- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aydınlatayım hayatım sen dert etme. Kocanı kötülemekten fırsat bulursan bi yoklarsın.Sen çok bilgilisin maşallah forum aydınlandı sayendearada gel buralara aydınlat bizleri
Ban almak istemiyorum ama aynada gördüğünüzü tasvir ettiniz sanırım. Cidden bu kadar bel altı bir tip olmak zorunda mısınız ?Bütün gün sitede takılan bir şeyden haberi olmayan insanların mantıksız görüşlerini okumak istemiyorum. Sorumu terk edin. Hayata tek katkınız üremek. Onu da doğru düzgün yapamamışsınız ki etraf bilmem ne çocuğu kaynıyor.
madi durumunuz iyiyse zekat vermelisiniz belli ölçüleri var zaten ha eğer zekat size farz değilse sadaka verin bolca fakir doyurun sevindirinEvimizi yeniledik her görenin bildiğiniz gözü kaldı. Maşallah diyin diyorum ama yok. Evi düzenlediğimizden beri bir sıkıntı var hepimizin içinde. Sıkıntıdan bildiğiniz birbirimizi yemeye başladık. Yemek pişmiyor evde kaç gündür sıkıntıdan yemek bile yemiyoruz. Okuyoruz üflüyoruz biraz geçiyor sonra yine aynı. Ne yapmamız lazım fikri olan var mı ?
Evli olduğumu nerden çıkardın müneccim malzemesi mi yedinAydınlatayım hayatım sen dert etme. Kocanı kötülemekten fırsat bulursan bi yoklarsın.
Ne zaman küfür etmişim ben yahu ? İnsanı zorla çileden çıkarırsınız. Bu ülkede sizin gibi parazitler var işte. Koca parası yiyeyim bi cacık halt okul bitirmemiş. Eline kitap bile değmemiş. Yaptığı yemek yenmez. Burada takılıp kocasını kaynanasını eltisini görümcesini kötüler. Cart curt. Herkese akıl veren kendi aklı kendine yetmeyen tipler. Yaptığınız yemek bile yenmiyordur eminim. İşsiz insan böyle takılır buralarda işte tüm gün. Bir soru sorayım dedim canımı okudunuz. Allah belanızı versin. Etmedim küfür şimdi ediyorum. Sizin doğurduğunuz çocuk da sizin gibi parazit, ahlaksız boklardan ibaret olacaktır. Umarım kısır kalır da üremezsiniz. Çünkü ülkenin durumu da malum. Bomboş insanlar olduğunuz için kocaya gidip çocuk yapmaktan başka sorununuz da yok. Beğenmeyen sorumdan siktir olur gider. Her doruya atlayıp mal mal yorumlar yapmayın. Ananızın şeyi kaşınmasın yok yere. Gerçekte süt kesilen burada arıza. Hep klavye delikanlılığı bunlar hep. Bir ceza daha alayım adımımı atmicam şu siteye. Mk o.. ları yüzünden yine çıktım çileden.
Hava sıcak yorgunluk evin kokusu sizi bu hale getirmiştir. Bol temiz hava iyi gelir.Evimizi yeniledik her görenin bildiğiniz gözü kaldı. Maşallah diyin diyorum ama yok. Evi düzenlediğimizden beri bir sıkıntı var hepimizin içinde. Sıkıntıdan bildiğiniz birbirimizi yemeye başladık. Yemek pişmiyor evde kaç gündür sıkıntıdan yemek bile yemiyoruz. Okuyoruz üflüyoruz biraz geçiyor sonra yine aynı. Ne yapmamız lazım fikri olan var mı ?
Terbiyenize, ahlakiniza nazar degmis galiba ))))Ne zaman küfür etmişim ben yahu ? İnsanı zorla çileden çıkarırsınız. Bu ülkede sizin gibi parazitler var işte. Koca parası yiyeyim bi cacık halt okul bitirmemiş. Eline kitap bile değmemiş. Yaptığı yemek yenmez. Burada takılıp kocasını kaynanasını eltisini görümcesini kötüler. Cart curt. Herkese akıl veren kendi aklı kendine yetmeyen tipler. Yaptığınız yemek bile yenmiyordur eminim. İşsiz insan böyle takılır buralarda işte tüm gün. Bir soru sorayım dedim canımı okudunuz. Allah belanızı versin. Etmedim küfür şimdi ediyorum. Sizin doğurduğunuz çocuk da sizin gibi parazit, ahlaksız boklardan ibaret olacaktır. Umarım kısır kalır da üremezsiniz. Çünkü ülkenin durumu da malum. Bomboş insanlar olduğunuz için kocaya gidip çocuk yapmaktan başka sorununuz da yok. Beğenmeyen sorumdan siktir olur gider. Her doruya atlayıp mal mal yorumlar yapmayın. Ananızın şeyi kaşınmasın yok yere. Gerçekte süt kesilen burada arıza. Hep klavye delikanlılığı bunlar hep. Bir ceza daha alayım adımımı atmicam şu siteye. Mk o.. ları yüzünden yine çıktım çileden.
