Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

cnm her evde kavga olur öyle her gidişte kötü şeyler getirme aklına.
çözülemeyecek bir problem yoksa kısa sürede barışırsınız merak etme inş.

cnm kaynanamın hatalarını cok söyluyorum ondan mıdır bilmıyorum ama zoruna gıdıyor sanırım...kaynanamın bazı seylerı zoruma gıdıyor bende bunları dile getrıyorum...yok aramıyormusum sormuyormusum hep bir sıkayet var annesınde..

cnm dogru söyluyorsun ama hep bi eleştri yapan tavrı var...kaynanamda sıkıyor canımı onunda etksıı var aramızın böyle olmasında

sagol bitanem burda oldugunuzu görunce yazdım hemn kocişle tartıstıkkk bı kac gundur böyle ve ben kendımle celısır oldummm..bu dönemlerde normal mı kızlar daha cok yenı ondanmı oluyor

cnm dış mihrapların etkisiyle olan şeyler yüzünden içini eşine karşı soğutup ileriye dönük olumsuz şeyler düşünme bakimmm

bu kaynanalar var yaa ah ahhh

sen şimdi kızdığın böyle düşündüğün eşin için biraz sonra barışınca nasıl böyle düşündüm diyeceksin bak gör.

malum döneminde yakınsa hormonlarda alt etmiştir seni...

abdest al namaz kıl dua et canımcım tesbih çek rahatlarsın

canımolur arada öyle gerginlikler kafana takmana bile değmez inan..sen sadece üzüldüğünle kalırsın..bak gör gelir eşim barışırsınız..
bu bebek meselesi çiftleri strese sokuyor biz de çook kavgalar ettik saçma sapan şeylerden..çünkü ikimizde gergindik her ay aynı mevzudann..üzme kendini tatlım lütfennn

haklsın canım ama yıne o an ıcın uzuluyorum ıste....hep bir eksıgım varmıs gıbı davranması canımı cok sıkıyor...adetıme 1 hafta var cnmmm...

cnmcım akıl vermek gibi olmasın yanlış anlama ama erkekler annelerini eleştiren eşlerin karşısında iki arada bir derede kaldıklarında böyle köşeye sıkışıp kaçmakta buluyorlar çareyi.
ne anadan ne yardan geçilir çünkü.
keşke aranızdaki dengeyi o sağlayabilse ama demekki iş sana düşüyor.
aşırı bir sorun yoksa sen fazla eleştirerek değil de tatlı tatlı dile getir cnm.
arada bir oda her zaman değil.
olmadı kayınvaliden laftan anlıcak bir tipse onunla konuş.
ama eşine ne kadar sorun belli edersen o kadar strese girip böylem çekip girmeler fazlalaşacak emin ol.
oturun bak şöle şöle diye tatlı konuşun.
direk onu suçlayarak değilde hissettiklerini dile getirecek konuş cnm.
kimsenin huzurunuzu bozmasına izin verme

Son düzenleme:

bebek mevzusuda gerıyor olabılır ama benım canımın sıkkınlıgı daha cok kaynanamla alakalı...oglum da oglummm sahıplenme durumu bilirsnz..herseyın en ıyısını ben bılırım deyıpp övgü duymak ıstemelerı ıste.........

evet tatlımm cok haklısın o da biliyor annesının haksız oldugunu bunu dile de getiriyor..ben annesının yanında annesı bana birsey dedıgnde susmasına sinir oluyorumm...herseyı oluruna bıraktımm zatennn tamamen zorunlu oldugmdan görusuyorum annesıyle...ama tavsiyelerini dinleycm güzel anne...sagol tatlımm

rica ederim cnm.bazı erkekler böle anne babaya velahle diyemez haklıda olsa.sen fazla aynı ortamda bulunmamaya çalış o huzursuzluğuda eve taşıma cnm.
konuşma onunla pek hee de geç işte =)

bazı erkekler eşlerinin haklı olduğunu çoook yıllar sonra anlayabiliyor.biraz sabır cnm ne yapacaksın...

heyecanlı bir şekilde gebe kalma rehberi diye bir kıtap sipariş etmıstım bugun geldı acıpta okuyasım yokkk kactı heyecanımm...

ragındam cnmm ilk bu siteye uye oldugumdan beri konusuyoruz senle benı rahatlatıyorsunn cnmm belkı bi kac kez daha söyledımmm ama gercek bu...hepınzııı sevıyorummmmm kızlarrrrrr nehar,scorpı,ragında,raınbow abla,misyaman,fatmaipek,elfıda,asbelove,feryal,iskorpıt,eliff,yehan daha aklıma gelmeyenler hepınızı sevıyorum

aybikecim daha yeni evli sayılırsınız cnm malesef evlilik oturuna kadar tartışma çok oluyor özellikle k.v.dede anlayışsız biriyse seninki gibi dahada çok oluyor.bizde çok kavga ederdik zamanında artık nadirdir şükür.bir ara benimkide evden çıkıp gidiyordu 3-4 defa gitmişti bir gün ben eşime dedimki bak dedim ne oluyor öyle çekip gitmeler beni sinirlendirme dedim ben gidersem birdaha dönmem bu kapıya dedim ogünden sonra hiçbiryere gidemiyor
yanlız eşin annesine laf söylettirmemeli bence senin yanında bişey demesede ayrı bir zamanda annesiyle konuşabilir.bence eşinle aranız düzeldiğinde konuş onunla.bu durumun seni kırdığını söyle .annesini şikayet eder gibi söylersen eşin daha dinlemeden diklenecektir.ben eşime mektup bile yazdım annesi ile ilgili yoksa konuşurken sinirlenip ağlamaya başlardım öyle daha iyi anladı beni.

cnm sagolll bunlarıda denıycemm emın oll eger bu böyle sürerse en guzelı ayrı sehırlerde olmak galıbaa..aylarca görmuyorsun...kocişle ayrıydık ben bir yerde o bır yerde dedık bı araya gelelım baska birsey ıstemıyoruz atandımm yanına ama demekkı zorluklar hep var..

evet cnm benım aılemde aynı sehırde kocısın aılesıde ..

Kuzummmm daha çok yenisiniz yaa ohoooo biz 3 yılda ancak adam olduk. Raginda çoookk haklı ben de hiç dilimi tutamazdım kaynanam bana ben ona. O huyumu bıraktım umursamıyorum artık kocişinle aranı bozduğuna yazık valla bak. Bana söylerlerdi ben inanmazdım yarın bugünlerine güleceksin onlar için akan gözyaşlarına bozulan sinirlerine değmezmiş bunu anlıyorsun. . Her ne kadar senin annen iyi olsa da bi başkası kötü derse zoruna gider insanın önce bunu anladım

evet neharımm sanırım dank ettı söyledıklerınız artık hıcbırseyı takmıycam onun söyledıklerını hıcc..evlenmeden once koskoca bır altı yılımız var onun da annesı ıcın harcayamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…