Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

teşekkür ederim canolar daha iyiyim çok şükür. Kayınpeder de atlamış hemen gelcem diye. Ben de dedimki yanında nasıl rahat uzancam diye. Eşim babasına gelme demiş. İnşallah gelmez bakalım

canım geçmiş olsun üzülme bak misyanında dediği gibi ben neler çekiyorum.kendim için bile tehlike çok ama çok büyük üzülme bol bol dua et keşke beni dinleseydin ve uzak diye ısrar etmeseydin moralin bozulmazdı.murat bey iyidir bilgilidir.hastanede iyi ben severim medicali.ama öbür doktorunu merak ettim.olimpos hastanesnde deiğin o kadın neydi adı hatırlamadım ona mı gittin.bu arada progestanı kaç defa içeçeksin onun yan etkiler fenadır bulantı baş dönmesi öle çok yaparsa aynı hapı vajinal fitil oarakta kullanabilrsin aklında olsun.dikkat et bol bol yat.geçeçek Rabbimin izniyle....

canımmmm evet çok haklısın kıymetini bilmek lazım. Çok şükür daha iyiyim üzmüyorum kendimi inanıyorum meleğim benimle kalacak inşAllahhhhh

Oglen apartopar.tahlilimi bildrip cikmak zorunda kadim.simdi detayli okudum.uzme bbegim kendini.bak yeni de bidoktor bulmussun.ona git artik.senin biu gittigin hemen moralini bozmus.cogu hamilelikte olurmus tatlim icini ferahtut.bolca dinlen.kvalde geliyomus.o bakar sana guzelce.okuldan da raporlu olsan iyi olur cnm git gel yorgunluk.
Bebiskon seninle ve daha yaklasik 8 ay gobusunde olacak.kucagina alinca bi ohhh diyeceksinn

kızlar bu sabah uyanmaya yakın bir rüya gördüm hala onun etkisindeyim.evim çok kalabalık herkes var annem babam abim ablamlar eniştemler filan.ablam bana simsiyah saçlı babası gibi mavi gözlü bir kız getiriyor.emzirmek için sol göğsümü açıyorum mememi verip üstünü kapatıyorum ev kalabalık ya göğsüm açık kalmasın diye.ama cok cok ses geliyor emiyor benimi sonra bakıyorum memenin ucunu ağzından kaçırmış benim kız mememin altını emmeye çalışıyor.sonra emzrdikten sonra gazını çıkarıyor kendi kucağıma alıyorum bu seferde emdiği sütleri çıkartıyor çok kusuyor ama işte ablamdan mendil istiyorum boynunun altına filan koyuyorum.

kızlar hamile kaldığım ayda annem rüyamda kız bebek getirdiydi aynen bu rüyadaki gibi sol göğsümden emzirdim sonra bebek çok kustu gene bu kusma kısmı kafama takılıyor ama inanaın bebeğimi emzirmek çok güzeldi.....

bakalım cumartesi belli olur cinsiyeti

elfida kızın hayırlı olsun.neden olmuş su azalması doktor bişey demiyor mu?

fatma geçmişi okuyamadım adet oldun mu canım?

scorpi değerin artıyor maşallahhhhh

savas tahlillerin temiz çıktı mı?

elifcim allah gönlüne göre versin cnm .

scorpi bu sefer bebiş geliyor hayırlısıyla cnm yap artık takvimi

nehar cnm iyi şeyler duyman iyi olmuş cnm artık bidahaki gidişine pıtpıtlarıda duyarsın.

evet cnm 3 gün geçikmeyle oldu cuma dr.a gideceğim yumurta takibi için

Elif'de böyle rüyalar görmen çok normal ben sabaha kadar ne rüyalar görüyorum hele eşim nöbette olunca korkunç oluyor arıyorum telf açık uyuyoruz.. Yoksa çok korkuyorum.. Takma hiç kafana rüyaları canımmm..

scorpim fatmacım teşekkür ederim canlarımmm

elifciğim cahit bozyele gittim sıktı canımı keşke gitmeseydim

Nehar bana dış gebe diyen doktora hala hayırlı ! Dualar ediyorum (
İyi bi doktor bul ve parayı hiç düşünme çok bekledin bebeğini..

elifcim evet aldim sonuclari hamd olsun tiroid normal degerlerde cikti.kanda bisey.biraz eksik ama o da bu donemde normalmis.kilo tansiyon kontrolu falan
benim bacaklarim sismeye basladi boyleelino falan bastirinca beyaz.olup cokuyo bastigin yer odem mi diye korktum ama suanlik odem yokmus sukur.ama yinede mumkun oldugu kDar az tuzlu ye dedi ebe
bebisimizin kalp atisinida dinLedik geldik

sen nasil oldun.ins.ogrenirsin c.tesi bebisin cinsiyetini

iyiyim şükür canım.şişlikler dikkat et ihmal etme.az tuzlu değil artık tuzsu yemeye başla ilk başlarda zorlanrsın ama sonra alışıyorsun tuzlu yemek felaket gelmeye başlıyor....

