- 27 Şubat 2017
- 461
- 159
- 33
- 39
- Konu Sahibi asii nuran
-
Merhaba arkadaşlar;
Evliyim çalışıyorum bir de bebeğim var.Sorun şu ki işten gel yemek hazırla mutfağı toparla çocukla ilgilen uyut,
çamaşır as bebeğimin ertesi gün yemeğini hazırla tekrar mutfak topla ve yat.Tabi gece kaç kere kalktığımı saymıyorum.Ertesi gün işe git.
Peki eşim gel yemek ye saat 8 de otur koltuğa yatana kadar kalma arada çocukla ilgilen ve yat.
Söylenince sen oturarak çalışıyorsun ben ayakta ben daha çok yoruluyorum bırak da oturayım evimde bile rahat yok diyor.Çık işten diyor.Çok söyleniyorsun yapma hiç bişey yemek de yapma çamaşırda yıkama temizlikte yapma sen bilirsin diyor.Temizlikçiye şuan için ödeme yapıcak durum yok.Ben eşime nasıl davranmalıyım.Kaç kere söyledim ama anlamıyor yapma diyip konuyu kapatıyor.Evde dinle nicem tabi diyor bu yüzden hep kava ediyoruz.
şuan için borçlarımız var alamıyorun kiMaddi durumunuz varsa eve yardımcı alın.
annem bakıyorsiz çalışırken bebeğinize kim bakıyor
aylık mı alıyorsunuz yardımcıyı biz zaten hiç harcama yapamıyoruz borç kira masraflar derkenyapacağın net iki giyimden veya dışarda yemekten kısıp 2 haftada bir kadın al. ütü dahil her işi o yapsın. sen bi tek yemek ve çocuk işini hallet. hatta eşinin gömleklerini ve kıyafetlerini bile asla ütüleme kadın yapsın özellikle ki görsün senin ne kadar çok iş yaptığını kendisinin ne kadar boş durduğunu.
ben de zengin değilim borçlarımı saysam gözün pörtler ama dediğim gibi iki giyimimi eksik alıyorum hadi dışarı çıkalım dediğimizde ya boşver diyorum 2 kere çıkacaksak 1 kere çıkıyorum ama o yardımcı geliyor. gelmese ben kafayı yerim zaten. ki senin de yakında yaşayacağın o.
çocukla vakit geçiremiyorum iş yapmaktan en çok ona üzülüyorum ve kendimi yırtarken onun orda tv izlemesi bana çok batıyorHer şey mükemmel olmak zorunda değil. Yetişemiyorsanız bu kadar kasmayın, bırakın her şey hazır olmasın. Misal bugün yemeği yapamadım, ütüyü yapamadım vs gibi yetişemediğinizi belirten cümleler kurun eşinize. Siz kendinizi yıpratıp her işi yüklendikçe eşiniz oturmaya devam edecektir.
artık öyle düşünüyorum bende yemek yok kahvaltı falan ye diyeceğim akşamSadece kendinize ve bebeğinize yetecek kadar yapın her şeyi
hımm biraz sabredin bebek biraz büyüsün herşey oturacak rayına alışacaksınız mutlaka çok üzmeyin kendinizi eşinizin değişeceğini sanmamannem bakıyor
Bu akşamdan baslayin. Istedigi kadar trip atsın. Bebeginizle vakit geçirmek mi önemli onun surati mi.artık öyle düşünüyorum bende yemek yok kahvaltı falan ye diyeceğim akşam
hepsini benim görevim olarak görüyor heraldeSiz de hiçbir iş yapmayın çocuğun işleri hariç. Gerisi kalsın bakalım ... Ne demek ben ayakta çalışıyorum ! Siz daha çok çalışıyorsnuz ona bakılırsa çünkü kadının mesaisi malesef hiç bitmiyor ... Anlamıyorum ben bu erkekleri kadını ne olarak görüyorlar !
çocuk gündüz hiç durmuyor bende bir yemek yap diyemiyorum kiAnnenizden yemek icin rica etseniz en azindan geldiginizde yemek hazir olsa ?
çocuk gündüz hiç durmuyor bende bir yemek yap diyemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?