bu kanamaları herkes yaşıoo bazısı kanama bazısı bulantı bazısı düşük tehlikesi bak Elif kaç sorunla mucadele edıoo senın bebegın hep senınle hiç merak etmeee inşAllah k.v güzelce baksın sana ilk 3 ayı atlat weeee rahatlaa..
hemen dönmesin geri göndermee
teşekkür ederim canolar daha iyiyim çok şükür. Kayınpeder de atlamış hemen gelcem diye. Ben de dedimki yanında nasıl rahat uzancam diye. Eşim babasına gelme demiş. İnşallah gelmez bakalım
canımmmm evet çok haklısın kıymetini bilmek lazım. Çok şükür daha iyiyim üzmüyorum kendimi inanıyorum meleğim benimle kalacak inşAllahhhhh
elfida kızın hayırlı olsun.neden olmuş su azalması doktor bişey demiyor mu?
fatma geçmişi okuyamadım adet oldun mu canım?
scorpi değerin artıyor maşallahhhhh
savas tahlillerin temiz çıktı mı?
elifcim evet aldim sonuclari hamd olsun tiroid normal degerlerde cikti.kanda bisey.biraz eksik ama o da bu donemde normalmis.kilo tansiyon kontrolu falan
benim bacaklarim sismeye basladi boyleelino falan bastirinca beyaz.olup cokuyo bastigin yer odem mi diye korktum ama suanlik odem yokmus sukur.ama yinede mumkun oldugu kDar az tuzlu ye dedi ebe
bebisimizin kalp atisinida dinLedik geldik
sen nasil oldun.ins.ogrenirsin c.tesi bebisin cinsiyetini
Çookk teşekkür ederim. rabbiimm isteyen herkese nasib etsin
kuzumm daha iyiyim bakalım 29unda randevumuz var.İnşallah kanamalı alan kaybolmuş olur. Eşim çok yardımcı ama biliyosun nöbetleri felan oluyo. Kayınvalidem gelirse en azından yemek yapar eşim de benle ilgilenir diye düşündük.Kayınpederi istemedim.sonuçta ev küçük ve ben ayak havada yatcam. onun yanında yapamam sonuçta
elifim maşallah çoook güzel bir rüya..kız geliyor sankiiii.Allah gönlüne göre versin canımmmmmm..ctesiyiheyecanla bekliyoruuuuuuuzzzzzzzzkızlar bu sabah uyanmaya yakın bir rüya gördüm hala onun etkisindeyim.evim çok kalabalık herkes var annem babam abim ablamlar eniştemler filan.ablam bana simsiyah saçlı babası gibi mavi gözlü bir kız getiriyor.emzirmek için sol göğsümü açıyorum mememi verip üstünü kapatıyorum ev kalabalık ya göğsüm açık kalmasın diye.ama cok cok ses geliyor emiyor benimi sonra bakıyorum memenin ucunu ağzından kaçırmış benim kız mememin altını emmeye çalışıyor.sonra emzrdikten sonra gazını çıkarıyor kendi kucağıma alıyorum bu seferde emdiği sütleri çıkartıyor çok kusuyor ama işte ablamdan mendil istiyorum boynunun altına filan koyuyorum.
kızlar hamile kaldığım ayda annem rüyamda kız bebek getirdiydi aynen bu rüyadaki gibi sol göğsümden emzirdim sonra bebek çok kustu gene bu kusma kısmı kafama takılıyor ama inanaın bebeğimi emzirmek çok güzeldi.....
bakalım cumartesi belli olur cinsiyeti
geliyor inşallah fatmamm şimdilik artış güzellelifcim allah gönlüne göre versin cnm .
scorpi bu sefer bebiş geliyor hayırlısıyla cnm yap artık takvimi
nehar cnm iyi şeyler duyman iyi olmuş cnm artık bidahaki gidişine pıtpıtlarıda duyarsın.
