana göre verdi, merak etme, zararı olmaz :)
engelin yoktur senin, bol bol uyu, nolcak, yan gel yat, ooh kebap valla uyumak

bak emin ol, gün geçtikçe daha iyi olduğunu hissedeceksin..
dua ediyorum senin için hem..
ALLAH hayırlısıyla tez zamanda kalbine ferahlık versin canım..
İnşirah suresini oku ayrıca..

daha önceden de yaşamıştım böyle bi ayrılık ama bu kadar etkilenmemiştim çabuk atlatmıştım. çok haklısın insanoğlu herşeyi atlatıyor insan yakınlarını kaybedenleri düşündükçe benim ki nedir diyor... 1 hafta sonra tatilim bitiyor inşallah. iple çekiyorum şu bir haftayı. ben Rabbime havale ediyorum o kadını

inşallah, engelim yok şimdilik. Allah razı olsun sizden. inşirah suresini de okuyorum meal okuyorum iyi oluyorum. onu unutmak için dua ediyorum.

allah yardımcın olsun canım benim
bende aynen senin durumundaydım bizimde aileler istemeyince bizimkisi öküzlük yapıp aileyi dinledi ayrıldık o 1sene içinde nasıl çöktüğümü neler yasadıgımı bir allah bilir..
ama sonrasında bana yapamadım deyip geri dönen de o oldu.. bu sefer de benm hayatımda baska biri vardı ona karsı zerre birsey hissetmiyordum.bi zamanlar onun bana acımasızca ayrılalım dediği gibi bende ona sevdiğim var olmaz asla dedim..o an nasıl yıkıldı anlatamam günler gecelerce agladı ama nafile..
hersey bitmişti..
şimdi sana sadece güçlü ol diyorum..herkes unutmaya calış diyor biliyorum..çalışmak,unutmaya çalışmak öyle zor ki bilirim..
o yüzden kendine ugras bul arkadaslarınla takıl.en önemliside hiç bir duygunu içine atma hep yaz hep güvendiğin birine anlat ki için rahatlasın..rabbine de dua et en yakın zamanda dermanını verecektir..
allah sana büyük sabırlar versin canım..
inşallah gönlün kadar temiz insanlarla karsılasırsın..

ya offffffffffcanımm ALLAH yardımcın(mız) olsun ayrılık acısı çok kötüü 8 gündür yaşıyorum 5günde nasıl birini buluş kabul etişki:S zmanla geçicek canım sabırrrrrrr

arkadaslara katılıyorum bende, zamanla o boğazına düğümlenen şey kaybolacak, tlfn çaldığında yada onun adını andığında başından aşağı kaynar sular dökülmeyecek..
bütün yaralar iyileşecek, sen birgün baska birinden hoşlanmaya başlayacaksın...

insanoğlu ölüm acısına bile alışırken, ayrılıga tabiki alışır.. ama alışana kadar sakın kendini yıpratma, harapetme canım... hepsi geçecek emin ol...

amin tsk ederim... ne kadar çok isterdim onun geri dönmesini ve günün birinde ben de ona içim rahat bi şekilde gerçekten hayatımda biri olduğu için "hayatımda biri var" demeyi... onu unutmak ve çok mutlu olmak istiyorum, inşallah başarabilirim

aynen öyle oluyor her tel caldığında kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyor, hatta tel ekranına bakıpta ekranı boş görünce bile moralim bozuluyor.. biliyorum geçecek belki ama çok zor çok. psikilojik tedavi alarak atlatmaya çalışıyorum

ya offffffffffcanımm ALLAH yardımcın(mız) olsun ayrılık acısı çok kötüü 8 gündür yaşıyorum 5günde nasıl birini buluş kabul etişki:S zmanla geçicek canım sabırrrrrrr

amin canım ben de anlamıyorum benim için bir hafta önce ölüp biten birinin (ya da öyle sanıyordum) nasıl başkası hayatına girer ve evlenmeyi düşünür bu nasıl iştir anlayamıyorum ne kadar midesizmiş(((( ve ş...fsizmiş

hepsi mi böyle olmak zorunda, kimseye güvenemeycek miyiz, sevgisinin sevdiğinin arkasında duracak bir adam bulamayacak mıyız_? ama kızlar bu hep annelerin suçu.. erkek çocuklarını öyle bir yetiştiriyorlar ki hepsi kendini paşa çocuğu zannediyor. öyle bir ego. biz de kendimizi prenses olarak görücez başka yolu yok. bak canım beni de 10gün önce terk etti sevgilim. ölüyorum bitiyorum diyen adam bir anda başka biri oldu. ben de mahvolmuş durumdayım. bir şeylerle oyalanmak, burada dertleşmek filan bana güç veriyor. sakın boş kalma sakın ah vah edip de kendini üzme. adam gibi adam sevgisinin arkasında dururdu. herkesi karşısına alırdı. şuan bir şey düşünme gelecekle ilgili sadece acını dindirmek için ona öfke duy yeter. ancak bu şekilde insan biraz sakinleşebiliyor. sakın kendine acıma.

ben başarmışsam sende yaparssın.. zaman insana herseyi yaptırıyor o yüzden sıkıntı yapma şöyle kafanı bir boşalt rahatlamaya calış en azından biraz da olsa iyi olmaya calış canım benm..
isteyince yapılamayacak hiç bişey yoktur..

canm aynı şekilde sana da söylüyorum sabredin ve bekleyin ben adalete inanırım allahın adaleti öyle bir zamana götürür ki sizi bugün üzüldügünüz seye yarın belki de cok sevinirsiniz..
allah tüm ayrılık cekenlerin de senin de yardımcın olsun bitanem..

Biraz sabırlı olmaya çalış herseyin ilacı zaman biraz toparlan. kendini bu kadar yıpratma bana nispet yapıyor gibi geldi ama eğer dogruysada masallah bu kadar kısa sürede nasıl birini buluyor.?gerçekten yazık.. sende ona inat neşeli ol..kendine bak biraz. düşünmemeye çalış..

selam
ya ben kitapların ismini karıştırmışım
bahsettiğim konu "secdede son nefes" isimli kitabında anlatılmış yazarın
kusura bakmayın lütfen
geçen gün bu kitabı tekrar okuyunca fark ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…