geçmiş olsun canım bende çektirdim hiç canım acımadı senin için kötü olmuş ama sonuç mükemmel ben de hsgden sonra ilk ay hamş kaldım darısı basına inşşşşbide sağlıkçı olacam, boşuna dememişler terzi söküğünü dikemez diye,öldüm öldüm dirildim, bağırmaktan sizsiz olun anestezi almadan hsg çektirmeyin,tanıdıklarınızada söyleyin ben yandım kimse yanmasın,
iyi tarafıda tüpler açıkmış çok şükür bir dahaki regl imi bekliyorum aşılama yapılacak diğer ay
hepinize çok teşekkür ederim
Kızlar bugün yemekte ben kayınvalidem ve eşim bebişten konuşuyoz. Eşim durdu durdu birden; "Oooohhh ailelerden uzağız zırt pırt kimse gelip sevemeyeck sadece biz sevcez" dedi benn şokkkkHayatta eşimden böyle laflar beklemezdim, kayınvalidem çok bozuldu gözleri doldu ama çaktırmadı Ben de dedim ki olur mu öyle şey dayanamaz gelirler özledikçe dedim öyle toparladım durumu ama valla sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Benim koca da tam "Görmemişin oğlu olmuş..." atasözüne örnek durumuna düştü sanırım
Rochak geçmiş olsun kuzum. Bebiş gelince totosuna totosuna vurursun artık bu acıları çıkarırsın
geçmiş olsun canım bende çektirdim hiç canım acımadı senin için kötü olmuş ama sonuç mükemmel ben de hsgden sonra ilk ay hamş kaldım darısı basına inşşşş
geçmiş olsun rochak cnm ya ben zaten imkanı yok yapamam anestezi almadan normal muayeneyi bile sevmiyorum
neyseki en güzel yanı sorun yok gelsin bebişler ....
benim 7 haftalık bir gebeliğim olmuştu kalp atımları durduğu için kürtaj olmuştum,ozaman bunun onda biri kadar ağrı olmuştu,ha birde rahim ağzı tamamen yapışıkmış aletle onnuda açtı offf yine aklıma geldi
benim 7 haftalık bir gebeliğim olmuştu kalp atımları durduğu için kürtaj olmuştum,ozaman bunun onda biri kadar ağrı olmuştu,ha birde rahim ağzı tamamen yapışıkmış aletle onnuda açtı offf yine aklıma geldi
Kızlar bugün yemekte ben kayınvalidem ve eşim bebişten konuşuyoz. Eşim durdu durdu birden; "Oooohhh ailelerden uzağız zırt pırt kimse gelip sevemeyeck sadece biz sevcez" dedi benn şokkkkHayatta eşimden böyle laflar beklemezdim, kayınvalidem çok bozuldu gözleri doldu ama çaktırmadı Ben de dedim ki olur mu öyle şey dayanamaz gelirler özledikçe dedim öyle toparladım durumu ama valla sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Benim koca da tam "Görmemişin oğlu olmuş..." atasözüne örnek durumuna düştü sanırım
canım inş hayırlısı nazlı nazllı gelsinde yetrki gelsin umutluyum senden hadi inş güzel haberler vereceksin bizlereİnşallah bakalım canım bu gittiğimiz dr. bana tüple şansın %50 bu şekilde %70 dedi eşime de daha önce hiç duymadığım 2ilaç verdi karar verdiğimiz merkezde ki dr.u aradım eşin o ilaçları kullansın zaten sende 1-2ay dinleneceksin dedi sonra bi test yaparız ona göre beklemeye karar veririz deyince hamişlikte gittiğim Dr.a devam etmeye karar verdim bakalım belki biraz zor olacak ama olacak bizim bebişler çok nazlı annesi bi de uzun yoldan geliyorlar ya ondan ondan
canım inş hayırlısı nazlı nazllı gelsinde yetrki gelsin umutluyum senden hadi inş güzel haberler vereceksin bizlere
kuzumm o kadar özlemden sonra bu tavır çok doğal değil mi bırak adamcağız doya doya sevsin bebişini
bi yönden çok şanslısın babası da herşeyine destek olacak çünkü çok nazlı bizim bebişler
yapbildiğin kadar naz yap benden söylemesi
saol canım,kıpkırmızı edecem görür o
senin kaynanada maşallah hangi devirde yaşıyor
birtane mizah dergisinde karikatür vardı
başlık okumuş gelin
gelin kız doğuruyor bebek kucağında kaynanada orada,gelin diyor ki yine x kromozomu ,bi y kromozomu bırakamadın gitti diyor,kaynanada okumuş gelin alırsan tabi böyle der diyo du
İnşallah canımcım inşallahhhhhh
Siz nasılsınız bakalım yeğenimin keyfi yerinde mi
cnm çok saol.. Rabbim o güzelliğe bizleri layık kılar insaAllah ..
