inş. fatmadan da güzel haberler alacağız evet rochak ın dediği gibi değerin bayağı yüksek ikiz falan olabilir ama ailede de yok diyorsun.batın ne kadar geçmişti ki senin
Aman Allahimmmmmm.
Tebrikler tatlimmm.valla biliyodum yaaa mart kedimiz cok okuca biziimm.
Ay telden yaziyorum halay da cekemiyorum.ama borcum olsunnnn.
Fatma bak sen de kanda baktir tatlim.tetlere guven yokkk
Kabilardam kacgun gecti reglin.degerin bayagi yuksek ikiz mi acepp
canım tebrik ediyorum gözünüz aydın rabbim tamamına erdirsin inş
çok sevindim canım hayırlı olsun....
Kabilarda çooooooooooooooookk sevindim valla ben iyi sürümüşüm ayağımı arkamdan scorpiyi ve seni çektim hadi bakalım mart bitmeden 3-4 kişi daha çekebilsem süper olur
hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin.oğluşun çok dua etti bak sonunda oldu.
değerinde çok güzel boşa beklemişsin günlerce
kabilarda tebrikler cnmmmm gözünüzyadınnnn
neharım değerler tavan yapmış maşaallahhhhiçin rahat etmiştir 1000leri görünce =)
bana da nedense fatma hamile gibi geliyor ama hayırlısı olsun.
peşi sıra gelsin gebeciklerimiz
bugün sabah 9da evden çıktım yarım saat olmadı yeni girdim eve o süre zarfında belki 15-20 dakika oturdumm çok ama çok yorgunumm.Özlemden gelen güzel mesaj moral oldu saol bebeğimherşeyin güzel gitmesine çok ama çok seviniyorumm maaşAllah
kabilardacığımmm maaşAllah cnm çok ama çok sevindimmmnolur bizide unutma dualarındaa
rimelciğimmm canımmbak zeynepte kistim var bu ayda kalamayacağım dedi ama maaşAllah hamileydii.Lütfn gell dertleşelim birliktee aşacağız bu süreçleri nolur bu kadar yıpratma kendiniiii
cnmmmmmmm benim çok tebrik ederim maaşallah değerin çok güzelikiz mi geliyo yoksa???
nehar cnm değerin çok güzel yükselmiş..maaşallah
Çok teşekkür ederim canım,değerler 5 günlük gecikmeye göre normal diye gördüm
akşam nette.Öğleden sonra doktora gideceğim,bakalım ne diyecek.
canım ben kendımden hiç umutlu değilim.. yumurtlarımın 2 si kiste dönüşmüş.. benden hiçbişe olmaz gibi gelio.. günde 1 kez kullanırım klomeni 1 yumurta 2 kez kullanırım 4 yumurta çatlatma iğnesi wermez,kiste dönüşür.. çok umutsuz,üzgünüm.. birde myom um war benım suan için 2.5 cm sorun değil dr lara göre ama 5 cm üzerine cıkınca alırız diolar.. tabii %15 rahmımı tamamen kaybetme rıskım war.. 5cm ulasana kadar 1,5 senem war 2 ay erken 2 ay gec.. kıbırsta tüp mü yaptırsam diorum 3 tane filan.. sürekli ağlıorum.. sizinde bu güzel olumlu havanızı bozmamak için bi süre topiğe bişe yazmamayı düşünüyorum.. dualarım hep sizinle..
aminnnnnn Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin insAllahh.Aminnnnnnn
öle mi ozaman yine çok güzel değerin maaşallah..inş cnm herşey gönlünce olur..rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin tatlım benim...
rainbow ablacm nasısın?
günaydın dostlar hayırlı günler
tabi dua etmez olurmuyum burda herkes aynı şey için uğraşıyor. bende duanın gücüne inanıyorum herkesten dua bekliyorum. bizim ameliyatın üzerinden 9 ay geçti hala beklemedeyiz ve sizin gibi çatlatma iğnesiyle tedavi görüyorum. inşallah fazla bekleden yavruna kavuşursun. ben oğlumada çatlatma iğnesiyle ikinci iğnede hamile kalmıştım, darısı başına inşallah. ama bu defa beklediğimiz bebek inatçı çıktı ne çatlatmayla geldi ne aşılamayla. son çare silkelenecez artık. gülmekten ölmezsek.evet canım bu ay denedik bizde bu ay bide çatlatma iğnesi oldum ben nasip bakalım varikoselden amelişyatdan sonra nisana kadar teste kadar bunu deneyelm dedi drum dua edin bana nolur
Hepinize günaydın canlarımmmm.
12 ya da 13'ünde olmam gerekiyordu canım.
Ama ben her ay düzensiz ve gecikmeli olduğum için bekledim.
Teşekkürler canım.Reglim 5-6 gün geçti diye hesaplıyorum canım.
Akşam netten baktığım kadarıyla değerler normalmiş.
Teşekkür ederim canlarım.Allah razı olsun.Darısı diğer arkadaşlarıma olur inşaallah.
tabi dua etmez olurmuyum burda herkes aynı şey için uğraşıyor. bende duanın gücüne inanıyorum herkesten dua bekliyorum. bizim ameliyatın üzerinden 9 ay geçti hala beklemedeyiz ve sizin gibi çatlatma iğnesiyle tedavi görüyorum. inşallah fazla bekleden yavruna kavuşursun. ben oğlumada çatlatma iğnesiyle ikinci iğnede hamile kalmıştım, darısı başına inşallah. ama bu defa beklediğimiz bebek inatçı çıktı ne çatlatmayla geldi ne aşılamayla. son çare silkelenecez artık. gülmekten ölmezsek.
canım hayırlı olsun. dün moralim çok bozuktu ve senin haberini okuyunca inan keyfim yerine geldi. oğlunun kardeşi olacağına çok memnun oldum. çünkü benim oğlumda kardeş istiyor ve çocuklar için bunun önemini çok iyi biliyorum. Allah ım sağlıklı, hayırlı evlat versin inşallah. bir de ne zamandır çocuk istiyorsunuz ve oğlunuz kaç yaşında merak ettim. biraz fazla olacak ama sıkıntı ne idi neden olmuyordu bizde hız ve morfoloji sıkıntısı var silkelenme işe yarar mı diye merak ediyorum.
kabilarda canııım hayırlı olsun, oğluşuna kardeş geliyormuşRabbim tamamına erdişir inşallah
günaydın kızlarrr
bende sabah sağlık ocağına gittim birkaç kan testi istediler.tiroidimede baktırmak istiyorum dedim onada bakacaklar yarın öğleden sonra alacakmışım sonuçlarımı
hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah canım
saol canım tiroidden korkuyorum canım bende sadece inş. iyi çıkar bakalım
Rimelciğim lütfen umutsuz olma,ben burada öyle konular okuyorum ki şaşırıp kalıyorum.
Neler yaşamışlar ne mücadele vermişler olmaz denmiş kendilerine ama Rabbim ol demiş olmuş.
Topikte olumsuzlukları da paylaşacağız elbet.Geçen hafta bir kayıp haberini ve bir bebiş haberini
aynı anda aldık.Bir insan hem sevinip hep üzülebiliyormuş.Rabbim bizleri öyle bir yaratmış ki
ayn anda birden fazla duyguyu yaşayabiliyoruz.
Sen de sakın umudunu kaybetme ve buraya sık sık gel olur mu canım.
saol canım tiroidden korkuyorum canım bende sadece inş. iyi çıkar bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?