Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

scorpım cok saol balımm.. Rabbım sızlerın ettıgı her duada sızlerede hayır kapıları açsın ıns. valla okudukca cok duygulanıyorum.. sızler ıyı kı varsınız.. herkese selamm opuyorumm, Allah razı olsun balımm ..

haydı umut haydı umut haydııııııııııııııııı
tam zamanı tam zamanı şimdi

sen şurda hamıle kal 100 göbek adagım olsunn kızzzzzzzzzzzzzzzz
bakarsın 3 tane gelır
Rabbım emeklerınızı boşa cıkarmasınn
hayırlısı ıle nasıp etsın ewlatlarınızı.
dualarımız hep senınleeeee..

hadi inşallah güzel haberler vereceksin. hamileliğini burda halaylar çekerek kutlayacağız.

umut hadi inşallaaaaaaaaaaaaaahhhh ben çok çok çok inanıyorum bebiş geliyooooooooooooooo

işte gidiyorum hsg çektirmeye ya inşallah anestezi almadığım için pişman olmam

rochak nasılsın ?? artık bu topiktemisin canım, sevindim seni gördüğüme şu hsg olayını nerede yaptırıcaksın? hayırlı sonuçlarla gel inşallah, korkma canım anestezi almayıp acımadığını söyleyenler çok fazla, Allah kolaylık versin

umutcumm seni gördüğüme de sevindim, Rabbimden sana hayırlı evlatlar diliyorum, emeklerinin karşılığını kucağında görmek kısmet olsun inşallah, sağlıkla beraber candan diliyorum bunu, herşey yolunda gider inşallah, Amin

Mrb hanımlar yerleşme kanaması sık yaşanan bisey mi seyrek yaşanan bisey mi bu ay hamile olma ihtimalim var tedavi görüyorum ltfn yrdm

Mrb hanımlar yerleşme kanaması sık yaşanan bisey mi seyrek yaşanan bisey mi bu ay hamile olma ihtimalim var tedavi görüyorum ltfn yrdm

bende yerleşme kanaması olmadı herkeste olan bişey değil allah emeğini boşa çıkarmasın inş.

UMUTT allah ım emeklerini boşa çıkarmasın inş.dualarımız seninle inanıyorum göbüşüne baharda kelebekelr konacak

ROCHAKK hayırlı haberlerle gel tatlım.bişey olmaz Allah ın izniyle normal olup acı çekmeyen çok insan var.Dualarımz hepinizle

Tskler canım rabbim herkesin kucağını doldursun

umutt cnm inş. 2şer 3er gelir yavrularınnn Allahım yardımcınız olsun...

rochak senden de iyi haberler bekliyoruz cnm

neharım kuzu kaynanayla nasıl gidiyo

Güzel haberler gelmeye başladı.İnşallah devamı da gelecek.
Hayırlı haberlerle dönersin inşalllah.

Kaynanam 4,5 seneden beri ilkkkkk defa evimde temizlik yapıyo ağlamak istiyorum Gözlerim yaşardı Benim 4,5 sene de yaptıramadığımı mercimek kadar bebe yaptırdı ne diyim

Haaa yarım yamalak yapıyo ama olsun bu da güzel

Ay kizzzz alemsin vallah çok güldüm

Susssss!! sana dua ediyorum bu güzel günde ses cikarmada gizliden amin de olurmu? "Yarabbi onun günahlarini affet,islerini düzelt,kalbini günah kirlerinden arindir,seytan ve nefsin agir baskin ciktigi bu zamanda fitneden uzak tut,kötülüklere karsi direnme gücü ver,iyilik ve güzelliklere kalbini ac,kalbine huzur ver,mutluluk ver,hic aglatma hep güldür,ALLAH'im dualarimi kabul et.AMIN.Benide dualarinizda unutmayiniz.CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN.

tum dostlarimaaaaaaaa

Hayirli cumalar.Rabbim dualarinizi kabuletsin insallahhh.
Saah kan verdim yine.48saatte 429 dan 992 ye yukselmis.sanirim hersey yolunda.daha huzurluyum simdi.hepinizi opuyorumm

Kızlar susayım susayım diyorum 2 gündür kayınvalidem sürekli erkek bebek muhabbeti yapıyor valla artık sinir kat sayım yükseliyor.Eşimin kız istediğini duyunca bozuldu zaten Az önce bana diyoki bebeği düşürürsen görümcenle kaynın sana gününü gösterir Senin bebeğin küçücük doğacak bak gör yemiyosun diyor, doktorun verdiği beslenme takvimini kullanıyorum zaten 3 öğün ana 3 öğün ara daha ne yapayım. Valla la havle ddiyorum. Daha neer neler ayyyyyyyyyyyyyy sabıııııııııııııııırrrrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…