Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

missss canımsın yaaa.nekadar iyi anlıyon beni sağol bitanemmmm..
cnm yarın testi yaptırınca al çiçekleri dayan kapısına madem

fatmam yaaa aslında bende düşündüm ama yarın eşim yok oda olsun istiyorum..

tabıkııı de üzülmicek kız bnm annem ınanmadı keseyı gördüğümüz halde ıkı kere kımyasal sonra yalnış tedawi ile üç kere pozitif kan testi bn bile zor ınandım dedım ya eşim bnm yuuzmden mahwoldu
bu gece işe giderken diyorum kı artık su yedıncı ay gecsın rahatlıcam -kiiimmmmmmmmm sen mi güldürme beni dedi ((
bu stres hiç bitmio we annelıkde böle baslıo

ahh canımm işte annelere kıyamıyoruz....
yok tatlım yokk o stres hiç bitmiyomuşşş.

kankam yeni doğurdu..inana hamilelik hiçbişeymiş diyo..şu anki stresin yanındaaaaaaaaaaaa

missyaman nasıl yanlış tedavi oldun cnm.senin bebiş tedaviylemi oldu.yanlız bişey sölimmmmm oğlan anneleri daha pimpirikli oluyor seninde gözüne çarptımı velilerden.

cnm çok saol.. Rabbim o güzelliğe bizleri layık kılar insaAllah ..
artık yıkılmadık topik kalmıycak o zaman

onu biliyordum cnm.. son 2-3 gündür göremedim de, ondan sordum nasıl iyi mi diye

kızlar annemle konuştuydukta sen çocuklar büyüyünce derdi bitiyormu sanıyorsun dedi.şu ara ablamın yaptıkları kadını çok üzüyor malesefki.

kızlar annemle konuştuydukta sen çocuklar büyüyünce derdi bitiyormu sanıyorsun dedi.şu ara ablamın yaptıkları kadını çok üzüyor malesefki.

fatmam tabi dert te büyürderler çocukla..
Ama Allah eksikliklerini göstermesin yine de..napıcan her çocuk bir olmuyo:26::26:

silkelet feryalimmm.aman ihmal etmeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kızlar bugün patron sayesinde eve geç geldim yarın tam yumos günüm 16.gün silkeleticem ınş.Rabbim uygun görürse gelir Bebis bu ayda gelmezse 2014 e sarkar bebisin doğuşu galiba.

Scorpiii çok hayal etmiştim biliyomusun 21 yada 24 kasım ben eşim ve yavrusum pespese olcaktik napalim oda farkli versiyon olsun

çok güzel haberler var hepinizi tek tek tebrik ediyorum arkadaşlar

RABBİM dileyen isteyen herkeze hayırlı evlatlar versin inş

missyaman nasıl yanlış tedavi oldun cnm.senin bebiş tedaviylemi oldu.yanlız bişey sölimmmmm oğlan anneleri daha pimpirikli oluyor seninde gözüne çarptımı velilerden.

ben mart ayında gecen sene ilk kimyasal denememi yaşadım..Ben regl de oldugum halde rüya gördüğüm için gittim test yaptırdım..degerım 100 çıktı tabı bız coştuk o kadar regl olmaya bebek kalır mı bılemedık meger bebegımız gelmeden gitmiş..3 gun sonra yenıden kan tahlılı yaptırdık 170 hemen memelekette doktorumu aradım dedı bıraz daha yuksek olması lazım ama belli olmaz tekrarla dedı..buradakı doktorlar bana dış gebelık deyince gecenın bı yarısı kar fırtına ağlaya ağlaya samsun'a gittik..oradakı doktor bnm kendı doktorum değildi acilen bi yere gıttıgımız için oradada bu kan degerlerıne baktırmaya dewam ettık malum aynı yerde yapılınca daha saglıklı oluo yaa .. Neyse o doktorda bı gun sonra deger yıne 170 cıktı düşmediği için gebelıkte olabilir kimyasalda olabilir dedi ama dış gebelıkte değer az da olsa artar dedi..iki gun sonrayı nasıl bekledım bilmezsiniz..
neyse ıkı gun sonra deger 100 oldu sonra 50 doktorda dedı kı artık bu deger sıfırlanır iğne olmaya gerek yok..
sonra bizim maceramız başladı..
nisanda normal regl oldum mayısda gecıktı ewde test cift cızgı hastanede kan tahlılı tebrıkler hamılesınız ama nerdeee değer 13 ben ağlayarak ewe dönüyorum we yıne kımyasal dıyorum
sonra hazıran yıne değer 12 sonra memelekete gıttım kendı doktoruma nıhayet değer 13 cıktı doktor bu normal değil dedi son bu ay korun dedı muhtemelen senın ılk kımyasalda degerın sıfırlanmamıs dedı düşünebiliyomusnuz benı kaç ay beklettı o kadın doktor..
o yuzden burda bile erkek doktor tercih ettim...
işte tatıl dönüşü korunduk ağustos ayında we değerim çokkk şükür ki 1.2 cıktı ilk defaaa we aynı zamanda aspirinde werdi onu da kullandım birde folik asiti aksatma demişti oda gebeliği kolaylastırıyormus..
eylul ayında bn tefriciye basladım sadece 173 tane kalmıştı ewe geldım okuldan abdest alıp bitiricem bi girdim wcye regl ):
dedım ama cok az kalmıştı..
ekim ayıda eşim keçi boynuzu ben çörek otu bal tarcın düzenli aspirin folik asit we biten tefriciye ile bebeğimiz tefriş etti..
ama bu süreç eşimi we bni çok yıprattı ...
cok şükürrr hersey geride kaldı we bizim 6 ayımız bitti...
alın size uzunnnnnnnn bi yazııııııııııııııııııı (

