Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

inş. fatmadan da güzel haberler alacağız evet rochak ın dediği gibi değerin bayağı yüksek ikiz falan olabilir ama ailede de yok diyorsun.batın ne kadar geçmişti ki senin

Hepinize günaydın canlarımmmm.
12 ya da 13'ünde olmam gerekiyordu canım.
Ama ben her ay düzensiz ve gecikmeli olduğum için bekledim.

Teşekkürler canım.Reglim 5-6 gün geçti diye hesaplıyorum canım.
Akşam netten baktığım kadarıyla değerler normalmiş.

canım tebrik ediyorum gözünüz aydın rabbim tamamına erdirsin inş

çok sevindim canım hayırlı olsun....

Teşekkür ederim canlarım.Allah razı olsun.Darısı diğer arkadaşlarıma olur inşaallah.

Kabilarda çooooooooooooooookk sevindim valla ben iyi sürümüşüm ayağımı arkamdan scorpiyi ve seni çektim hadi bakalım mart bitmeden 3-4 kişi daha çekebilsem süper olur

hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin.oğluşun çok dua etti bak sonunda oldu.
değerinde çok güzel boşa beklemişsin günlerce

Canlarım iyiki varsınız.Çok sağolun.Nehar ayağını biraz daha sürü kuşum,ben inanıyorum ki
bu topikte herkese uğur getirecek.
Rainbowum güzel yürekli arkadaşım.Sizi unutmak ne demek bazen kendimi bile unuttuğum oluyor sizi asla unutmuyorum.
Her namazda her duamda sizler için dua ediyorum.Rabbim herkesin gönlündeki versin hayırlı evlatlar nasip etsin.Amin.

cnmmmmmmm benim çok tebrik ederim maaşallah değerin çok güzel ikiz mi geliyo yoksa???

nehar cnm değerin çok güzel yükselmiş..maaşallah

Çok teşekkür ederim canım,değerler 5 günlük gecikmeye göre normal diye gördüm
akşam nette.Öğleden sonra doktora gideceğim,bakalım ne diyecek.

Çok teşekkür ederim canım,değerler 5 günlük gecikmeye göre normal diye gördüm
akşam nette.Öğleden sonra doktora gideceğim,bakalım ne diyecek.

öle mi ozaman yine çok güzel değerin maaşallah..inş cnm herşey gönlünce olur..rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin tatlım benim...

rainbow ablacm nasısın?

Rimelciğim lütfen umutsuz olma,ben burada öyle konular okuyorum ki şaşırıp kalıyorum.
Neler yaşamışlar ne mücadele vermişler olmaz denmiş kendilerine ama Rabbim ol demiş olmuş.
Topikte olumsuzlukları da paylaşacağız elbet.Geçen hafta bir kayıp haberini ve bir bebiş haberini
aynı anda aldık.Bir insan hem sevinip hep üzülebiliyormuş.Rabbim bizleri öyle bir yaratmış ki
ayn anda birden fazla duyguyu yaşayabiliyoruz.
Sen de sakın umudunu kaybetme ve buraya sık sık gel olur mu canım.

aminnnnnn Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin insAllahh.Aminnnnnnn

öle mi ozaman yine çok güzel değerin maaşallah..inş cnm herşey gönlünce olur..rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin tatlım benim...

rainbow ablacm nasısın?

İnşallah canlarım.İlk gebeliğimde çok bilinçli değildim,bunda daha dikkatli olurum Rabbimin izniyle inşallah
ve bu sefer daha güzel bir dönem geçiririm.

evet canım bu ay denedik bizde bu ay bide çatlatma iğnesi oldum ben nasip bakalım varikoselden amelişyatdan sonra nisana kadar teste kadar bunu deneyelm dedi drum dua edin bana nolur
tabi dua etmez olurmuyum burda herkes aynı şey için uğraşıyor. bende duanın gücüne inanıyorum herkesten dua bekliyorum. bizim ameliyatın üzerinden 9 ay geçti hala beklemedeyiz ve sizin gibi çatlatma iğnesiyle tedavi görüyorum. inşallah fazla bekleden yavruna kavuşursun. ben oğlumada çatlatma iğnesiyle ikinci iğnede hamile kalmıştım, darısı başına inşallah. ama bu defa beklediğimiz bebek inatçı çıktı ne çatlatmayla geldi ne aşılamayla. son çare silkelenecez artık. gülmekten ölmezsek.

canım hayırlı olsun. dün moralim çok bozuktu ve senin haberini okuyunca inan keyfim yerine geldi. oğlunun kardeşi olacağına çok memnun oldum. çünkü benim oğlumda kardeş istiyor ve çocuklar için bunun önemini çok iyi biliyorum. Allah ım sağlıklı, hayırlı evlat versin inşallah. bir de ne zamandır çocuk istiyorsunuz ve oğlunuz kaç yaşında merak ettim. biraz fazla olacak ama sıkıntı ne idi neden olmuyordu bizde hız ve morfoloji sıkıntısı var silkelenme işe yarar mı diye merak ediyorum.

kabilarda canııım hayırlı olsun, oğluşuna kardeş geliyormuş Rabbim tamamına erdişir inşallah

Teşekkür ederim canım benim.Biliyorum yaşadığın o hissi.
Benim de moralimin sıfır olduğu zamanlarda buradan öğrendiğim bir haber
beni mutlu edebiliyor.
Oğlum 5,5 yaşında canım,geçen seneden beri uğraşıyoruz.
Geçen sene tiroid yetmezliği çıktı bende.Tsh epey bir yüksekti.
Endokrin doktoru sakın bu aralar çocuk düşünme dedi.Önce bunu
halletmemiz lazım.İlaç kullandım ama çok sık dalgalanmalar yaşadım.
Tam düştü değer diyorduk bir sonraki kontrolde tekrar fırlamış oluyordu.
Birde tiroid yetmezliğinin gebe kalmayı zorlaştırdığını da öğrendim.
Hatta ilk aylarda bebeğin gelişimi üzerine olumsuz etkileri de varmış.
5-6 aydırda çalışmalar yapıyorduk.
Aslına bakarsan bir sıkıntımız yoktu çok şükür.Doktora da gitmiştim herşey normal
demişti.Silkeletmeyi kesinlikle dene derim ben.

günaydın kızlarrr

bende sabah sağlık ocağına gittim birkaç kan testi istediler.tiroidimede baktırmak istiyorum dedim onada bakacaklar yarın öğleden sonra alacakmışım sonuçlarımı

günaydın kızlarrr

bende sabah sağlık ocağına gittim birkaç kan testi istediler.tiroidimede baktırmak istiyorum dedim onada bakacaklar yarın öğleden sonra alacakmışım sonuçlarımı

hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah canım

arkadaşlar çok tebrikkkk ederim çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin topiğimize bahar geldi maaşşallahhhhhhh

kabilarda canım tebrik ederimm.. Allahım analı babalı abili büyütsün hayırlı ömürlü sağlıklı olsun evladınız..

nehar, savas, missyaman,raınbow we kabilarda.. dışardan bakıp size sevınırım ben..canım öyle yanıoki.. şunları yazarken bile ağlamaya başladım .. bebeksizlik fikrini aklıma getirmemeye ihtiyacım war.. yok saymaya çalışıorum.. sevıyorum sizleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…