Ne zaman küfür etmişim ben yahu ? İnsanı zorla çileden çıkarırsınız. Bu ülkede sizin gibi parazitler var işte. Koca parası yiyeyim bi cacık halt okul bitirmemiş. Eline kitap bile değmemiş. Yaptığı yemek yenmez. Burada takılıp kocasını kaynanasını eltisini görümcesini kötüler. Cart curt. Herkese akıl veren kendi aklı kendine yetmeyen tipler. Yaptığınız yemek bile yenmiyordur eminim. İşsiz insan böyle takılır buralarda işte tüm gün. Bir soru sorayım dedim canımı okudunuz. Allah belanızı versin. Etmedim küfür şimdi ediyorum. Sizin doğurduğunuz çocuk da sizin gibi parazit, ahlaksız boklardan ibaret olacaktır. Umarım kısır kalır da üremezsiniz. Çünkü ülkenin durumu da malum. Bomboş insanlar olduğunuz için kocaya gidip çocuk yapmaktan başka sorununuz da yok. Beğenmeyen sorumdan siktir olur gider. Her doruya atlayıp mal mal yorumlar yapmayın. Ananızın şeyi kaşınmasın yok yere. Gerçekte süt kesilen burada arıza. Hep klavye delikanlılığı bunlar hep. Bir ceza daha alayım adımımı atmicam şu siteye. Mk o.. ları yüzünden yine çıktım çileden.