zor zamanlar geçirmişsin ama sonucu güzel olmuş cnm.bende haziranda kimyasal geçirdim ama benim değerim zaten çok artmadan düştü benimde 13.17 idi ....ogün bugündür yok

ben adetim üçüncü günü gidiyorum. doktor alttan bakıyor klomen verip adetin 5. günü içmeye başlayıp 5 gün devam etdiyor. arkasından 2 gün ara verip 3.günü gidiyorum.

Misss tatlım ya gerçekten çok yıpratıcı günler geçirmişsin.çok şükür ki mükafatı şu an göbüşündeeeee
Ayyy 3 ay sonra teyze oluyoruz a dostlarrrrrr
Ya bu arada ilk kim doğuracak bu kızçelerden acabaaaaaaa
Tatlım bende 2ay önce tefriciyemi bitirdim çok şükür.tek başıma okudum kimseye demedim bile.bu hafta cuma vakti de bir tesbih duası yaptım.dua en büyük ilaç bize çok şükür

zor zamanlar geçirmişsin ama sonucu güzel olmuş cnm.bende haziranda kimyasal geçirdim ama benim değerim zaten çok artmadan düştü benimde 13.17 idi ....ogün bugündür yok

Canım benim kimyasalda da maksimum 30 çıktı değerim.sonra düştü.
Ya demekki sorun yok kimyasal da yaşamaışsın fatmam sen yaaa.zamanı gelmemiş bebişin henüz demekki.çalışmaları durdurma tatlım oluruna bırak bence

çok güzel haberler var hepinizi tek tek tebrik ediyorum arkadaşlar

RABBİM dileyen isteyen herkeze hayırlı evlatlar versin inş
Evet cnm bu ay şenlenicez inşallah.iyi kötü gelişmeler oluyor ama hepimizin yüzü gülecek bu topikte biliyorumm

Feryalım bugünü de yarını da değerlendirin kuzummm silkelen vallahııııı
Olsun tatlım ya sağlıklı olsunlar da hangi ay olursa olsun bebişlerimiz.bizim de hayırlısıyla doğarsa üçümüzünkini birarada kutlarız diyorum

benide ekler misiniz yaşım 21 10 aydır meleğimi bekliorum

merhaba canım hoşgeldin. meleğin gelecek inşallah. silkeletme işini duydun mu canım. ben bu ay denemeyi düşünüyorum faydasını gören arkadaşlarımız oldu. inşallah bizlerde de işe yarar.

evet canım bu ay denedik bizde bu ay bide çatlatma iğnesi oldum ben nasip bakalım varikoselden amelişyatdan sonra nisana kadar teste kadar bunu deneyelm dedi drum dua edin bana nolur

Kızlar sabah kan vermeye gitmiştim,sonuç yeni çıktı.Ben internetten baktım.
1450 yazıyor.
Canlarım ne olur birşeyler yazın.Çok heyecanlıyım yazamıyorum.

cnmmmmmmm benim çok tebrik ederim maaşallah değerin çok güzel ikiz mi geliyo yoksa???

nehar cnm değerin çok güzel yükselmiş..maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…