Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

arkadaşlar değerlerimi yazayım bilginiz varsa yorumlarınızı bekliyorum.
TSH:1,48
FSH:11,49
LH:1,61
PROLAKTİN:22,1
bu sonuçlar ne demek ne anlama geliyor. doktor tüpe yönlendirince bişey soramadım.

Teşekkür ederim canım.Amin inşallah hepimizin yavruları sağlıkla gelir.

Elfida iyi haberlere sevindim canım,kızın da hayırlı olsun.
Bu doktorları anlamak imkansız,önce Nehar sonra sen.
Bak bu doktor ne kadar olumlu konuşmuş,hele Neharın doktoruna bayıldım resmen.
Diğeri felaket tellallığı yapmış kızı ne kadar korkutmuştu.
Bu kadar hassas bir konuda daha duyarlı olmaları gerekiyor bence.

bende bal tarçın çörek otunu tavsiye ederim cnm incirde iyi geliyor.hakkında hayırlısı olsun cnm mutlaka başka dr.da görün tabi.tüp bebek maddi manevi zor bir işlem sonuçta inşallah bebişin doğal yoldan gelir.

elfida cnm iyiki gitmişin başka dr.a ....dr.larda farklı konuşuyorlar anlamadım gitti bazıları müfettiş gibi hep olumsuzluklarımı söylüyor acaba

Asbelove canım ne yapıyorsun günlerdir uğramadın.
Umarım iyisindir ve biran önce aramıza dönersin.
Merak ettim seni,haberi olan var mı kızlar?

arkadaşlar değerlerimi yazayım bilginiz varsa yorumlarınızı bekliyorum.
TSH:1,48
FSH:11,49
LH:1,61
PROLAKTİN:22,1
bu sonuçlar ne demek ne anlama geliyor. doktor tüpe yönlendirince bişey soramadım.

bak cnm bende kendi sonuçlarımı yazayım.dr bana normal demişti.
FSH:4.07
LH:2.06
E2:19.65
PRL:18.28
Progesteron 8.18

dr. un progesteron testi istemedimi 21.günde yapılıyor yumurtlama olmuşmu ona bakılıyor. sende fsh yüksek gibi

Asbelove canım ne yapıyorsun günlerdir uğramadın.
Umarım iyisindir ve biran önce aramıza dönersin.
Merak ettim seni,haberi olan var mı kızlar?

cnm takvimin hayırlı olsun pek yakışmış
asbelovu bende merak ediyorum ama belki kafayı dağıtmak için girmiyordur.bende girmeyim diyorum dayanamıyorum sonra kim ne yaptı diye

günaydın canarımmmmmmmmm kayınvalidem geldi

elfidaaaaaaaaaa kızını yirim seniiiiiiiiiinnnn

cnm takvimin hayırlı olsun pek yakışmış
asbelovu bende merak ediyorum ama belki kafayı dağıtmak için girmiyordur.bende girmeyim diyorum dayanamıyorum sonra kim ne yaptı diye

Canım çok sağol,keseyi görmeyi bekliyordum yapmak için.
Dayanamadım yaptım,Rabbim sonuna kadar götürür ve
sizinkinide görmek nasip olur tez zamanda inşallah.
Tahmin ediyorum Asbenin o yüzden gelmediğini ama merak ettim yine de.

s a kızlar asbeciğim işe döndü yoğunmuşta biraz ondan giremiyor da olabilir biraz sancısı vardı geçmiştir inşAllah

gnc diye bir mağaza var hayatım bitkisel ürünler satıyorlarmış ama ben hiçbir ürününü denemedim birşey diyemem.hatta benim eşiminde spermle ilgili sıkıntıları vardı gnc nin arginmax man ı nı falan tavsiye etmişlerdi ama almadık.

