- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
O zaman çocuğunuz için gidin. Biliyorum bizim size boşanın dememiz kadar kolay olmuyor. Ama siz iyi olmalısınız ki çocuğunuz da iyi olsun.
Haklisiniz ama neden bu kadar gucsuzum bende bilmiyorum. Cok uzgunum ve cok yorgun
E sen bu kocayı kıskanıyorsun hala ? Bence kocanı bırakmayı pek istemiyorsun. Belki bu yüzden ayrılamıyorsundur. Kötü biri olduğunu biliyorsun , kötü şeyler yapıyor biliyorsun ama hala adamı kıskanıyorsun. Ayrılamıyorsun çünkü ayrılamayı istemiyorsun.
Vallahi yok. Ben cok safim gercekten. Mesela barisinca hemen kafeye falan gittik dolastik nargile ictik. Kendime uzun zamandir bisey almiyordum. Dun 450 liralik alisveris yaptim kendime. Bana cok geliyor. Diyorum sevmese niye para verip alisveris yaptirsin gezirsin diyorum. Aman kafam karmakarisik gercekten. Tutulacak bi tarafi yok ya kendimce biseyler bulmaya calisiyorum sanirim.
Arkadaşım aılen ne dıyor bu duruma? Hiç konustun mu?
Evet hic kolay degil. Kolay olsa simdiye kadar giderdim
Sevse dayak atar mı sana? Şiddeti kendi içinde normalleştirmiş , sindirmişsin artık. Ya anlıyorum seni yalnız bir insansın , hayatın da hep zor olmuştur. İlgi sevgi istiyorsun. İlgi gösteren şiddet gösterse de senin gözün daha çok ilgiyi görüyor.
O halde size verilecek en iyi tavsiye eşinizle oturup iki yetişkin gibi sorunlarınızı tartışmadan çözmeyi deneyin, olmuyorsa uzmandan yardım alın. İsteklerinizi ve hissettiklerinizi sakince anlatın. Ama korkmadığınızı hissettirin.
BencedeAnjina Pectoris katılıyorum. Arkadasım yarın hemen git konus aılenlede. Sonra esınle konusursun aksam gelınce emınım aılende saglıklı dusunecektır .Sımdı hemen esınle konusursan ıs daha kotu olur aılenden yardım alırsan daha ıyı olur bence
Konustum canim. Mesela en ufak bi ornek veriyim. Ben sigara iciyorum izin vermiyor gunde en fazla 1 tane simdilik sonra birakacaksin diyor. Bende icsem ne olur falan diyorum asla diyor. Devamli msj atiyor gunde 1 tane iciyorsun demi diye
Konustum canim. Mesela en ufak bi ornek veriyim. Ben sigara iciyorum izin vermiyor gunde en fazla 1 tane simdilik sonra birakacaksin diyor. Bende icsem ne olur falan diyorum asla diyor. Devamli msj atiyor gunde 1 tane iciyorsun demi diye
Ah ah keşke onlarin kadar kuvetli olabilsek varya canını almam acı çeke çeke öldürürüm. Kadınlar akıl olarak zekidir biz onu kullanıyoruz. Erkek kendi kuvvetini kullanıyor bu yüzden cinayetler işleniyor
Dedim kimseyle gorusmeyim o zman evde hapis kaliyim dedim. Aldatmayi kabul etmiyor kesinlikle. Gitmeseydin diyor
istiyorsan simdi s.ktr git gerizekali, beni zorla dayakci koca yapma dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?