• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nazardan çatlayacağız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ciddiikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
200
99
18
28
Evimizi yeniledik her görenin bildiğiniz gözü kaldı. Maşallah diyin diyorum ama yok. Evi düzenlediğimizden beri bir sıkıntı var hepimizin içinde. Sıkıntıdan bildiğiniz birbirimizi yemeye başladık. Yemek pişmiyor evde kaç gündür sıkıntıdan yemek bile yemiyoruz. Okuyoruz üflüyoruz biraz geçiyor sonra yine aynı. Ne yapmamız lazım fikri olan var mı ?

Evimizi yeniledik her görenin bildiğiniz gözü kaldı. Maşallah diyin diyorum ama yok. Evi düzenlediğimizden beri bir sıkıntı var hepimizin içinde. Sıkıntıdan bildiğiniz birbirimizi yemeye başladık. Yemek pişmiyor evde kaç gündür sıkıntıdan yemek bile yemiyoruz. Okuyoruz üflüyoruz biraz geçiyor sonra yine aynı. Ne yapmamız lazım fikri olan var mı ?
Takıntı haline getirmis olabilirmisinz canm.Evet nazar diye birsey var lakin herzmanda nazara baglamamak lazim.okursun evinde ayetel kürsini,Allaha emanet edersin evini bitti.

Evinizi sirkeli suyla silin ozellikle kapı eşiğini. Sirkeli suyla duş alın. Ayetel kürsi felak nas okuyun kötü nefisli insanlardan koruyun bizi die dua edin. Pis nefis insanı öldürür yaşamış biri olarak soyluyorum. Ben boyle yaptım hep hala da yaparım faydasını gördüm inşallah

O nasıl bir ev? O nasıl bir göz? Kendinize gelin ve hayatınıza devam edin. Açlıktan'da birbirinizi yemeye başlamış olabilirsiniz. Hem Allahın yanında onlarda kim oluyor.. Allahım kendimi ailemi evimi sana emanet ediyorum bizi koru. Amin. Bu kadar.

Haydee , Kayseri’de bi hoca kadın varmış ona gidin diycem ama neyse...
Aldığınız eşyalar kasvetli falan olabilirmi acaba .

öncelikle sakin olun. ev yeniletmek kolay bişe değil,sizin de çevrenizin de sarsılması çok normal. yemek konusuna gelince, ocağın altını açın,kısığa alın.pişecektir. eğer her şeyi yenilediyseniz mutfakta 4 ayaklı bir şey olacak,masa, pişince üzerine tabakları dizin. kafanız pırıl pırıl,tadını çıkarın şükredin. güle güle oturun.

İnsanlar sizin eve neden maşALLAH desin ki.
Nazara geldiyseniz okuyun ufleyin surekli.

Böyle yaparak o kötü enerjileri üzerinize çekiyorsunuz. .
Rahatlayın biraz..
Evinizi sirkeli su ile silin..
Kendiniz yıkandıktan sonra üzerinize sirkeli dökün.
Fakat Takıntı yapıp hayat kalitenizi bozmayın.
Sürekli bu konuları konuşup birbirinizin, evinizin enerjisini bozmayın rahat olun biraz..

Nasıl yani????

Ciddi misiniz?

Yemek pişmiyor evde kaç gündür? Nasıl bir şey bu? Acıkmıyor musunuz? Dışardan mı söylüyorsunuz?

Maşallah’ı siz deyin. Siz okuyun üfleyin. Evde sıkılacağınıza kuran okuyun.

Tövbeeee
Evde yemek pişmiyo evet. Hiçbirimizin bir şey yapası yok zoraki kahvaltılık hazırlıyoruz o da yemiyoruz bile pek.
Evinizi sirkeli suyla silin ozellikle kapı eşiğini. Sirkeli suyla duş alın. Ayetel kürsi felak nas okuyun kötü nefisli insanlardan koruyun bizi die dua edin. Pis nefis insanı öldürür yaşamış biri olarak soyluyorum. Ben boyle yaptım hep hala da yaparım faydasını gördüm inşallah
Sirke benim de aklıma geldi. Bi silmek lazım evi

öncelikle sakin olun. ev yeniletmek kolay bişe değil,sizin de çevrenizin de sarsılması çok normal. yemek konusuna gelince, ocağın altını açın,kısığa alın.pişecektir. eğer her şeyi yenilediyseniz mutfakta 4 ayaklı bir şey olacak,masa, pişince üzerine tabakları dizin. kafanız pırıl pırıl,tadını çıkarın şükredin. güle güle oturun.
Senin kafan benimkinden de prıl pırıl maşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X