Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

kızlar sagolun ya rahatlattınız benı..iyikı varsınız .. Allah gönlunuze göre versınnn

cnm yeni gördüm sayfanııı:)))hayırlı olsunn

benide ekleee listene benimkinin ne kadar nazlı oldugunu sen bilion tesesiii:))

arkadaşlar mrb herkesee
bende nazlı bir bebeğin annesi olacam galibaa :))
2 yıldır bekliyorumm halada beklemedeyimm bekliyorummmm bekliyorummmmm ve bekliyorummmm

ooooooooo hep böleee yaaa ben ne zman azıcık off olsam siz kaynatıyorsunuz..
iilk olarak scorpii oldu bu iş senın bebişş bu sefer inatcı cıktı
ikincisi neharımmm baharımmm sen ayakalrını uzat keyfıne bak hele umutun werdıgı akla bayıldımmm burası olmamış şöyle yap annecim de..
ne yaparlarsa yapsınlar olmuooo yaa bnm k.v aradı bebek için hazırlık yapıyo musn dedi
bende annem aldı bişiler dedim bende örüyorum ama gıydırırmısn bilmem dedi..
la havleee neden giydirmim dedim işte onlar böleeeee...
ben zaten anne baba demedım Mustafa Baba die hitap ediyorummm bnm annem babam warr ama napimm eşime dedim istersen sende deme walla o annecim bbacım dio
aybikecannnn sana gelınce benım eşimde aynı sinirlenince ceker kapıyı gider walla en iyisini yapıoo yoksa ben parcalarım onu
bizde 1,5 senelik evliyiz ilk aylarda regl olunca ağlardım sonra kawga edınce ohh iyiki olmamış derdim güya boşancam ya sonra Allah nasıl arattııı (
ama şimdi cok nadir kawga edioruz kawga bile denmez atışma
hamılelık donemıminc ilk aylarında ok şükrettim onunla ewlı oldgum için malun korkunc gecmıstı...
ama kawgasız olmuo ya sıkıcı oluo..o trip ewresi falan cok güzel oluoo
yataga yatınca değmemeye calışıyorsun yaaa sonra o senı cekip sıkı sıkı sarıooo ohhh harıka bi duyguuu amaaa
bu arada iskorpit yok yaaa onun görewini ben dewraldım uzun yazma rekoruuuuuuuuuu
hepinizi cok sewiyorummm wesselaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar mrb herkesee
bende nazlı bir bebeğin annesi olacam galibaa :))
2 yıldır bekliyorumm halada beklemedeyimm bekliyorummmm bekliyorummmmm ve bekliyorummmm

Canımmm hoşgeldinnnn iyi ki geldin
Gelecek mucizelerimiz hiç merak etme bak benimki de bana göz kırptı yakındır güzel haberler almamız

Missyamanım nasılsın?
kocişim bütün hafta yatırdı beni dinleneyim diye hiç bişey yaptırmadı işten geç çıkıyorum zaten diye besiye çekti beni anlayacağınız
Sizi çok özledim bi geçmişi okuyayım geliyorummm

kızlar diğer topiclerin birinde arkadaşlar asağıda yazacağım tesbihi çekerek hamile kalmışlar sizde deneyin inş rabbim sebep eyler

4 cuma vakti 1000 kez ya evvel çekmişler 4.cumada hamile olduklarını öğrenmişler inanarak dua edelim inş sizde meleklerinize kavuşacaksınız

Canımmm hoşgeldinnnn iyi ki geldin
Gelecek mucizelerimiz hiç merak etme bak benimki de bana göz kırptı yakındır güzel haberler almamız

hoşbuldummmm vallaa :)))
inş canımmm inşşş benimkide göz kırpmıştı ama hala yokk ne kadar cok ugrasıyoruz demii rabbim görüyor inşşş yada birşeyi isteyince delicesine istiyorzz hani insanın istegi şey cabuk olmazmış ya öle sanırım
bekliyoruzz bekliyorzz bakalım nolcak zaman bize daha neler gösterecek

bende 3 cuma biliyodumm bunuu ve 3 cuma çekmiştimmm bileydim bir cuma daha eklerdimm

Kızlar sabah kan vermeye gitmiştim,sonuç yeni çıktı.Ben internetten baktım.
1450 yazıyor.
Canlarım ne olur birşeyler yazın.Çok heyecanlıyım yazamıyorum.

