pazartesiye kadar evdeyim. çok kötüyüm hala nolur dua edin
Kızlar ağlamaktan yazamıyorum çok halsiz düştüm. Doktora gittik bebeğin yanında 15 mm lik bi kanama var. Bbebek iyi ve kesesini de gördük. Ama o kanama bebeği düşürebilirmiş. progestan verdi. 2 hafta bekleyip başka bi doktora gitcez
Merhaba kızlar nasılsınız?dr.kontrolümuz vardı bugün.bebeğimizin cinsiyeti kesinleşti kızımız olacak inşallah.dr.bu sefer suyum içinyok değil ama ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaratır dedi ve ayrıntılı ultrasona gönderdi.tıp fak.den randevu aldım 1ay sonraya verdiler.bebeğimizin cinsiyetine bile sevinemedik eşimle.ikimizde çok huzursuzuz.yarın başka bir dr.a daha gidicez o ne diyecek bakalım
kızın hayırlı olsun elfida.cnm gittiğin hastanede yokmu ayrıntılı ultrason.bunun bir çaresi yoksa dr. neden böyle birşey diyorki .bencede başka bir dr.a görün cnm tecrübeli iyi birini araştır.
yat dinlen bitanemmmmmmmsiz iyiki varsınız yaa iyiki..................................................
abla zaten sana ne desem azz ................ herkesi çok seviyorum biraz uyuyayım
Sağol canım.gittiğim hastanede yokmuş.bilmiyorum suan karisigim
dr. bişey demedimi cnm ya düzelmesi için yada olan suyu korumak için sızıntımı var acaba su gidiyor.yoksa baştan berimi azdı.
fidacim maasallah kuzunaby
canim benimde suyum coktu ve dr.lar hep olasi ihtimallerden bahsedip keyif kaciriyorduuu.sen lutfen gonlunu ferah tut cnm hersey yolunda gidecek Allahin izniyleeeee
Çok sağolun arkadaşlar.Rabbim tüm isteyen kullarına hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Umutcuğum dualarımda ilk sıradasın.Buradaki arkadaşlara dua ederken,tek tek isim sayarken
ilk aklıma gelen sen oluyorsun.Bütün kalbimle senin için dua ediyorum.
Tez zamanda sende güzel haberlerle gelir sonrasında da kucağına alırsın inşallah bebeğini.
Kızlar ağlamaktan yazamıyorum çok halsiz düştüm. Doktora gittik bebeğin yanında 15 mm lik bi kanama var. Bbebek iyi ve kesesini de gördük. Ama o kanama bebeği düşürebilirmiş. progestan verdi. 2 hafta bekleyip başka bi doktora gitcez
umutcum cnm mesaj yazamasamda guzel gelismeleri takipteyimm ve inaniyorum ki yakinda cok guzel haberler gelecek sendennndualarimdasiiiiinnnnnn
saolasın cnm Allah razı olsun.. snden de hepinizden de.. sizler iyi ki varsınızz burada tanıdığım herkes ...
epey bi yol katettik..
gittiğimiz merkezden de, dr umdan da, tüp bebek hemsirelerimde.. hepsi , hernsey çok güzel.. şuana kadar da güzel geldik çok sükür.. hep bundan yana endisem vardı, acaba içime sinen bir yere gidebilicez mi diye.. ama hep Allahım bize iyi gelicek bir yere yönlendir bizi diye çok dua ettim.. Allahım kabul eyledi sükür ki..
ve artık tedavimde sanırım en fazla 2hafta sonra sonuç bekliyor olucam.. şuan 3 ayır iğnem var.. bi vitamin.. birde B 12 eksik çıkmıs.. birde kan pıhtılasmasına dair her ihtimale karsı bi iğnem var... her ne kadar iğne yapmak zor gelse de, bazen yakıyo, bazen iğne yerlerim acıyo, yinede katlanıyorum bebisim sağ-sağlim gelsin diye..
insaAllah bu kez o beklenen haberi verebilirimm
ne var biliyo musun.. hep o beklenen bebek vardır ya hani .. onun hayaliyle insan herseye katlanıyo.. Anne olmak, Anne olmayı istemek baska birsey yaa .. kim ne deres desin,... baska birseyy .. bir bayana en zor gelen sey EVLATSIZLIK... Rabbim kimseyi evlat hasreti çektirmesin..zor gerçekten zor.. anlatmak bi trafa, bunları yaşamak daha bi zor ..
rimelcim neden bukadar umutsuzsun benimde yumurtalarım çatlamadı prolaktinim yüksekti polikistik over hastasıyım aynı zamanda bütün bunlara rağmen hamile kalabildim bebeksizlik fikrini neden hemen çıkarıyorsun olmasaydı asıl benim olmazdı ama rabbim ol dedi ve oldu oyuzden bizlik bir durum yok rabbim ol diyecek seninde bebişin olucak dualarını hiç bırakma bak ben hamile kaldığım ay cuma günü 41 kere meryem suresini ve 4444 kere salavatı tefriciyemi bitirdim ve pazar günü müjdem geldi.rabbime inandım eğerki hayırlıysa biran önce olsun diye istihare namazlarına yattım lütfen bukadar yıpratma kendini senin yapabileceğin birşey yok herşey rabbimin takdiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?