Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

pazartesiye kadar evdeyim. çok kötüyüm hala nolur dua edin

lekelenme şeklinde kanaman olursa korkma, sırt üstü yat dinlen wc hariç kalkma,progestana devam,kocandan uzak dur,gerisini Allah a bırak hiç birşey olmayacak göreceksin, değil diğer doktor amerikayada gitsen çaresi bu,yehan ı hatırlasana

Tatlım hemen bozma moralini.dr.ilk haftalarda banada kesenin içinden ufak bir kanama var demişti.ama bende kkanama yoktu.bende birkachafta progestan kullandım.Allah a şükür birşey olmadı.sende dinlen,ters hareketler yapma,ilacınida duzenli iç birşey olmayacak Allah ın izniyle

siz iyiki varsınız yaa iyiki..................................................

abla zaten sana ne desem azz ................ herkesi çok seviyorum biraz uyuyayım

Merhaba kızlar nasılsınız?dr.kontrolümuz vardı bugün.bebeğimizin cinsiyeti kesinleşti kızımız olacak inşallah.dr.bu sefer suyum içinyok değil ama ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaratır dedi ve ayrıntılı ultrasona gönderdi.tıp fak.den randevu aldım 1ay sonraya verdiler.bebeğimizin cinsiyetine bile sevinemedik eşimle.ikimizde çok huzursuzuz.yarın başka bir dr.a daha gidicez o ne diyecek bakalım

kızın hayırlı olsun elfida.cnm gittiğin hastanede yokmu ayrıntılı ultrason.bunun bir çaresi yoksa dr. neden böyle birşey diyorki .bencede başka bir dr.a görün cnm tecrübeli iyi birini araştır.

kızın hayırlı olsun elfida.cnm gittiğin hastanede yokmu ayrıntılı ultrason.bunun bir çaresi yoksa dr. neden böyle birşey diyorki .bencede başka bir dr.a görün cnm tecrübeli iyi birini araştır.

Sağol canım.gittiğim hastanede yokmuş.bilmiyorum suan karisigim

dr. bişey demedimi cnm ya düzelmesi için yada olan suyu korumak için sızıntımı var acaba su gidiyor.yoksa baştan berimi azdı.

Demedi.bende dondum kaldım hiçbirşey sormadım.geçen haftaya kadar hep normaldi herşey.geçen hafta suyun biraz az,az mı su içiyorsun dedi.duzenli su iç haftaya tekrar bakalım dedi bugünde böyle dedi işte.birde alttan yoğun birsekilde su geliyor mu diye sordu.bende öyle birşey olmadı

Son düzenleme:
fidacim maasallah kuzuna
canim benimde suyum coktu ve dr.lar hep olasi ihtimallerden bahsedip keyif kaciriyorduuu.sen lutfen gonlunu ferah tut cnm hersey yolunda gidecek Allahin izniyleeeee

cnm çok saol.. Allah razı olsun .. insaAllah Rabbim bu kez nasip eder de, sizlere o müjdeli haberi verebilirim

umutcum cnm mesaj yazamasamda guzel gelismeleri takipteyimm ve inaniyorum ki yakinda cok guzel haberler gelecek sendennn dualarimdasiiiiinnnnnn

Nehar yapma böyle ama.. sen üzülünce bebis de üzülüyo.. onu üzmek istemezsin dimi.. Dua dan baska yapabileceğimiz birsey yok.. Allahım O meleği sana bağıslasın insaAllahh , yat dinlen bakalım.. bebis rahatlayıp uyusun bi, annesi de mısıl mısıl uyusun biraz

Son düzenleme:
umutcum cnm mesaj yazamasamda guzel gelismeleri takipteyimm ve inaniyorum ki yakinda cok guzel haberler gelecek sendennn dualarimdasiiiiinnnnnn

saolasın cnm Allah razı olsun.. snden de hepinizden de.. sizler iyi ki varsınızz burada tanıdığım herkes ...

epey bi yol katettik..
gittiğimiz merkezden de, dr umdan da, tüp bebek hemsirelerimde.. hepsi , hernsey çok güzel.. şuana kadar da güzel geldik çok sükür.. hep bundan yana endisem vardı, acaba içime sinen bir yere gidebilicez mi diye.. ama hep Allahım bize iyi gelicek bir yere yönlendir bizi diye çok dua ettim.. Allahım kabul eyledi sükür ki..
ve artık tedavimde sanırım en fazla 2hafta sonra sonuç bekliyor olucam.. şuan 3 ayır iğnem var.. bi vitamin.. birde B 12 eksik çıkmıs.. birde kan pıhtılasmasına dair her ihtimale karsı bi iğnem var... her ne kadar iğne yapmak zor gelse de, bazen yakıyo, bazen iğne yerlerim acıyo, yinede katlanıyorum bebisim sağ-sağlim gelsin diye..
insaAllah bu kez o beklenen haberi verebilirimm

ne var biliyo musun.. hep o beklenen bebek vardır ya hani .. onun hayaliyle insan herseye katlanıyo.. Anne olmak, Anne olmayı istemek baska birsey yaa .. kim ne deres desin,... baska birseyy .. bir bayana en zor gelen sey EVLATSIZLIK... Rabbim kimseyi evlat hasreti çektirmesin..zor gerçekten zor.. anlatmak bi trafa, bunları yaşamak daha bi zor ..

kullandığım iğneler sayesinde vücudum su toplaması yapıyomus ve bu da kilo alımına sebep oluyomus.. kendimi şişmiş hissediyom simdiden.. hani yakan bi iğnem var demistim, eğer olursa o iğneyi 9 ay boyunca kullancakmısım.. artık bebisle beraber yuvarlana yuvarlana 9 ay geçeririz

duygularıma derman oldun Allah ne muradın varsa versin,benimde aklımda hep sen varsın inşallah bu sefer olur canım

Neharrımm baharımmmm hiç üzülmeee Bu durumu herkes yaşamış bak..
Bende Fatma gibi düşünüyorum nazar çok kötü birşey o yüzden ben bu gebeliğimi sizden başka kimseye demedim 3 ay içinde ..
sadece ailem bildi ..
Elifida ben cok su içiyorum günde en az 3 lt we ben bi bardak suyu zor içerdim..doktor bana dedi ki gebelik için harıka birşey çok su ama bebeğin suyuna senin suyunun hiç bi faydası olmaz .. Sen şti bi doktor bul ve seni rahatlatsın güzelce..
umutcm iki hafta sonra geliyo yani bebişimiz
gelsinler buyursunlar evlerimize
hrrkese hayırlı akşamlar dularda buluşalım...

Nehar cnm sıkma canini Allah'in izniyle hersey guzel olacak daha 2 gun once cok mutluydun o mutlulugu bozma bebegin seninle ins 9 ay boyunca bu arada tum annelere ve ve anne adaylarina gunaydin kocisi ise yolladim bugun dersim yok evdeyim ... scorpi cnm umarim guzeldir hersey Allah o kadar uzuntunun mükaafatini verdi sana umarim sorunsuz gider hersey Rabbim nazarlardan korusun tum anneleri...

canım ne güzel cok sevindim senin adına 1 hafta arayla evlenmişiz bende yazın tüp bebek düşünüorum inşallah olur tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…