Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Teşekkür ederim rimelciğim.Güzel dileklerin için de çok sağol.
Ne kadar umutsuz olma desemde aslında o kadar iyi anlayabiliyorum ki seni.
Lütfen dua etmekten hiç vazgeçme.
"sizin hayır gördüklerinizde şer,şer gördüklerinizde hayır vardır.doğrusunu siz bilmezsiniz ALLAH bilir"
Bu ayet benim uzun zamandır kendime destur edindiğim bir ayettir canım.
Biz bilemeyiz neler olacağını, nelerin hayırlı olacağını.
Biz sadece el açıp dua eder hem dilimizle hem kalbimizle isteriz.
Rabbim el açıp dua eden hiçbir kulunu geri çevirmesin.
Gönlümüzdekini bize en hayırlı olacak şekilde versin inşallah.

Savaş niye korkuyorsun var mıydı böyle bir rahatsızlığın?
Bak merak ettim şimdi umarım çıkmaz bir sorun.
İlaç falan kullanıyor musun?

canım nodülüm var benim 8 cm ve onun harici irili ufaklı en son hormonel olarak bir problem yoktu ama zemin olduğu için hamilelik tetikleyebiliyor ya

hatta ben nodülümü aldırmak içöin ameliyat olacağım gün hamile olabileceğimi öğrendim ve kaldı

evet canım cok komik oluyo inşallah bu ay meleğim anne burdayım der :)

selam kızlar nasılsınız ..

kabilarda.... cnm çok sevindim..masaAllah değerin çok güzel, ikiz mi geliyor ki :)

Rabbim tamamına erdirsin, sizlerin sevinci bizlere de kısmet olsun insaAllah

ewett zor gunlerdı ama gecti kızlar..
o yuzden rimeli anlıyorum bende ağlayarak cok yazmıştım buraya regl oldugum zamanlardaaa..
ama bak rımel baharlar gelıo inşAllah..
scorpi bende doğuma ilk kim gidecek merak edıyorum..waktınde gelsınler ınsAllah öle olursa Ragındanın kzı hepimizin ablası olacakk..
ama bızımkı bıraz önden gıdıyor doktora göre bızım 24.hafta bitti 25deyız ama burda 23 görünüyoo

cnlarim bu aksam yokum haberiniz olsun.
Az once kan verdim iki saate alacaktim sonucu.hastaneden aradilar.kanda pihtilasma olmus tahlili yapamamislar.arkadaslarla programimiz var.gidemiyorum tekrar.
Sabah gidip yeniden kan vericem.off ya tam da heveslenmistim sonuca odaklanmistim.neyse yarin haber vercem size optummm

rimelcim neden bukadar umutsuzsun benimde yumurtalarım çatlamadı prolaktinim yüksekti polikistik over hastasıyım aynı zamanda bütün bunlara rağmen hamile kalabildim bebeksizlik fikrini neden hemen çıkarıyorsun olmasaydı asıl benim olmazdı ama rabbim ol dedi ve oldu oyuzden bizlik bir durum yok rabbim ol diyecek seninde bebişin olucak dualarını hiç bırakma bak ben hamile kaldığım ay cuma günü 41 kere meryem suresini ve 4444 kere salavatı tefriciyemi bitirdim ve pazar günü müjdem geldi.rabbime inandım eğerki hayırlıysa biran önce olsun diye istihare namazlarına yattım lütfen bukadar yıpratma kendini senin yapabileceğin birşey yok herşey rabbimin takdiri

Scorpi kabilarda cok mutlu oldum Allah kucaginiza almayi nasip etsin

arkadaşlar çok tebrikkkk ederim çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin topiğimize bahar geldi maaşşallahhhhhhh

selam kızlar nasılsınız ..

kabilarda.... cnm çok sevindim..masaAllah değerin çok güzel, ikiz mi geliyor ki :)

Rabbim tamamına erdirsin, sizlerin sevinci bizlere de kısmet olsun insaAllah

Scorpi kabilarda cok mutlu oldum Allah kucaginiza almayi nasip etsin

Çok sağolun arkadaşlar.Rabbim tüm isteyen kullarına hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Umutcuğum dualarımda ilk sıradasın.Buradaki arkadaşlara dua ederken,tek tek isim sayarken
ilk aklıma gelen sen oluyorsun.Bütün kalbimle senin için dua ediyorum.
Tez zamanda sende güzel haberlerle gelir sonrasında da kucağına alırsın inşallah bebeğini.

Bugün doktora gittik kızlar.Ultrasonla dışarıdan baktı.Düşük olabilir diye vajinal yolla bakmadığını söyledi.
Testi dün yaptığım için yarın bir daha yaptırmamı ve bir hafta sonra gelmemi söyledi.
Folik asit ve vitamin yazdı.Folik asit zaten kullanıyordum,vitaminleri de yarın alırım heralde.
Eşim hala inanamıyor doktora sorup durdu.Benim kan testim onu ikna etmemiş anlaşılan.

Kızlar ağlamaktan yazamıyorum çok halsiz düştüm. Doktora gittik bebeğin yanında 15 mm lik bi kanama var. Bbebek iyi ve kesesini de gördük. Ama o kanama bebeği düşürebilirmiş. progestan verdi. 2 hafta bekleyip başka bi doktora gitcez

cnm yıpratma kendini nolurr yaa
dinleneceksin,güzel düşüneceksin,ilaçlarını al ve bol bol ya muhyi ile la havle tesbihatını çek.
Rabbimin izniyle bebeğin seninle olacak inş.
ben 2 hafta yattım hatırlamıyor musun?Allahın izniyle birşey olmaz.
çok oluyor bu kanamalar artık 9 ay kanama yaşayan var.
hiç sıkıntı etme cnm güzel düşün güzel olsun...

4 haftaya göre nasıl:

kese boyu: 5.65 mm.
bebek boyu:1.34 mm
kanama oluşan alan:15.21 mm

cnm hiç moralini bozma herşey güzel olacak.aynı şeyi arkadaşımada dediler kanama vardı bebek aşağı yerleşmişti erken doğum riski vardı birde gebelik şekeri çıktı.düşün birsürü olumsuzluk söylendi ama bebişi 40 haftayı doldurunca sağlıkla doğdu.
sen kendini çok yorma bu aralar boşver işgüç kalsın sen yat enişte baksın sana okuldada çok yorma kendini rapor alabiliyorsan al hatta

Canım bak ağlamaktan halsiz düştüm diyorsun bu daha kötü değil mi?
Belli ki doktor da moralini çok bozmuş.Başka bir doktora da görünebilirsin.
Dinlen dua et bol bol.Biz de dua ederiz tabii ki ama sen de kendi kendini helak etme artık.

kızlar benim kanamam yok sadece bebeğin yanında kanama olmuş rahim duvarında.

biliyorum cnm benimde dediğimde öyleydi kesenin yanında kanama oluyor .lekede gelebilir ama cnm korkma ama güzel düşün cnm aklına sakın kötü birşey getirme.kimseyede söyleme hamile olduğunu ben nazara inanırım tamammı cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…