Uslübunuz çok ağır olmuş buradaki kadınları küçük görüp aşağılamışsınız da kendiniz çok üstünseniz ne işiniz var her düşünceye açık ortak bir platformda konu açıyorsunuz ki başlığı başlı başına komik sonradan yapılan yorumlara dayanamayıp millete etmediğiniz laf kalmamış maşallah diyelim de nazar değmesinNe zaman küfür etmişim ben yahu ? İnsanı zorla çileden çıkarırsınız. Bu ülkede sizin gibi parazitler var işte. Koca parası yiyeyim bi cacık halt okul bitirmemiş. Eline kitap bile değmemiş. Yaptığı yemek yenmez. Burada takılıp kocasını kaynanasını eltisini görümcesini kötüler. Cart curt. Herkese akıl veren kendi aklı kendine yetmeyen tipler. Yaptığınız yemek bile yenmiyordur eminim. İşsiz insan böyle takılır buralarda işte tüm gün. Bir soru sorayım dedim canımı okudunuz. Allah belanızı versin. Etmedim küfür şimdi ediyorum. Sizin doğurduğunuz çocuk da sizin gibi parazit, ahlaksız boklardan ibaret olacaktır. Umarım kısır kalır da üremezsiniz. Çünkü ülkenin durumu da malum. Bomboş insanlar olduğunuz için kocaya gidip çocuk yapmaktan başka sorununuz da yok. Beğenmeyen sorumdan siktir olur gider. Her doruya atlayıp mal mal yorumlar yapmayın. Ananızın şeyi kaşınmasın yok yere. Gerçekte süt kesilen burada arıza. Hep klavye delikanlılığı bunlar hep. Bir ceza daha alayım adımımı atmicam şu siteye. Mk o.. ları yüzünden yine çıktım çileden.
Ne zaman küfür etmişim ben yahu ? İnsanı zorla çileden çıkarırsınız. Bu ülkede sizin gibi parazitler var işte. Koca parası yiyeyim bi cacık halt okul bitirmemiş. Eline kitap bile değmemiş. Yaptığı yemek yenmez. Burada takılıp kocasını kaynanasını eltisini görümcesini kötüler. Cart curt. Herkese akıl veren kendi aklı kendine yetmeyen tipler. Yaptığınız yemek bile yenmiyordur eminim. İşsiz insan böyle takılır buralarda işte tüm gün. Bir soru sorayım dedim canımı okudunuz. Allah belanızı versin. Etmedim küfür şimdi ediyorum. Sizin doğurduğunuz çocuk da sizin gibi parazit, ahlaksız boklardan ibaret olacaktır. Umarım kısır kalır da üremezsiniz. Çünkü ülkenin durumu da malum. Bomboş insanlar olduğunuz için kocaya gidip çocuk yapmaktan başka sorununuz da yok. Beğenmeyen sorumdan siktir olur gider. Her doruya atlayıp mal mal yorumlar yapmayın. Ananızın şeyi kaşınmasın yok yere. Gerçekte süt kesilen burada arıza. Hep klavye delikanlılığı bunlar hep. Bir ceza daha alayım adımımı atmicam şu siteye. Mk o.. ları yüzünden yine çıktım çileden.
Valla Cuppeli Hocayi cagirin bence bu duruma ancak onun kuvvetli nefesi care olur gibime geldi![]()
ahahahah bu nedir yaNe zaman küfür etmişim ben yahu ? İnsanı zorla çileden çıkarırsınız. Bu ülkede sizin gibi parazitler var işte. Koca parası yiyeyim bi cacık halt okul bitirmemiş. Eline kitap bile değmemiş. Yaptığı yemek yenmez. Burada takılıp kocasını kaynanasını eltisini görümcesini kötüler. Cart curt. Herkese akıl veren kendi aklı kendine yetmeyen tipler. Yaptığınız yemek bile yenmiyordur eminim. İşsiz insan böyle takılır buralarda işte tüm gün. Bir soru sorayım dedim canımı okudunuz. Allah belanızı versin. Etmedim küfür şimdi ediyorum. Sizin doğurduğunuz çocuk da sizin gibi parazit, ahlaksız boklardan ibaret olacaktır. Umarım kısır kalır da üremezsiniz. Çünkü ülkenin durumu da malum. Bomboş insanlar olduğunuz için kocaya gidip çocuk yapmaktan başka sorununuz da yok. Beğenmeyen sorumdan siktir olur gider. Her doruya atlayıp mal mal yorumlar yapmayın. Ananızın şeyi kaşınmasın yok yere. Gerçekte süt kesilen burada arıza. Hep klavye delikanlılığı bunlar hep. Bir ceza daha alayım adımımı atmicam şu siteye. Mk o.. ları yüzünden yine çıktım çileden.