Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

neharrrr canım sakın bozma moral,n, sen iyi olacaksın ki bebişte iyi olacak.h,ç b,rşey olmyacak allah ın izniyle bebişini içini ferah tut.rochak ın dediklerinide unutma yat dinlen eşinde uzak dur ağır kaldırma ve sakın yüksek bir yere uzanma.herşey güzel olacak buna inan.bebişler nazlı işte daha şimdiden başlıyorrlar anneler,ne naz yapmaya

canım bencede başka bir dr.a daha git bulacağın dr.seni iyice aydınlatsın ne neden olur ve nasıl düzelir hakkında seni güzelce aydınlatsın.sakın aklınada kötü birşey getirme kızın hayırlı olsun annesi

yaaa bu arada kızlar bizim dualar neden bitti önceden ne güzel dular ederdik hem biz rahatlardık hemde bir arkadaşımızın muradına vesile olurdukk:26::26:

güzelim benim dr gerekeni yapmış ilaç vermiş sende bol bol dua et.Allah'ın izniyle o kanamada geçecek rahat edecksin..kendini güzele motive et.moral çok önemli bu gibi durumlarda..
inan herşey geccek rahat edeceksin merak etme..lütfen kendini üzme..

Kızlar Medical Park'ta Doç Dr. Murat İnal'ı aradım danışma amaçlı. Hemşiresi müsait olunca arayacak dedi. Ben kesinlikle inanmadım arayacağına ama 30 dk sonra aradı. Şeker gibi konuştu benle. Dedimki böyle böyle bebeğim sat a göre 6 haftalık ama benim tahminime ve hcg değerime göre 4 haftalık buna rağmen dünkü doktorum bebek küçük dedi. Üstelik bebeğin yanında kanama varmış bebeği düşürebilirmiş dedi dedim. Murat bey direk bana:"Kızım bitanem sil gözlerini bunun için mi ağlıyosun dedi,bebek normal dedi(boyunu felan söylemiştim).Bu tüm hamilelerde geçerli olan bişey dedi. Düşük felan olmaz dedi. 3 tavsiyem var dedi: yatacaksın,bol su ve progestana devam. 10 gün sonra da gel bakayım" ddedi. İçim şimdi daha bi rahatladı. Önceki hayvan doktora 75 tl vereceğime tam teşekküllü hastanede doçente 100 tl vercem. Üstelik hastası bile değilken tlf da bana çok olumlu konuştu. Haftaya cuma yani ayın 29una randevu aldık.
Bu arada kayınvalidemi de aradık o da yarın gelecek. Eşim çok yardımcı sağolsun ama yine de bi yere kadar yetiyor.

neharım bak gördünmü kuzum birşey yok hamdolsun
kayınvaliden bakar sana sende hiçbir şey yapma,gel buraya takıl senin moralini yüksek tutacak şeyler dinle izle.
Allahın izniyle bebeklerimiz sımsıkı tutunuyorlar bize.

bende senin gibi öğrendikten 1 hafta sonra kanama yaşamıştım.2-3 gün sonra alıştım,normale döndüm ve dedim ki;
bebeğim bana diyor ki bak annecim ben geldim,benim kıymetimi bil,bana iyi bak,kendini yorma üzme,ne kadar kıymetli olduğumu şimdiden anla

gerçekten o günden beri herşey farklı,onu sev okşa annesi,hep seninle olacak inş.

sabah yeniden kan verdim.dun hemsire yanlis tupe almis kanimi o yuzden yapamamislar tahlili.sorun bende degilmis cokkk sukurrrr.
Neysemmmm sonuc cikti 429 olmusssss:)
Sanirim iyi.ilk 124 tu 69 saat sonra 429 olmus.yaklasik 3 gunde 3.5 kat artmis.cuma sabahi tekrar yaptiricam.insallah sali doktora gidip gorebilirim keseyi.
Hepinizi optummmi

canımmmm evet çok haklısın kıymetini bilmek lazım. Çok şükür daha iyiyim üzmüyorum kendimi inanıyorum meleğim benimle kalacak inşAllahhhhh

canımmmm evet çok haklısın kıymetini bilmek lazım. Çok şükür daha iyiyim üzmüyorum kendimi inanıyorum meleğim benimle kalacak inşAllahhhhh