Canım kusuruma bakma biraz geç oldu ama Rabbim mucizeni yolladı çok şükür
Hayırlısıyla yeğenimiz abi de oluyor maaşallah Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallahhh

Sayıyı belki tutturamayabilirim ama ben elimden geldiğince çekiyorum cuma günleri mümkünse sela ile ezan arası okunması makbulmüş canım

canım inanamak en önemlisi yasadıklarını yazmışlar ben inanıyorun inş rabbim verecek

inşşşşşş canımmm inşşşş bende inanarak dua ediyorummm evett ama her edişimde gözlerimm doluyoooooo anlatamıyorumm yarabbim daha fazla bekletmez bizleri inş

İnşallah bakalım canım bu gittiğimiz dr. bana tüple şansın %50 bu şekilde %70 dedi eşime de daha önce hiç duymadığım 2ilaç verdi karar verdiğimiz merkezde ki dr.u aradım eşin o ilaçları kullansın zaten sende 1-2ay dinleneceksin dedi sonra bi test yaparız ona göre beklemeye karar veririz deyince hamişlikte gittiğim Dr.a devam etmeye karar verdim bakalım belki biraz zor olacak ama olacak bizim bebişler çok nazlı annesi bi de uzun yoldan geliyorlar ya ondan ondan

Evet umutun taktiğine bittim zaten ama acıyom ya yazık yemek felan yapıyo arada benim sinirleri bi zıplatıyo ama cahil işte

hadi inşallah güzel haberler vereceksin. hamileliğini burda halaylar çekerek kutlayacağız.

umutt cnm inş. 2şer 3er gelir yavrularınnn Allahım yardımcınız olsun...

rochak senden de iyi haberler bekliyoruz cnm

neharım kuzu kaynanayla nasıl gidiyo

rochaaaaaaaaakk aklım sende kaldı nasıl oldun yaaaa

bide sağlıkçı olacam, boşuna dememişler terzi söküğünü dikemez diye,öldüm öldüm dirildim, bağırmaktan sizsiz olun anestezi almadan hsg çektirmeyin,tanıdıklarınızada söyleyin ben yandım kimse yanmasın,
iyi tarafıda tüpler açıkmış çok şükür bir dahaki regl imi bekliyorum aşılama yapılacak diğer ay
hepinize çok teşekkür ederim

Kızlar bugün yemekte ben kayınvalidem ve eşim bebişten konuşuyoz. Eşim durdu durdu birden; "Oooohhh ailelerden uzağız zırt pırt kimse gelip sevemeyeck sadece biz sevcez" dedi benn şokkkk Hayatta eşimden böyle laflar beklemezdim, kayınvalidem çok bozuldu gözleri doldu ama çaktırmadı Ben de dedim ki olur mu öyle şey dayanamaz gelirler özledikçe dedim öyle toparladım durumu ama valla sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

Benim koca da tam "Görmemişin oğlu olmuş..." atasözüne örnek durumuna düştü sanırım

Rochak geçmiş olsun kuzum. Bebiş gelince totosuna totosuna vurursun artık bu acıları çıkarırsın

tatlımmmm nerelere gittin sen bakimmm gel buraya gelll alırız biz senin gerginşiğini tatlımmm

asbeeeeeeeeeee yavru kuşuuuuuuuuuuuummmmm

taze anniş nasılsın seviyorum seniiiiiiiii

canım çok geçmiş olsunnn hsg den sonraki ay hamiş kalma ihtimalin yükseliyor bilgin olsun şekercimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…