artık yıkılmadık topik kalmıycak o zaman
onu biliyordum cnm.. son 2-3 gündür göremedim de, ondan sordum nasıl iyi mi diye
ben mart ayında gecen sene ilk kimyasal denememi yaşadım..Ben regl de oldugum halde rüya gördüğüm için gittim test yaptırdım..degerım 100 çıktı tabı bız coştuk o kadar regl olmaya bebek kalır mı bılemedık meger bebegımız gelmeden gitmiş..3 gun sonra yenıden kan tahlılı yaptırdık 170 hemen memelekette doktorumu aradım dedı bıraz daha yuksek olması lazım ama belli olmaz tekrarla dedı..buradakı doktorlar bana dış gebelık deyince gecenın bı yarısı kar fırtına ağlaya ağlaya samsun'a gittik..oradakı doktor bnm kendı doktorum değildi acilen bi yere gıttıgımız için oradada bu kan degerlerıne baktırmaya dewam ettık malum aynı yerde yapılınca daha saglıklı oluo yaa .. Neyse o doktorda bı gun sonra deger yıne 170 cıktı düşmediği için gebelıkte olabilir kimyasalda olabilir dedi ama dış gebelıkte değer az da olsa artar dedi..iki gun sonrayı nasıl bekledım bilmezsiniz..
neyse ıkı gun sonra deger 100 oldu sonra 50 doktorda dedı kı artık bu deger sıfırlanır iğne olmaya gerek yok..
sonra bizim maceramız başladı..
nisanda normal regl oldum mayısda gecıktı ewde test cift cızgı hastanede kan tahlılı tebrıkler hamılesınız ama nerdeee değer 13 ben ağlayarak ewe dönüyorum we yıne kımyasal dıyorum
sonra hazıran yıne değer 12 sonra memelekete gıttım kendı doktoruma nıhayet değer 13 cıktı doktor bu normal değil dedi son bu ay korun dedı muhtemelen senın ılk kımyasalda degerın sıfırlanmamıs dedı düşünebiliyomusnuz benı kaç ay beklettı o kadın doktor..
o yuzden burda bile erkek doktor tercih ettim...
işte tatıl dönüşü korunduk ağustos ayında we değerim çokkk şükür ki 1.2 cıktı ilk defaaa we aynı zamanda aspirinde werdi onu da kullandım birde folik asiti aksatma demişti oda gebeliği kolaylastırıyormus..
eylul ayında bn tefriciye basladım sadece 173 tane kalmıştı ewe geldım okuldan abdest alıp bitiricem bi girdim wcye regl ):
dedım ama cok az kalmıştı..
ekim ayıda eşim keçi boynuzu ben çörek otu bal tarcın düzenli aspirin folik asit we biten tefriciye ile bebeğimiz tefriş etti..
ama bu süreç eşimi we bni çok yıprattı ...
cok şükürrr hersey geride kaldı we bizim 6 ayımız bitti...
alın size uzunnnnnnnn bi yazııııııııııııııııııı (
hoş geldin aramıza canımbenide ekler misiniz yaşım 21 10 aydır meleğimi bekliorum
çok nazlı bunlaaaarrrrr
iiyiz çok şükür bnde hareketlerini hissetmeyi bekliorum dört gözleee yavrumun ominicik ayaklarıyla tepiklerini hissetmek istiyorym artık
ondan canın acımıştır o zaman çok geçmiş olsun inş acının ardından kış sonrası bahar gibi bebiş hberi gelir
Canımmm ondan çok acımıştır canın kıyamammmm çok geçmiş olsun gelecek bu ay bebiş kendiliğinden bak gör
dediydi dersin
nasılsın bebişin nasıl bakalımmmkeyifler yerindemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?