canım geçmiş olsun hiç moralini bozma ben dah keseyi görmeden kanamlarım olmuştu bol bol dinlen beslenmene dikkat et ve moralini yüksek tut progestano içtim bende iğnesini bile olduk hayırlısıyla o gnler geride kaldı bebeğin seni bırakmayacak buna inan

elifim maşallah çoook güzel bir rüya..kız geliyor sankiiii.Allah gönlüne göre versin canımmmmmm..ctesiyiheyecanla bekliyoruuuuuuuzzzzzzzz
elifcim allah gönlüne göre versin cnm .

scorpi bu sefer bebiş geliyor hayırlısıyla cnm yap artık takvimi

nehar cnm iyi şeyler duyman iyi olmuş cnm artık bidahaki gidişine pıtpıtlarıda duyarsın.
geliyor inşallah fatmamm şimdilik artış güzell
ikinizede hatta dordunuzedeemaasAllahhhhhhhhhhh scorpim ve neharim
sağol bitanemmmm
scorpions gözünaydın cnmmmmm maşallah artış çok güzel
ragindam teşekkürlerrr
dimi dimi iyi bir değer..inşallah böyle devam eder
amin cnm..haklısın herşeyin bir mükafatı var elbet..inşallah herşey güzel olur
oyy maşallahh kızlar çoğalıyor mu neeeeeee
canım yaaa daha uzman tecrübeli bir doktora git sen..seni boşuna stresesokuyor olmasınlarr..şimdilik huzurunuzu bozmayın cnmm bebişin de etkilenir senden annesiiii
arkadaşlar çok tebrikkkk ederim çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin topiğimize bahar geldi maaşşallahhhhhhh

sağol canımmmm..mart bereketli geldi ve bu bereket artarak devam edecek inşallahhh..tüm kızçelerimiz sağlıkla hamile olacak bir kaç ay içinde..veee topiğimize bahar gelecekkkk

Iyı akşamlar kızlar kimsecikler yok:)bugün başka dr.a gittik ve suyun gayet normal sınırda bile değil dedi.nasıl az demis dedi ve defalarca ölçtü yok suyun normal dedi.çok hareketli bir bebek dedi.kendi dr.um sürekli acmi geldin bebek çok hareket etmiyor derdi.ayrıca bir hafta geriden gittiğini söylüyordu bu dr.sa sadece 2 gün geride ama oda normal dedi.eşimle derin bir oh çektik yani içimiz rahatladı.dr.umu değiştireceğim.

Iyı geceler

oyyy cnm çook şükür yaaaa.
sen bu doktora git artık cnm yaaa.yazık onca üzüldün..hadı bu gece huzurla uyu bebişinle bitanemmmm

günaydınlar çok erken bir saat ama akşama kadar daha giremicem

kafama takılan bazı şeyler var regl günüme daha altı gün var ama bi kaç gündür hafif bulantım var ve ssağ kasığım da bacağıma vuran bi ağrı göğüslerimde dolgunluk var ama çok fazla acıma yok elimi değdirdiğim zaman sadece bunlar belirtimidir yoksa bedenim bana oyunmu oynuyo

eşimin morfolojisi %1 benimde FSH hormonum 10.57 dr bizi tüp bebek merkezine yönlendirmişti tahlil sonuçlarımı 5 gün sonra alıcam

günaydın arkadaşlar. biliyorsunuz aşılamam tutmamıştı. dün tekrar doktora gittim aşılama tutmadı adet gördüm dedim. doktorum yumurtalarımın çok az ve zayıf olduğunu söyledi. sana yumurtalarını uyarmak için yüksek dozda ilaçlar veriyorum bu da vücudunu yorar o yüzden seni tüp bebek merkezine yönlendirecem dedi. ama ben biraz daha denemek istiyorum yumurtaları geliştirici bitki var mı ya da kullanıpta fayda gören oldu mu arkadaşlar. doktorumu değiştirecem başka bir doktora daha görünüp onunda fikrini alıp o doğrultuda hareket edecem. o da tüpe yönlendirirse yapmayı düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı.
yumurta geliştirici neler var. yardımlarınızı bekliyorum.

canım çok sevindim hadi gözümüz aydın olsunnn.kızın hayırlı olsun tekrardan annesi

canım benim bildiğim çörekotu,bal tarçın karışımı var birde kuru incir.bazı arkadaşlar gnc nin ürünlerini falan diyorlar ama denemedim

canım cevabın için teşekür ederim. bende internetten çörekotu karışımını araştırıyordum. denemeyi düşünüyorum inşallah faydası olur.
afedersin canım gnc nin ürünleri nedir anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…