Canım öncelikle çok tebrik ediyorum..inan okuduğumda o kdar sevindim ki..Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh..
Kanama için İnşallah Allahın izniyle bişeycik olmaz..Sen kendini ferah tut,bol bol dua et..
Bak çoğunlukla yaşanıyo genelde okuyorum buralarda..genelde düşük tehlikesi olur ve progestrn kullanılırlar..Ama bak hepside çok şükür sağlıklı bi şekilde o dönemi atlatılar..

neharımmm oh ne guzel bak kayınvalıden gelıoo hemde sen istiyorsun bundan güzel ne olabilirrr (
scorpi senın deger cosmuşşş bebemmm ıkı katından fazla artmıs olacak demektır bu 4.gunde
masaAllah subhanAllah sizeeeeeeeeeeee................

Çookk teşekkür ederim. rabbiimm isteyen herkese nasib etsin

kuzumm daha iyiyim bakalım 29unda randevumuz var.İnşallah kanamalı alan kaybolmuş olur. Eşim çok yardımcı ama biliyosun nöbetleri felan oluyo. Kayınvalidem gelirse en azından yemek yapar eşim de benle ilgilenir diye düşündük.Kayınpederi istemedim.sonuçta ev küçük ve ben ayak havada yatcam. onun yanında yapamam sonuçta

neharım benim hiç kötü düşünme hayırlısıyla kucağınada alacaksın inş.kaynanan geliyormuşgözün aydın bebem :)

duygularıma derman oldun Allah ne muradın varsa versin,benimde aklımda hep sen varsın inşallah bu sefer olur canım

ay cnm saolasın.. insaAllah hepimizin yüzü gülsün hayırlısınla

yaa öyle de denebilir cnm.. siparisi verecez yakında

Nehar bak .. bir dr nelere maaloluyo.. hiç ummadık yerden kapı açılıyor bak.. Rabbim ne büyük ..

dr u duydun.., sil bakem gözündeki yaşı
birde gözün aydın şekerim
k.valde geliyormus.. artık başın göre erer mii, ermez mi bilemedim
erer erer tabi.. işin şakası.. bütün nazını yap kız, ben öyle yapçam hatta naz küpü de denebilir hahaah

oleyyyy scorpime bak senn.. gelsin bebis bundan sonra bakalım haydı hayırlısı öptüm cnm

Son düzenleme:
bu kanamaları herkes yaşıoo bazısı kanama bazısı bulantı bazısı düşük tehlikesi bak Elif kaç sorunla mucadele edıoo senın bebegın hep senınle hiç merak etmeee inşAllah k.v güzelce baksın sana ilk 3 ayı atlat weeee rahatlaa..
hemen dönmesin geri göndermee

selam habibtelerimmmm nasilsinizzzzzz..herkes iyidirrrr umarimmmm/....

kabilardaaa tbrik ederim canimmmmmm cok mutlu oldummmm dur halayini cekeyimmmmmmm64::119::119::119:saglikli bir sekilde kucagina almayinnasip etsin rabbiiimmm

scoprimmmmmmmm masallah degerin ne guzel yukselmiss habibtemmmm cok muylu oldum cokkkkkk

neharim canim benim kiyamam sana ben endiselenmede haklisin bendedeee kan pihtisi vardi bebegimin yanindaaaa doktor ilac verdi igne verdi cok sukur iyiyim simdi bol su ic ve dinlen..hatta kistim bile vardi cok sukur gecti...rahat ol sakin kendini uzupte bebisimizi uzmeeee canim benimmm

teşekkür ederim canolar daha iyiyim çok şükür. Kayınpeder de atlamış hemen gelcem diye. Ben de dedimki yanında nasıl rahat uzancam diye. Eşim babasına gelme demiş. İnşallah gelmez bakalım

uzanman gerek canimmm 3 ayi tamamlaa sonra gelsinnn smdilik senin rahatlaman gerekiyor canim benimmm...kayinvaliden geliyorrr hadi bakalimmm...

kızım gelsın adam ya senınde hastalıgın war boşwer uzan gıtsın aa ne warmış ayıplarsa kendı bilir bide onu mu dert edeceksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…