Kızlar susayım susayım diyorum 2 gündür kayınvalidem sürekli erkek bebek muhabbeti yapıyor valla artık sinir kat sayım yükseliyor.Eşimin kız istediğini duyunca bozuldu zaten Az önce bana diyoki bebeği düşürürsen görümcenle kaynın sana gününü gösterirSenin bebeğin küçücük doğacak bak gör yemiyosun diyor, doktorun verdiği beslenme takvimini kullanıyorum zaten 3 öğün ana 3 öğün ara daha ne yapayım. Valla la havle ddiyorum. Daha neer neler ayyyyyyyyyyyyyy sabıııııııııııııııırrrrrr
kaynana başlamışşşşş
cnm sakın taviz verme sadece doktorum böyle diyor de çekil kenara
ben doktorumun dediklerini uyguluyorum de.
hamile olunca 3 kişilik yemek gerektiğini düşünenler var.
güzel kahvaltı,öğlen akşam et/sebze yemeğin,ara öğünlerde süt yoğurt çerez işte bu kadar.
sen kilo almıcaksın bebişin alıcak inş. bölece.
onun dediklerini de hiç takma kafana gül geç.hem böyle cinsiyet ayırmak dinen hoş birşey değil.
alttan alttan anlat.
sağlıklı olmasa erkek olsa ne olacak falan de mesela.
uyansın biraz hangi devirde yaşıyoruz yaaa
yok kuzum yaptırmammmscorpi birdaha yaptırmassın heralde kan tahlili cnm yeter 3 sefer .daha dur keseciğinide görücen pıtptşarıda duyacaksın
nehar sen biranevvel kendine gel cnm yoksa psikolojin bozulacak.kaynanaya ne oluyosa anlamadım ben ya sanki kendi soyları ilerleyecek.k.p yada eş isterse anlarımda ....
bugün bir hamiş haberi daha aldık eşimin arkadaşı ....
bende dr.a gittim ben sana 3 ay bekle demiştim dedi bende dayanamdık eşimle dedim.yumoşlar başlamış oluşmaya klomen verdi haftaya gideceğiz yine...
rochak nerdesin kuzum yorumları bekliyoruz inşallah sıkıntı olmamıştır.
amin umudummm..sendengüzel haberlerle gel inşallahhhhhhdualarıyla bana destek olan butun kıscelerım saolsunlar.. tek tek alıntı yapamadım ama okudum dıyebılırım..
yarın ne dıcekler bkalım.. yarın bellı olur heralde ne gunu yumurta toplama olacagını..
bu arada, Nehar .. Allah yardımcın olsun ..fındık kda bebe kaynanayı calıstırmaya yettı burası olmamıs ben öyle yapmıyodum de.. daha cok calıssın
o söylesın dursun takma onu.. bak ragında ne guzel demıs hee de gec cnm
scaorpımm MasaAllah kuzumm.. hep böyle kat kat artsın ınsaAllah
Scorpiiiiiiiiii ((
kızlar merhaba nasılsınz bakalım ben hıc ıyı degılım oturmus aglıyorummm evde yalnızım ve konusacak kımse yok bende buraya yazmak ıstedım
scorpi kasım topiğinde yazdığımı görmedin
aybikeeeeeeeeemmmm nolduuuuuuuuuu
kızlar merhaba nasılsınz bakalım ben hıc ıyı degılım oturmus aglıyorummm evde yalnızım ve konusacak kımse yok bende buraya yazmak ıstedım
( cnm kocişle kavga ettık sinirli bir sekılde kapıyı carpıp cıktı...offff 1 kac gundur canım cok sıkkın süreklı tartısıyoruz...bebek yapmayı düşünmek ıstemıyorum artıkkk bu durumda nasıl cocugmz olacak kı ..
aybikecim cnm ne oldu yalnız değilsin bak biz varız yaz rahatla canımm içine atma olur mu
scorpim önce keseeee sonra pıtpıtpıtpıtpıtinş.
gel annesi geeel geeel
Canım benimmmm her zaman hepimiz yaşıyoruz bunları.Kuşum lütfen ypratma kendini hemen çocuk düşünmeyecem deme Allahın gücüne gider evlilik bu. Bazen tatlı bazen acı.
( cnm kocişle kavga ettık sinirli bir sekılde kapıyı carpıp cıktı...offff 1 kac gundur canım cok sıkkın süreklı tartısıyoruz...bebek yapmayı düşünmek ıstemıyorum artıkkk bu durumda nasıl cocugmz olacak kı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?