Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

iyi sayılırım canım cuma günü bi olsaydı hayırlısıylaaaaaa sen de iyisindir inşallah bebiton kocaman olmuşşşş

Kızçem yeni okudum daha bi kere kötü düşünceleri kafandan sil bak dr. ne güzel şeyler söylemiş
Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip edecek meleğini ve ona seni hiçbir yere bırakmıyorum beni bırakmayı aklından bile geçirme de tamam mı tatlım konuş onunla
Rabbim dualarımızla ve Dr.unda dediği gibi herşey yoluna girecek hiç merak etme

Rochak canım çok gecmis olsun düşünmemeye çalış canım kiyamam ya ıns Bebisin gelecek yakında.

Asbe mekanına hosgeldin bebem

hoşbuldum canımmmm nasıl özledim siziii

Asbelove canım ne yapıyorsun günlerdir uğramadın.
Umarım iyisindir ve biran önce aramıza dönersin.
Merak ettim seni,haberi olan var mı kızlar?

cnm takvimin hayırlı olsun pek yakışmış
asbelovu bende merak ediyorum ama belki kafayı dağıtmak için girmiyordur.bende girmeyim diyorum dayanamıyorum sonra kim ne yaptı diye
Canlarım beni merak etmişsiniz Allah razı olsun sizden bu hafta patronum olmadığı için yoğunluktan giremedim akşamları da eşim izin vermedi yatıp dinlenmem gerekiyormuş diye
adamcağızım bana bişey olcek diye çok korkmuş çok Allah razı olsun hepinizden

s a kızlar asbeciğim işe döndü yoğunmuşta biraz ondan giremiyor da olabilir biraz sancısı vardı geçmiştir inşAllah
Geçti geçti bebemmm hatta bişeycik kalmadı desem yeridir bomba gibi dönüyorum sahalara Allahımın izniyle

Canımmmmmmmmm nasıl sevindim anlatamam kalkıp oynayasım var şu anda hayırlı haberler devam edecek Allahımın izniyle bu son bekleyiş olacak
evet fatmam kızçeler kayıp..
ama ben asbemi merakediyorum yaaa gelse aramıza artıkk.aklım ondaaa:26::26::26:

Canım seviyorum seniiiii
bana bu ay Feryalim de hamiş olacak gibi geliyoooooooooo
Al benden de o kadar tatlımmmmm
Hayirli cumalar.Rabbim dualarinizi kabuletsin insallahhh.
Saah kan verdim yine.48saatte 429 dan 992 ye yukselmis.sanirim hersey yolunda.daha huzurluyum simdi.hepinizi opuyorumm

Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip edecek canımcımmmmmm

Canlarım çok üşüyorum geceleri yatağa girdiğimde diye kociş yatağı ısıtmaya gitmişti yalnız bırakmayayım onu öpüyorum siziiii
Hamilelik güzel şey vesselam bacılar şu durumda bile adam kuzuya döndü baksanıza

Son düzenleme:
asbelovemmm canım ediyorum hem de çok çok, ben ona çok alıştım Rabbim kucağıma almayı da nasib eder inşAllah. Sizlere de en kısa zamanda tombul toparlak bebikler nasib eder, ben çok bekledim, sizin de bekleyişiniz sona erer inşAllaaaaaaaaaaaahhh

biz de seni seviyoz tatlımmmmmmmmmmmm

misss tatlım anasına çekerse zaten çekeceğim varrrrrrrrr inadındannnn
yaa biz6. seneyi bitiriyoruz kızlar..ilişkimiz de 17. seneyi bitiriyor..off ne didişmeler yaşadık nelerrr..ama hep ikimiz yüzünden..çok şükür ailelerden yana bi derdimiz yok..ikimiz de tek çocuk olunca ikimizin aileside evlat bildi bizi..ama kişisel çok çatıştık..bunca yıl hiççç ayrılmadık sevgiliyken bile..zaten diyorum biz ayrılamayııızzzz gülüyo eşimmmm
evet o didişip yatakta uzak yatarken dayanamayıp sarılması dokunmaya çalışması falan..işte orada film kopuyo bendeeee..hiç dayanamammmmm

asbemmm çook özledikkkkk
sağolsun eniştem sana iyi bakmışşşş

tatlım yaaa arkadaşım yaptırdı hemde anestezisiz..hiç acı hissetmedi..ama çok tavsiye edilen biyerde yaptırdı istanbulda..çok memnun kaldı.eski yeni sistemler varmış falan ondan mı acaba..yaza yapan uzmanın keleğine geldin kuzum..
olsun artık geçmiş olsun bukadarla..inşallah bebiş gelsin de hepsi geçerrr

anammmmm enişte yaaa bu laf kavgada söylenmez haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kaynoş fena bozulmuşturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bilmiyorum neyseki geçti bitti

canlarım biz diğer topikte dün kızlarla konuştuk..biliyorsunuz umut81 arkadaşımız inşallah herşey yolunda gidecek ve yakında tüp transferi olacak..ona bu günlerinde destek olamak için tek yapabileceğimiz şey DUA..
biz şöyle düşündük 41 YASİN tamamlayalım 1 hafta içinde..ve 707 YA VARİS çekelim umudum hayırlısıyla bebişini yada bebişleriniz kucağına alması için..
eski günlere dönüp duaya varsanız ben liste yapıcam canlarım..kişi başı 1-2 yasinle iki topikte 1 haftada hallederiz diyorum..regl olan kızçeler de tesbihi çekebilirler..tabi yasını okuyanlar da çekebilir..ben geçen ay çok çektim bu tesbihi..
sizlerden haber bekliyorum canlarımmmm

Günaydın canlarımmmmmmmmmmm

Ragindaaaaaaaaaa rüyamda seni gördüm bana kız olacağını söyledinnn

scorpi cnm ben hemen çekmeye başlıyorum 707 ya varis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…