Nato kafa nato mermer bi koca

Haklisiniz ama neden bu kadar gucsuzum bende bilmiyorum. Cok uzgunum ve cok yorgun

E sen bu kocayı kıskanıyorsun hala ? Bence kocanı bırakmayı pek istemiyorsun. Belki bu yüzden ayrılamıyorsundur. Kötü biri olduğunu biliyorsun , kötü şeyler yapıyor biliyorsun ama hala adamı kıskanıyorsun. Ayrılamıyorsun çünkü ayrılamayı istemiyorsun.

Kiskanmiyorum ama bu 1kadar duskun olmasini hazmedemiyorum sadece. Devamli konusup konusmadigina bakmamin sebebi cingar cikarmak. Yemin ederim ayrilmayi cok istiyorum ama tek basina ve cocuklu bir anne oalrak duzen kurmak cok zor bu yuzden benim bu durumda olmam

Sevse dayak atar mı sana? Şiddeti kendi içinde normalleştirmiş , sindirmişsin artık. Ya anlıyorum seni yalnız bir insansın , hayatın da hep zor olmuştur. İlgi sevgi istiyorsun. İlgi gösteren şiddet gösterse de senin gözün daha çok ilgiyi görüyor.

Evet hic kolay degil. Kolay olsa simdiye kadar giderdim

O halde size verilecek en iyi tavsiye eşinizle oturup iki yetişkin gibi sorunlarınızı tartışmadan çözmeyi deneyin, olmuyorsa uzmandan yardım alın. İsteklerinizi ve hissettiklerinizi sakince anlatın. Ama korkmadığınızı hissettirin.

Sanirim oyle. Dayak icin de bu benim zaafim diyor. Bide ailemle gorusturmemesi konusunda senin yaptigin pisliklerin sonucu bu diyor. Sanki durduk yere gittim

Bencede Anjina Pectoris katılıyorum. Arkadasım yarın hemen git konus aılenlede. Sonra esınle konusursun aksam gelınce emınım aılende saglıklı dusunecektır .Sımdı hemen esınle konusursan ıs daha kotu olur aılenden yardım alırsan daha ıyı olur bence

Konustum canim. Mesela en ufak bi ornek veriyim. Ben sigara iciyorum izin vermiyor gunde en fazla 1 tane simdilik sonra birakacaksin diyor. Bende icsem ne olur falan diyorum asla diyor. Devamli msj atiyor gunde 1 tane iciyorsun demi diye

Konustum canim. Mesela en ufak bi ornek veriyim. Ben sigara iciyorum izin vermiyor gunde en fazla 1 tane simdilik sonra birakacaksin diyor. Bende icsem ne olur falan diyorum asla diyor. Devamli msj atiyor gunde 1 tane iciyorsun demi diye

Yani? Sen bu durumdan seni sevdiğini , düşündüğünü mü çıkarıyorsun?

Seni sürekli böyle kısıtlıyor mu? Aslında guz3l birşey sigara konusunda söylemesi. Fakat senin elinde birakip birakmamak

Konuşun. Yani sigarayı bırakmamı istiyorsun zararlı olduğu için ama sen bana sigaradan daha fazla zarar veriyorsun deyin. İlişkimiz yolunda olmadığı için bu şekilde rahatliyorum , aramızdaki saygı artarsa , konuşarak problemlerimizi çözebilirsek belki bırakırım ama bana hiç yardımcı olmuyorsun deyin. Şiddete meyilli bir insanla konuşurken fevri davranmayın o sinirlensede siz sakinliğinizi korumaya çalışın. En azından şiddet azalır yada biter. Şiddet uygulayan bir insan normal olamaz demek onunda sorunları var. Ayrılamam diyorsanız bu şekilde davranmanız daha iyi olacaktır. Bunu yaparken kendinizi ezdirin demiyorum, düşüncelerinizi söyleyin açıkça fakat uygun bir dille..

Adam sadist işte. Zevk bu adam için. Karşısında ona ait , çaresiz , ezilmiş , sindirilmiş , arada bir isyan eden bir köle görmek istiyor. Adam böyle tatmin ediyor kendini. Hem severim hem döverim diyor. Kadının da hem sevip(!) hem dövünce kafası karışmış.

Bu adam dayak atmadan yaşayamaz.

Ah ah keşke onlarin kadar kuvetli olabilsek varya canını almam acı çeke çeke öldürürüm. Kadınlar akıl olarak zekidir biz onu kullanıyoruz. Erkek kendi kuvvetini kullanıyor bu yüzden cinayetler işleniyor

Vücut olarak olmasa da en az onlar kadar güçlüyüz aslında. Ama insanların yaşadıkları farklı farklı. Biz toplum olarak kız çocuklarını eziyoruz, onların nasıl oturacağına dahi toplum karar veriyor. İşte bu yüzden de kadınlarımız kendilerine tam olarak güvenemiyor ne yazık ki. Bu arkadaşımızı çok iyi anlıyorum . Hayatta o kadar çok kaybetmiş ki artık elinde kalanlara tutunmaya çalışıyor sanki. İnşallah en yakın zamanda mutluluğu yakalar kendisi..

Biz size ne desek bos. Siddet ve aldatilma bile bosanmaniz icin size cesaret vermiyor biz ne diyelim size ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…