Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ayetel kursi cok ise yariyor bir de konu sahibi evi sirkeyle silsinTakıntı haline getirmis olabilirmisinz canm.Evet nazar diye birsey var lakin herzmanda nazara baglamamak lazim.okursun evinde ayetel kürsini,Allaha emanet edersin evini bitti.
Evimizi yeniledik her görenin bildiğiniz gözü kaldı. Maşallah diyin diyorum ama yok. Evi düzenlediğimizden beri bir sıkıntı var hepimizin içinde. Sıkıntıdan bildiğiniz birbirimizi yemeye başladık. Yemek pişmiyor evde kaç gündür sıkıntıdan yemek bile yemiyoruz. Okuyoruz üflüyoruz biraz geçiyor sonra yine aynı. Ne yapmamız lazım fikri olan var mı ?
Bu olabiliyor maalesef.Daha once ablamin basina gelmisti.O kadar guzel bir ev almislardi ki her goren,gelen gunlerce konusuyordu.Misafir geliyordu onlar gittikten sonra durup dururken cam masa catliyirdu,duvardan tablolar düşuyordu bunun gibi pek cok sey yasadilar.Geleni gideni de cevresi de genisti ablamlarin.Sonunda evi satmak durumunda kaldilar.bunu yasayanlar bilir.Siz siz olun bir kere herkesi evinize almayin.Bol bol felak,nas suresi okuyun.Sırkeli su ile silin yerleri.bazilari misafirin arkasindan tütsü bile yakiyorlar enerji degismesi icin ama ben tasvip etmiyorum,hic yapmadim.Evimizi yeniledik her görenin bildiğiniz gözü kaldı. Maşallah diyin diyorum ama yok. Evi düzenlediğimizden beri bir sıkıntı var hepimizin içinde. Sıkıntıdan bildiğiniz birbirimizi yemeye başladık. Yemek pişmiyor evde kaç gündür sıkıntıdan yemek bile yemiyoruz. Okuyoruz üflüyoruz biraz geçiyor sonra yine aynı. Ne yapmamız lazım fikri olan var mı ?
Açıklık getireyim. Bir şeyi beğendiğinizde göz bebekleriniz büyür ve etrafa gama ışını yayar. Nazar dediğin şey etrafa yayılan tehlikeli gama ışınlarından ibarettir. Bilimsel. Her kafadan bir ses çıkıyor maşallah. Bizim insanımız böyle. Yarı cahildir. Az bilgiyle herkes çok konuşur.hic unutmam bir akrabalarimla köye gittik. hepimiz yasit birbiriyle akran kizlariz. onlar 3 kizkardes. ben o zaman tektim heralde yanlarinda.
bunlar yemegi de severler hafif de toplular. o gun ekmek yapti onlarin babaannesi. sicak ekmege dogal hakiki tereyag sürüp yedik. ben bir veya iki yedim. onlar baya yedi ama baya.
sonra yigildilar kaldilar kenarda. hadi sura tepeye gidelim diyorum gezmeye. yok diyorlar bize bisi oldu. bize bisi oldu bize goz degdi nazar dedi dediler. ciddi de inaniyorlar. bir ton sicak ekmekle yagdan agirlastik diye dusunmediler hic.![]()
Oku üfle Allah Allah
Trilyoner tiplere değmiyor nazar
Ben anlamıyorum
Bütün gün sitede takılan bir şeyden haberi olmayan insanların mantıksız görüşlerini okumak istemiyorum. Sorumu terk edin. Hayata tek katkınız üremek. Onu da doğru düzgün yapamamışsınız ki etraf bilmem ne çocuğu kaynıyor.
Niye küfürü sildin ?hım oky silmemişsinAçıklık getireyim. Bir şeyi beğendiğinizde göz bebekleriniz büyür ve etrafa gama ışını yayar. Nazar dediğin şey etrafa yayılan tehlikeli gama ışınlarından ibarettir. Bilimsel. Her kafadan bir ses çıkıyor maşallah. Bizim insanımız böyle. Yarı cahildir. Az bilgiyle herkes çok konuşur.
Sen çok bilgilisin maşallah forum aydınlandı sayendeAçıklık getireyim. Bir şeyi beğendiğinizde göz bebekleriniz büyür ve etrafa gama ışını yayar. Nazar dediğin şey etrafa yayılan tehlikeli gama ışınlarından ibarettir. Bilimsel. Her kafadan bir ses çıkıyor maşallah. Bizim insanımız böyle. Yarı cahildir. Az bilgiyle herkes çok konuşur.
Allah in kitabinda yaziyor nazarin hak oldugu ,O nasıl bir ev? O nasıl bir göz? Kendinize gelin ve hayatınıza devam edin. Açlıktan'da birbirinizi yemeye başlamış olabilirsiniz. Hem Allahın yanında onlarda kim oluyor.. Allahım kendimi ailemi evimi sana emanet ediyorum bizi koru. Amin. Bu kadar.
Çok güldüm yaaaahic unutmam bir akrabalarimla köye gittik. hepimiz yasit birbiriyle akran kizlariz. onlar 3 kizkardes. ben o zaman tektim heralde yanlarinda.
bunlar yemegi de severler hafif de toplular. o gun ekmek yapti onlarin babaannesi. sicak ekmege dogal hakiki tereyag sürüp yedik. ben bir veya iki yedim. onlar baya yedi ama baya.
sonra yigildilar kaldilar kenarda. hadi sura tepeye gidelim diyorum gezmeye. yok diyorlar bize bisi oldu. bize bisi oldu bize goz degdi nazar dedi dediler. ciddi de inaniyorlar. bir ton sicak ekmekle yagdan agirlastik diye dusunmediler hic.![]()
Açlıktan'da birbirinizi yemeye başlamış olabilirsiniz.
ahahahaha gerçekten harika cevaplar ya bayıldımmmyemek konusuna gelince, ocağın altını açın,kısığa alın.pişecektir. eğer her şeyi yenilediyseniz mutfakta 4 ayaklı bir şey olacak,masa, pişince üzerine tabakları dizin. kafanız pırıl pırıl,tadını çıkarın şükredin
Nazar haktır vardır ama herşeyi nazara bağlayıp kuruntuya dönüştürmek yanlış çok hoşlanmadığınız insanları evinize kabul etmeyin mazeret uydurun insanları evinize sokmaya mecbur değilsiniz giriş kapısının karşısına ayna asın büyük girince o negatif enerjiyi alıyor ona yansır bakışlar fakat evde yemek pişmeyecek hale gelmesi saçma geldi açıkcası abartmışsınız yemek yapamayacak kadar kötümüsünüz gerçekten şaşırdımEvimizi yeniledik her görenin bildiğiniz gözü kaldı. Maşallah diyin diyorum ama yok. Evi düzenlediğimizden beri bir sıkıntı var hepimizin içinde. Sıkıntıdan bildiğiniz birbirimizi yemeye başladık. Yemek pişmiyor evde kaç gündür sıkıntıdan yemek bile yemiyoruz. Okuyoruz üflüyoruz biraz geçiyor sonra yine aynı. Ne yapmamız lazım fikri olan var mı ?
Allah in kitabinda yaziyor nazarin hak oldugu ,
Çok güldüm yaaaaAslında ben nazara çok inanan birisiyim ,nazardan da çabuk etkilenirim ...ama senin olayın süperdi
![]()