Savaş merhaba nasılsın şeker
Rochak canım çok gecmis olsun düşünmemeye çalış canım kiyamam ya ıns Bebisin gelecek yakında.
Asbe mekanına hosgeldin bebem
iyi sayılırım canım cuma günü bi olsaydı hayırlısıylaaaaaasen de iyisindir inşallah bebiton kocaman olmuşşşş
Rochak canım çok gecmis olsun düşünmemeye çalış canım kiyamam ya ıns Bebisin gelecek yakında.
Asbe mekanına hosgeldin bebem
Asbelove canım ne yapıyorsun günlerdir uğramadın.
Umarım iyisindir ve biran önce aramıza dönersin.
Merak ettim seni,haberi olan var mı kızlar?
Canlarım beni merak etmişsiniz Allah razı olsun sizden bu hafta patronum olmadığı için yoğunluktan giremedim akşamları da eşim izin vermedi yatıp dinlenmem gerekiyormuş diyecnm takvimin hayırlı olsun pek yakışmış
asbelovu bende merak ediyorum ama belki kafayı dağıtmak için girmiyordur.bende girmeyim diyorum dayanamıyorum sonra kim ne yaptı diye
Geçti geçti bebemmm hatta bişeycik kalmadı desem yeridir bomba gibi dönüyorum sahalara Allahımın izniyles a kızlar asbeciğim işe döndü yoğunmuşta biraz ondan giremiyor da olabilir biraz sancısı vardı geçmiştir inşAllah
kızlar diğer topikten arkadaşım umutla konuşmuş..biliyorsunuz tüp çalışmaları başladı..
sabah gıtmışler doktora yumurtalara bakmışlarsağda 3 solda 2 yumurtası varmışş küçük olupta gorunmeyen olabılır demıs doktoru yumurtaların boyutları 10-11mm arasıymıs suan
scumartesı gunu tekrar bakılcakmıss17 -18mmde çatlatma iğnesi vurabılırım demiş doktoru eğer cumartesi pazar pazartesi gecesı buyumus olursa yumurta toplama işlemine geçilecekmiş hayırlısıyla doktoru yumurtacıklarını çok beğenmişşş işte böyleeee dualarımızı eksik etmıyelım inşallahhh
Rabbim tez zamanda hem umudumun hem tüm kızçelerin yüzünü güldürsün inşallahhhhhhhhhhhhhhh
evet fatmam kızçeler kayıp..
ama ben asbemi merakediyorum yaaa gelse aramıza artıkk.aklım ondaaa:26::26::26:
Al benden de o kadar tatlımmmmmbana bu ay Feryalim de hamiş olacak gibi geliyoooooooooo
Hayirli cumalar.Rabbim dualarinizi kabuletsin insallahhh.
Saah kan verdim yine.48saatte 429 dan 992 ye yukselmis.sanirim hersey yolunda.daha huzurluyum simdi.hepinizi opuyorumm
biz de seni seviyoz tatlımmmmmmmmmmmmragındam cnmm ilk bu siteye uye oldugumdan beri konusuyoruz senle benı rahatlatıyorsunn cnmm belkı bi kac kez daha söyledımmm ama gercek bu...hepınzııı sevıyorummmmm kızlarrrrrr nehar,scorpı,ragında,raınbow abla,misyaman,fatmaipek,elfıda,asbelove,feryal,iskorpıt,eliff,yehan daha aklıma gelmeyenler hepınızı sevıyorum
ooooooooo hep böleee yaaa ben ne zman azıcık off olsam siz kaynatıyorsunuz..
iilk olarak scorpii oldu bu iş senın bebişş bu sefer inatcı cıktı
ikincisi neharımmm baharımmm sen ayakalrını uzat keyfıne bak hele umutun werdıgı akla bayıldımmm burası olmamış şöyle yap annecim de..
ne yaparlarsa yapsınlar olmuooo yaa bnm k.v aradı bebek için hazırlık yapıyo musn dedi
bende annem aldı bişiler dedim bende örüyorum ama gıydırırmısn bilmem dedi..
la havleee neden giydirmim dedim işte onlar böleeeee...