bal çörek otu yaparsanda sana nacizane tavsiyem hakiki bal almaya çalış yada kestane bal ı falan.kuru inciride kuru ye bununla kür yapmana gerek yok.ben hamile kaldığım ay başlamıştım bal çörek otuna arada da kuru incir yiyordum.sonra tiroidden ameliyat olmaya karar verdim balıda kürüde inciride bıraktım o ay ameliyat olmayı beklerken bebiş gelmişti
birde eşimin ameliyatından 4 ay geçmişti dr.lar hep 3aydan sonra sonuç alırsınız demişlerdi bize

evet haklısın canım aşılama bile sıkıntılı idi şimdi tüp bebek daha da zor geçer. inşallah doğal yolla olur. benim değerlerim senin değerlerine göre yüksekmiş. daha önce hiç hormon problemim olmamıştı. devamlı eşimin tedavisini yapıyorduk meğer benden kaynaklı sıkıntıda varmış. inşallah herşey yoluna girer. bu arada 21. gün testi yapılmadı.

tamam canım anladım. dediğin gibi çörek otu karışımını yapacam. kuru inciride almayı düşünüyorum. Allah tan şifa olmasını diliyorum.

nerdesinizzzzzzzzzzzzz millettttttttttttttttttt ???????????

oyyy cnm çook şükür yaaaa.
sen bu doktora git artık cnm yaaa.yazık onca üzüldün..hadı bu gece huzurla uyu bebişinle bitanemmmm

ahhhh su dr.larrrr neysekiiiii cok gecmeden deri. bir oh cektinnnn

canım çok sevindim hadi gözümüz aydın olsunnn.kızın hayırlı olsun tekrardan annesi

Sagolun arkadaşlar

kızlar diğer topikten arkadaşım umutla konuşmuş..biliyorsunuz tüp çalışmaları başladı..
sabah gıtmışler doktora yumurtalara bakmışlarsağda 3 solda 2 yumurtası varmışşküçük olupta gorunmeyen olabılır demıs doktoru yumurtaların boyutları 10-11mm arasıymıs suan
scumartesı gunu tekrar bakılcakmıss17 -18mmde çatlatma iğnesi vurabılırım demiş doktorueğer cumartesi pazar pazartesi gecesı buyumus olursa yumurta toplama işlemine geçilecekmiş hayırlısıyladoktoru yumurtacıklarını çok beğenmişşşişte böyleeee dualarımızı eksik etmıyelım inşallahhh
Rabbim tez zamanda hem umudumun hem tüm kızçelerin yüzünü güldürsün inşallahhhhhhhhhhhhhhh

umuttan çok umutluyum ben ya allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah 2 bebiş nasip etsin ona hayırlısıyla.

arada kayboluyor zaten asbelove.bazen topik çok hareketli oluyor bazende kimse olmuyor.
sen nasılsın scorpi

aminn cnmmmç.iyiyim çook şükürrr..kafa dinlesin tabi haklı kolay değil..:26::26::26:

Sımdı sabah gıttık.. kan verdım önce.. dr um ultrasonla bakdı.. 5 yumosum varmıs.. 3 sagda 2 sol da dedı .. ıgnelerle suana kadar 10 mm 11mm 11.5 mm olmuslar.. cmartesı sbahtan tkrar gdılcek kan ve ult. için.. yıne buyume ıstenılen durumda olursa dr um hespladı ıste.. pazar olmazsa pzrtesı cataltırıs dedı.. 36 saat ustune de yumoş toplarız dedı... yanı haftaya 1. işlem bıtmıs olcak.. sonrasın da döllenmeye baglı bu ya 3. gun yada 5. gun embrıyosu hangısıne tamam derlerse o gunu ıcın de trasfer olcak..
dr um yumoşlarımın bekledgımden güzeller dedı.. bkalım artık sonucu da guzel olur.. ınsaAllah ..
17 - 18 mm oldugunda catlatma ıgnesı olucak..bu zamana kdar aynı gıdıcek..cmartesı gunu eger gerek göruruse dr um ıgnelerımın dozlarında azalma olucak

smdılık böyle ballarımm.. yıne hber vermeye calıscam sızlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…