kabilarda canım tebrik ederimm.. Allahım analı babalı abili büyütsün hayırlı ömürlü sağlıklı olsun evladınız..
nehar, savas, missyaman,raınbow we kabilarda.. dışardan bakıp size sevınırım ben..canım öyle yanıoki.. şunları yazarken bile ağlamaya başladım .. bebeksizlik fikrini aklıma getirmemeye ihtiyacım war.. yok saymaya çalışıorum.. sevıyorum sizleri..
Savaş niye korkuyorsun var mıydı böyle bir rahatsızlığın?
Bak merak ettim şimdi umarım çıkmaz bir sorun.
İlaç falan kullanıyor musun?
tabi dua etmez olurmuyum burda herkes aynı şey için uğraşıyor. bende duanın gücüne inanıyorum herkesten dua bekliyorum. bizim ameliyatın üzerinden 9 ay geçti hala beklemedeyiz ve sizin gibi çatlatma iğnesiyle tedavi görüyorum. inşallah fazla bekleden yavruna kavuşursun. ben oğlumada çatlatma iğnesiyle ikinci iğnede hamile kalmıştım, darısı başına inşallah. ama bu defa beklediğimiz bebek inatçı çıktı ne çatlatmayla geldi ne aşılamayla. son çare silkelenecez artık. gülmekten ölmezsek.
canım hayırlı olsun. dün moralim çok bozuktu ve senin haberini okuyunca inan keyfim yerine geldi. oğlunun kardeşi olacağına çok memnun oldum. çünkü benim oğlumda kardeş istiyor ve çocuklar için bunun önemini çok iyi biliyorum. Allah ım sağlıklı, hayırlı evlat versin inşallah. bir de ne zamandır çocuk istiyorsunuz ve oğlunuz kaç yaşında merak ettim. biraz fazla olacak ama sıkıntı ne idi neden olmuyordu bizde hız ve morfoloji sıkıntısı var silkelenme işe yarar mı diye merak ediyorum.
kabilarda canım tebrik ederimm.. Allahım analı babalı abili büyütsün hayırlı ömürlü sağlıklı olsun evladınız..
nehar, savas, missyaman,raınbow we kabilarda.. dışardan bakıp size sevınırım ben..canım öyle yanıoki.. şunları yazarken bile ağlamaya başladım .. bebeksizlik fikrini aklıma getirmemeye ihtiyacım war.. yok saymaya çalışıorum.. sevıyorum sizleri..
arkadaşlar çok tebrikkkk ederim çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin topiğimize bahar geldi maaşşallahhhhhhh
selam kızlar nasılsınız ..
kabilarda.... cnm çok sevindim..masaAllahdeğerin çok güzel, ikiz mi geliyor ki :)
Rabbim tamamına erdirsin, sizlerin sevinci bizlere de kısmet olsun insaAllah
Scorpi kabilarda cok mutlu oldum Allah kucaginiza almayi nasip etsin
Kızlar ağlamaktan yazamıyorum çok halsiz düştüm. Doktora gittik bebeğin yanında 15 mm lik bi kanama var. Bbebek iyi ve kesesini de gördük. Ama o kanama bebeği düşürebilirmiş. progestan verdi. 2 hafta bekleyip başka bi doktora gitcez
Kızlar ağlamaktan yazamıyorum çok halsiz düştüm. Doktora gittik bebeğin yanında 15 mm lik bi kanama var. Bbebek iyi ve kesesini de gördük. Ama o kanama bebeği düşürebilirmiş. progestan verdi. 2 hafta bekleyip başka bi doktora gitcez
kızlar benim kanamam yok sadece bebeğin yanında kanama olmuş rahim duvarında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?