selam habibtelerimmmm nasilsinizzzzzz..herkes iyidirrrr umarimmmm/....
kabilardaaa tbrik ederim canimmmmmm cok mutlu oldummmm dur halayini cekeyimmmmmmm64: :119::119::119: saglikli bir sekilde kucagina almayinnasip etsin rabbiiimmm
scoprimmmmmmmm masallah degerin ne guzel yukselmiss habibtemmmm cok muylu oldum cokkkkkk
neharim canim benim kiyamam sana ben endiselenmede haklisin bendedeee kan pihtisi vardi bebegimin yanindaaaa doktor ilac verdi igne verdi cok sukur iyiyim simdi bol su ic ve dinlen..hatta kistim bile vardi cok sukur gecti...rahat ol sakin kendini uzupte bebisimizi uzmeeee canim benimmm
Iyı akşamlar kızlar kimsecikler yok:)bugün başka dr.a gittik ve suyun gayet normal sınırda bile değil dedi.nasıl az demis dedi ve defalarca ölçtü yok suyun normal dedi.çok hareketli bir bebek dedi.kendi dr.um sürekli acmi geldin bebek çok hareket etmiyor derdi.ayrıca bir hafta geriden gittiğini söylüyordu bu dr.sa sadece 2 gün geride ama oda normal dedi.eşimle derin bir oh çektik yani içimiz rahatladı.dr.umu değiştireceğim.
Iyı geceler
günaydın arkadaşlar. biliyorsunuz aşılamam tutmamıştı. dün tekrar doktora gittim aşılama tutmadı adet gördüm dedim. doktorum yumurtalarımın çok az ve zayıf olduğunu söyledi. sana yumurtalarını uyarmak için yüksek dozda ilaçlar veriyorum bu da vücudunu yorar o yüzden seni tüp bebek merkezine yönlendirecem dedi. ama ben biraz daha denemek istiyorum yumurtaları geliştirici bitki var mı ya da kullanıpta fayda gören oldu mu arkadaşlar. doktorumu değiştirecem başka bir doktora daha görünüp onunda fikrini alıp o doğrultuda hareket edecem. o da tüpe yönlendirirse yapmayı düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı.
yumurta geliştirici neler var. yardımlarınızı bekliyorum.
arkadaşlar değerlerimi yazayım bilginiz varsa yorumlarınızı bekliyorum.
TSH:1,48
FSH:11,49
LH:1,61
PROLAKTİN:22,1
bu sonuçlar ne demek ne anlama geliyor. doktor tüpe yönlendirince bişey soramadım.
Asbelove canım ne yapıyorsun günlerdir uğramadın.
Umarım iyisindir ve biran önce aramıza dönersin.
Merak ettim seni,haberi olan var mı kızlar?
cnm takvimin hayırlı olsun pek yakışmış
asbelovu bende merak ediyorum ama belki kafayı dağıtmak için girmiyordur.bende girmeyim diyorum dayanamıyorum sonra kim ne yaptı diye
canım cevabın için teşekür ederim. bende internetten çörekotu karışımını araştırıyordum. denemeyi düşünüyorum inşallah faydası olur.
afedersin canım gnc nin ürünleri nedir anlamadım.
bende bal tarçın çörek otunu tavsiye ederim cnm incirde iyi geliyor.hakkında hayırlısı olsun cnm mutlaka başka dr.da görün tabi.tüp bebek maddi manevi zor bir işlem sonuçta inşallah bebişin doğal yoldan gelir.
elfida cnm iyiki gitmişin başka dr.a ....dr.larda farklı konuşuyorlar anlamadım gitti bazıları müfettiş gibi hep olumsuzluklarımı söylüyor acaba
evet haklısın canım aşılama bile sıkıntılı idi şimdi tüp bebek daha da zor geçer. inşallah doğal yolla olur. benim değerlerim senin değerlerine göre yüksekmiş. daha önce hiç hormon problemim olmamıştı. devamlı eşimin tedavisini yapıyorduk meğer benden kaynaklı sıkıntıda varmış. inşallah herşey yoluna girer. bu arada 21. gün testi yapılmadı.bak cnm bende kendi sonuçlarımı yazayım.dr bana normal demişti.
FSH:4.07
LH:2.06
E2:19.65
PRL:18.28
Progesteron 8.18
dr. un progesteron testi istemedimi 21.günde yapılıyor yumurtlama olmuşmu ona bakılıyor. sende fsh yüksek gibi
gnc diye bir mağaza var hayatım bitkisel ürünler satıyorlarmış ama ben hiçbir ürününü denemedim birşey diyemem.hatta benim eşiminde spermle ilgili sıkıntıları vardı gnc nin arginmax man ı nı falan tavsiye etmişlerdi ama almadık.
bal çörek otu yaparsanda sana nacizane tavsiyem hakiki bal almaya çalış yada kestane bal ı falan.kuru inciride kuru ye bununla kür yapmana gerek yok.ben hamile kaldığım ay başlamıştım bal çörek otuna arada da kuru incir yiyordum.sonra tiroidden ameliyat olmaya karar verdim balıda kürüde inciride bıraktım o ay ameliyat olmayı beklerken bebiş gelmişti
birde eşimin ameliyatından 4 ay geçmişti dr.lar hep 3aydan sonra sonuç alırsınız demişlerdi bize
oyyy cnm çook şükür yaaaa.
sen bu doktora git artık cnm yaaa.yazık onca üzüldün..hadı bu gece huzurla uyu bebişinle bitanemmmm
ahhhh su dr.larrrr neysekiiiii cok gecmeden deri. bir oh cektinnnn
canım çok sevindim hadi gözümüz aydın olsunnn.kızın hayırlı olsun tekrardan annesi
Teşekkür ederim canım.Amin inşallah hepimizin yavruları sağlıkla gelir.
Elfida iyi haberlere sevindim canım,kızın da hayırlı olsun.
Bu doktorları anlamak imkansız,önce Nehar sonra sen.
Bak bu doktor ne kadar olumlu konuşmuş,hele Neharın doktoruna bayıldım resmen.
Diğeri felaket tellallığı yapmış kızı ne kadar korkutmuştu.
Bu kadar hassas bir konuda daha duyarlı olmaları gerekiyor bence.
bende bal tarçın çörek otunu tavsiye ederim cnm incirde iyi geliyor.hakkında hayırlısı olsun cnm mutlaka başka dr.da görün tabi.tüp bebek maddi manevi zor bir işlem sonuçta inşallah bebişin doğal yoldan gelir.
elfida cnm iyiki gitmişin başka dr.a ....dr.larda farklı konuşuyorlar anlamadım gitti bazıları müfettiş gibi hep olumsuzluklarımı söylüyor acaba
bu akşam herkesin işi var galiba kimsecikler yok
umuttan çok umutluyum ben ya allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah 2 bebiş nasip etsin ona hayırlısıyla.
arada kayboluyor zaten asbelove.bazen topik çok hareketli oluyor bazende kimse olmuyor.
sen nasılsın scorpi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?