• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nazardan çatlayacağız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evimizi yeniledik her görenin bildiğiniz gözü kaldı. Maşallah diyin diyorum ama yok. Evi düzenlediğimizden beri bir sıkıntı var hepimizin içinde. Sıkıntıdan bildiğiniz birbirimizi yemeye başladık. Yemek pişmiyor evde kaç gündür sıkıntıdan yemek bile yemiyoruz. Okuyoruz üflüyoruz biraz geçiyor sonra yine aynı. Ne yapmamız lazım fikri olan var mı ?

hic unutmam bir akrabalarimla köye gittik. hepimiz yasit birbiriyle akran kizlariz. onlar 3 kizkardes. ben o zaman tektim heralde yanlarinda.

bunlar yemegi de severler hafif de toplular. o gun ekmek yapti onlarin babaannesi. sicak ekmege dogal hakiki tereyag sürüp yedik. ben bir veya iki yedim. onlar baya yedi ama baya.

sonra yigildilar kaldilar kenarda. hadi sura tepeye gidelim diyorum gezmeye. yok diyorlar bize bisi oldu. bize bisi oldu bize goz degdi nazar dedi dediler. ciddi de inaniyorlar. bir ton sicak ekmekle yagdan agirlastik diye dusunmediler hic. 🤣

Evimizi yeniledik her görenin bildiğiniz gözü kaldı. Maşallah diyin diyorum ama yok. Evi düzenlediğimizden beri bir sıkıntı var hepimizin içinde. Sıkıntıdan bildiğiniz birbirimizi yemeye başladık. Yemek pişmiyor evde kaç gündür sıkıntıdan yemek bile yemiyoruz. Okuyoruz üflüyoruz biraz geçiyor sonra yine aynı. Ne yapmamız lazım fikri olan var mı ?
Bu olabiliyor maalesef.Daha once ablamin basina gelmisti.O kadar guzel bir ev almislardi ki her goren,gelen gunlerce konusuyordu.Misafir geliyordu onlar gittikten sonra durup dururken cam masa catliyirdu,duvardan tablolar düşuyordu bunun gibi pek cok sey yasadilar.Geleni gideni de cevresi de genisti ablamlarin.Sonunda evi satmak durumunda kaldilar.bunu yasayanlar bilir.Siz siz olun bir kere herkesi evinize almayin.Bol bol felak,nas suresi okuyun.Sırkeli su ile silin yerleri.bazilari misafirin arkasindan tütsü bile yakiyorlar enerji degismesi icin ama ben tasvip etmiyorum,hic yapmadim.

hic unutmam bir akrabalarimla köye gittik. hepimiz yasit birbiriyle akran kizlariz. onlar 3 kizkardes. ben o zaman tektim heralde yanlarinda.

bunlar yemegi de severler hafif de toplular. o gun ekmek yapti onlarin babaannesi. sicak ekmege dogal hakiki tereyag sürüp yedik. ben bir veya iki yedim. onlar baya yedi ama baya.

sonra yigildilar kaldilar kenarda. hadi sura tepeye gidelim diyorum gezmeye. yok diyorlar bize bisi oldu. bize bisi oldu bize goz degdi nazar dedi dediler. ciddi de inaniyorlar. bir ton sicak ekmekle yagdan agirlastik diye dusunmediler hic. 🤣
Açıklık getireyim. Bir şeyi beğendiğinizde göz bebekleriniz büyür ve etrafa gama ışını yayar. Nazar dediğin şey etrafa yayılan tehlikeli gama ışınlarından ibarettir. Bilimsel. Her kafadan bir ses çıkıyor maşallah. Bizim insanımız böyle. Yarı cahildir. Az bilgiyle herkes çok konuşur.

Bütün gün sitede takılan bir şeyden haberi olmayan insanların mantıksız görüşlerini okumak istemiyorum. Sorumu terk edin. Hayata tek katkınız üremek. Onu da doğru düzgün yapamamışsınız ki etraf bilmem ne çocuğu kaynıyor.

:işsiz:

Açıklık getireyim. Bir şeyi beğendiğinizde göz bebekleriniz büyür ve etrafa gama ışını yayar. Nazar dediğin şey etrafa yayılan tehlikeli gama ışınlarından ibarettir. Bilimsel. Her kafadan bir ses çıkıyor maşallah. Bizim insanımız böyle. Yarı cahildir. Az bilgiyle herkes çok konuşur.
Niye küfürü sildin ?hım oky silmemişsin

Sen çok bilgilisin maşallah forum aydınlandı sayende :olamaz::rolleyes: arada gel buralara aydınlat bizleri

O nasıl bir ev? O nasıl bir göz? Kendinize gelin ve hayatınıza devam edin. Açlıktan'da birbirinizi yemeye başlamış olabilirsiniz. Hem Allahın yanında onlarda kim oluyor.. Allahım kendimi ailemi evimi sana emanet ediyorum bizi koru. Amin. Bu kadar.
Allah in kitabinda yaziyor nazarin hak oldugu ,

Çok güldüm yaaaa😆😆 Aslında ben nazara çok inanan birisiyim ,nazardan da çabuk etkilenirim ...ama senin olayın süperdi 😹

Nazar haktır vardır ama herşeyi nazara bağlayıp kuruntuya dönüştürmek yanlış çok hoşlanmadığınız insanları evinize kabul etmeyin mazeret uydurun insanları evinize sokmaya mecbur değilsiniz giriş kapısının karşısına ayna asın büyük girince o negatif enerjiyi alıyor ona yansır bakışlar fakat evde yemek pişmeyecek hale gelmesi saçma geldi açıkcası abartmışsınız yemek yapamayacak kadar kötümüsünüz gerçekten şaşırdım 😂

Nasıl bir düşünce bu yahu valla karşı komşum bu aralar evini yeniliyor gidip bir bakayım diye düşünüyordum bize de bir fikir olur diye.Sizin konunuzu okuyunca vazgectim aman allah korusun evinde zıt giden bir sey olur bana bağlar.Bu arada bende nazara inanırım ama bu sizinki düşünce biçimi ve kendi iddianız ne biliyorsunuz nazar ettiklerini herkesin tarzı aynı mı sanki yüzünüze nezaketen güzel olmuş derler ama "ben olsam daha farklı yaptırırdım" diye de içinden gecirebilirler.Veya belki kendi kendinize nazar değdiriyorsunuzdur bu da var sonucta.Neyse artik okuyun ufleyin ne diyelim dinlenin canlanin yorgunlugunuzu atin belki kendinize gelirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X