ben zaten anne baba demedım Mustafa Baba die hitap ediyorummm bnm annem babam warr ama napimm eşime dedim istersen sende deme walla o annecim bbacım dio
aybikecannnn sana gelınce benım eşimde aynı sinirlenince ceker kapıyı gider walla en iyisini yapıoo yoksa ben parcalarım onu
bizde 1,5 senelik evliyiz ilk aylarda regl olunca ağlardım sonra kawga edınce ohh iyiki olmamış derdim güya boşancam ya sonra Allah nasıl arattııı (
ama şimdi cok nadir kawga edioruz kawga bile denmez atışma
hamılelık donemıminc ilk aylarında ok şükrettim onunla ewlı oldgum için malun korkunc gecmıstı...
ama kawgasız olmuo ya sıkıcı oluo..o trip ewresi falan cok güzel oluoo
yataga yatınca değmemeye calışıyorsun yaaa sonra o senı cekip sıkı sıkı sarıooo ohhh harıka bi duyguuu amaaa
bu arada iskorpit yok yaaa onun görewini ben dewraldım uzun yazma rekoruuuuuuuuuu
hepinizi cok sewiyorummm wesselaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm
Missyamanım nasılsın?
kocişim bütün hafta yatırdı beni dinleneyim diye hiç bişey yaptırmadı işten geç çıkıyorum zaten diye besiye çekti beni anlayacağınız
Sizi çok özledim bi geçmişi okuyayım geliyorummm
bide sağlıkçı olacam, boşuna dememişler terzi söküğünü dikemez diye,öldüm öldüm dirildim, bağırmaktan sizsiz olun anestezi almadan hsg çektirmeyin,tanıdıklarınızada söyleyin ben yandım kimse yanmasın,
iyi tarafıda tüpler açıkmış çok şükür bir dahaki regl imi bekliyorum aşılama yapılacak diğer ay
hepinize çok teşekkür ederim
Kızlar bugün yemekte ben kayınvalidem ve eşim bebişten konuşuyoz. Eşim durdu durdu birden; "Oooohhh ailelerden uzağız zırt pırt kimse gelip sevemeyeck sadece biz sevcez" dedi benn şokkkkHayatta eşimden böyle laflar beklemezdim, kayınvalidem çok bozuldu gözleri doldu ama çaktırmadı Ben de dedim ki olur mu öyle şey dayanamaz gelirler özledikçe dedim öyle toparladım durumu ama valla sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Benim koca da tam "Görmemişin oğlu olmuş..." atasözüne örnek durumuna düştü sanırım
anammmmm enişte yaaa bu laf kavgada söylenmez haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kaynoş fena bozulmuşturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tatlım yaaa arkadaşım yaptırdı hemde anestezisiz..hiç acı hissetmedi..ama çok tavsiye edilen biyerde yaptırdı istanbulda..çok memnun kaldı.eski yeni sistemler varmış falan ondan mı acaba..yaza yapan uzmanın keleğine geldin kuzum..
olsun artık geçmiş olsun bukadarla..inşallah bebiş gelsin de hepsi geçerrr
Günaydın canlarımmmmmmmmmmm
Ragindaaaaaaaaaa rüyamda seni gördüm bana kız olacağını söyledinnn
günaydın tatlışkommmm
Günaydın canlarımmmmmmmmmmm
Ragindaaaaaaaaaa rüyamda seni gördüm bana kız olacağını söyledinnn
canlarım biz diğer topikte dün kızlarla konuştuk..biliyorsunuz umut81 arkadaşımız inşallah herşey yolunda gidecek ve yakında tüp transferi olacak..ona bu günlerinde destek olamak için tek yapabileceğimiz şey DUA..
biz şöyle düşündük 41 YASİN tamamlayalım 1 hafta içinde..ve 707 YA VARİS çekelim umudum hayırlısıyla bebişini yada bebişleriniz kucağına alması için..
eski günlere dönüp duaya varsanız ben liste yapıcam canlarım..kişi başı 1-2 yasinle iki topikte 1 haftada hallederiz diyorum..regl olan kızçeler de tesbihi çekebilirler..tabi yasını okuyanlar da çekebilir..ben geçen ay çok çektim bu tesbihi..
sizlerden haber bekliyorum canlarımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?