sağol bitanemmmmikinizede hatta dordunuzedeemaasAllahhhhhhhhhhh scorpim ve neharim
ragindam teşekkürlerrrscorpions gözünaydın cnmmmmmmaşallah artış çok güzel
dimi dimi iyi bir değer..inşallah böyle devam ederneharımmm oh ne guzel bak kayınvalıden gelıoo hemde sen istiyorsun bundan güzel ne olabilirrr (
scorpi senın deger cosmuşşş bebemmm ıkı katından fazla artmıs olacak demektır bu 4.gunde
masaAllah subhanAllah sizeeeeeeeeeeee................
amin cnm..haklısın herşeyin bir mükafatı var elbet..inşallah herşey güzel olurNehar cnm sıkma canini Allah'in izniyle hersey guzel olacak daha 2 gun once cok mutluydun o mutlulugu bozma bebegin seninle ins 9 ay boyunca bu arada tum annelere ve ve anne adaylarina gunaydin kocisi ise yolladim bugun dersim yok evdeyim ... scorpi cnm umarim guzeldir hersey Allah o kadar uzuntunun mükaafatini verdi sana umarim sorunsuz gider hersey Rabbim nazarlardan korusun tum anneleri...
oyy maşallahh kızlar çoğalıyor mu neeeeeeeMerhaba kızlar nasılsınız?dr.kontrolümuz vardı bugün.bebeğimizin cinsiyeti kesinleşti kızımız olacak inşallah.dr.bu sefer suyum içinyok değil ama ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaratır dedi ve ayrıntılı ultrasona gönderdi.tıp fak.den randevu aldım 1ay sonraya verdiler.bebeğimizin cinsiyetine bile sevinemedik eşimle.ikimizde çok huzursuzuz.yarın başka bir dr.a daha gidicez o ne diyecek bakalım
arkadaşlar çok tebrikkkk ederim çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin topiğimize bahar geldi maaşşallahhhhhhh
Iyı akşamlar kızlar kimsecikler yok:)bugün başka dr.a gittik ve suyun gayet normal sınırda bile değil dedi.nasıl az demis dedi ve defalarca ölçtü yok suyun normal dedi.çok hareketli bir bebek dedi.kendi dr.um sürekli acmi geldin bebek çok hareket etmiyor derdi.ayrıca bir hafta geriden gittiğini söylüyordu bu dr.sa sadece 2 gün geride ama oda normal dedi.eşimle derin bir oh çektik yani içimiz rahatladı.dr.umu değiştireceğim.
Iyı geceler
Iyı akşamlar kızlar kimsecikler yok:)bugün başka dr.a gittik ve suyun gayet normal sınırda bile değil dedi.nasıl az demis dedi ve defalarca ölçtü yok suyun normal dedi.çok hareketli bir bebek dedi.kendi dr.um sürekli acmi geldin bebek çok hareket etmiyor derdi.ayrıca bir hafta geriden gittiğini söylüyordu bu dr.sa sadece 2 gün geride ama oda normal dedi.eşimle derin bir oh çektik yani içimiz rahatladı.dr.umu değiştireceğim.
Iyı geceler
günaydın arkadaşlar. biliyorsunuz aşılamam tutmamıştı. dün tekrar doktora gittim aşılama tutmadı adet gördüm dedim. doktorum yumurtalarımın çok az ve zayıf olduğunu söyledi. sana yumurtalarını uyarmak için yüksek dozda ilaçlar veriyorum bu da vücudunu yorar o yüzden seni tüp bebek merkezine yönlendirecem dedi. ama ben biraz daha denemek istiyorum yumurtaları geliştirici bitki var mı ya da kullanıpta fayda gören oldu mu arkadaşlar. doktorumu değiştirecem başka bir doktora daha görünüp onunda fikrini alıp o doğrultuda hareket edecem. o da tüpe yönlendirirse yapmayı düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı.
yumurta geliştirici neler var. yardımlarınızı bekliyorum.
canım çok sevindim hadi gözümüz aydın olsunnn.kızın hayırlı olsun tekrardan annesi
canım benim bildiğim çörekotu,bal tarçın karışımı var birde kuru incir.bazı arkadaşlar gnc nin ürünlerini falan diyorlar ama denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?