Kızlar ağlamaktan yazamıyorum çok halsiz düştüm. Doktora gittik bebeğin yanında 15 mm lik bi kanama var. Bbebek iyi ve kesesini de gördük. Ama o kanama bebeği düşürebilirmiş. progestan verdi. 2 hafta bekleyip başka bi doktora gitcez
Merhaba kızlar nasılsınız?dr.kontrolümuz vardı bugün.bebeğimizin cinsiyeti kesinleşti kızımız olacak inşallah.dr.bu sefer suyum içinyok değil ama ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaratır dedi ve ayrıntılı ultrasona gönderdi.tıp fak.den randevu aldım 1ay sonraya verdiler.bebeğimizin cinsiyetine bile sevinemedik eşimle.ikimizde çok huzursuzuz.yarın başka bir dr.a daha gidicez o ne diyecek bakalım
Kızlar ağlamaktan yazamıyorum çok halsiz düştüm. Doktora gittik bebeğin yanında 15 mm lik bi kanama var. Bbebek iyi ve kesesini de gördük. Ama o kanama bebeği düşürebilirmiş. progestan verdi. 2 hafta bekleyip başka bi doktora gitcez
neharım bak gördünmü kuzum birşey yok hamdolsun
kayınvaliden bakar sana sende hiçbir şey yapma,gel buraya takıl senin moralini yüksek tutacak şeyler dinle izle.
Allahın izniyle bebeklerimiz sımsıkı tutunuyorlar bize.
bende senin gibi öğrendikten 1 hafta sonra kanama yaşamıştım.2-3 gün sonra alıştım,normale döndüm ve dedim ki;
bebeğim bana diyor ki bak annecim ben geldim,benim kıymetimi bil,bana iyi bak,kendini yorma üzme,ne kadar kıymetli olduğumu şimdiden anla
gerçekten o günden beri herşey farklı,onu sev okşa annesi,hep seninle olacak inş.
canımmmm evet çok haklısın kıymetini bilmek lazım. Çok şükür daha iyiyim üzmüyorum kendimi inanıyorum meleğim benimle kalacak inşAllahhhhh
Çookk teşekkür ederim. rabbiimm isteyen herkese nasib etsinCanım öncelikle çok tebrik ediyorum..inan okuduğumda o kdar sevindim ki..Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh..
Kanama için İnşallah Allahın izniyle bişeycik olmaz..Sen kendini ferah tut,bol bol dua et..
Bak çoğunlukla yaşanıyo genelde okuyorum buralarda..genelde düşük tehlikesi olur ve progestrn kullanılırlar..Ama bak hepside çok şükür sağlıklı bi şekilde o dönemi atlatılar..
neharımmm oh ne guzel bak kayınvalıden gelıoo hemde sen istiyorsun bundan güzel ne olabilirrr (
scorpi senın deger cosmuşşş bebemmm ıkı katından fazla artmıs olacak demektır bu 4.gunde
masaAllah subhanAllah sizeeeeeeeeeeee................
neharım benim hiç kötü düşünme hayırlısıyla kucağınada alacaksın inş.kaynanan geliyormuşgözün aydın bebem :)
duygularıma derman oldun Allah ne muradın varsa versin,benimde aklımda hep sen varsın inşallah bu sefer olur canım
Neharrımm baharımmmm hiç üzülmeee Bu durumu herkes yaşamış bak..
Bende Fatma gibi düşünüyorum nazar çok kötü birşey o yüzden ben bu gebeliğimi sizden başka kimseye demedim 3 ay içinde ..
sadece ailem bildi ..
Elifida ben cok su içiyorum günde en az 3 lt we ben bi bardak suyu zor içerdim..doktor bana dedi ki gebelik için harıka birşey çok su ama bebeğin suyuna senin suyunun hiç bi faydası olmaz .. Sen şti bi doktor bul ve seni rahatlatsın güzelce..
umutcm iki hafta sonra geliyo yani bebişimiz
gelsinler buyursunlar evlerimize
hrrkese hayırlı akşamlar dularda buluşalım...
Kızlar Medical Park'ta Doç Dr. Murat İnal'ı aradım danışma amaçlı. Hemşiresi müsait olunca arayacak dedi. Ben kesinlikle inanmadım arayacağına ama 30 dk sonra aradı. Şeker gibi konuştu benle. Dedimki böyle böyle bebeğim sat a göre 6 haftalık ama benim tahminime ve hcg değerime göre 4 haftalık buna rağmen dünkü doktorum bebek küçük dedi. Üstelik bebeğin yanında kanama varmış bebeği düşürebilirmiş dedi dedim. Murat bey direk bana:"Kızım bitanem sil gözlerini bunun için mi ağlıyosun dedi,bebek normal dedi(boyunu felan söylemiştim).Bu tüm hamilelerde geçerli olan bişey dedi. Düşük felan olmaz dedi. 3 tavsiyem var dedi: yatacaksın,bol su ve progestana devam. 10 gün sonra da gel bakayım" ddedi. İçim şimdi daha bi rahatladı. Önceki hayvan doktora 75 tl vereceğime tam teşekküllü hastanede doçente 100 tl vercem. Üstelik hastası bile değilken tlf da bana çok olumlu konuştu. Haftaya cuma yani ayın 29una randevu aldık.
Bu arada kayınvalidemi de aradık o da yarın gelecek. Eşim çok yardımcı sağolsun ama yine de bi yere kadar yetiyor.
sabah yeniden kan verdim.dun hemsire yanlis tupe almis kanimi o yuzden yapamamislar tahlili.sorun bende degilmis cokkk sukurrrr.
Neysemmmm sonuc cikti 429 olmusssss:)
Sanirim iyi.ilk 124 tu 69 saat sonra 429 olmus.yaklasik 3 gunde 3.5 kat artmis.cuma sabahi tekrar yaptiricam.insallah sali doktora gidip gorebilirim keseyi.
Hepinizi optummmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?