scorpi cnm ben hemen çekmeye başlıyorum 707 ya varis
ooooooooo hep böleee yaaa ben ne zman azıcık off olsam siz kaynatıyorsunuz..
iilk olarak scorpii oldu bu iş senın bebişş bu sefer inatcı cıktı
ikincisi neharımmm baharımmm sen ayakalrını uzat keyfıne bak hele umutun werdıgı akla bayıldımmm burası olmamış şöyle yap annecim de..
ne yaparlarsa yapsınlar olmuooo yaa bnm k.v aradı bebek için hazırlık yapıyo musn dedi
bende annem aldı bişiler dedim bende örüyorum ama gıydırırmısn bilmem dedi..
la havleee neden giydirmim dedim işte onlar böleeeee...
ben zaten anne baba demedım Mustafa Baba die hitap ediyorummm bnm annem babam warr ama napimm eşime dedim istersen sende deme walla o annecim bbacım dio
aybikecannnn sana gelınce benım eşimde aynı sinirlenince ceker kapıyı gider walla en iyisini yapıoo yoksa ben parcalarım onu
bizde 1,5 senelik evliyiz ilk aylarda regl olunca ağlardım sonra kawga edınce ohh iyiki olmamış derdim güya boşancam ya sonra Allah nasıl arattııı (
ama şimdi cok nadir kawga edioruz kawga bile denmez atışma
hamılelık donemıminc ilk aylarında ok şükrettim onunla ewlı oldgum için malun korkunc gecmıstı...
ama kawgasız olmuo ya sıkıcı oluo..o trip ewresi falan cok güzel oluoo
yataga yatınca değmemeye calışıyorsun yaaa sonra o senı cekip sıkı sıkı sarıooo ohhh harıka bi duyguuu amaaa
bu arada iskorpit yok yaaa onun görewini ben dewraldım uzun yazma rekoruuuuuuuuuu
hepinizi cok sewiyorummm wesselaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm
scorpii canım şu birkaç güne kadar bende 1 yasin okurum nasipse okuyunca biştti diye haber veririm
kızlar bugün dr gittik eşimle...eşimde iltihaplanma çıktı bir sürü ilaç verdi dr..
ben kan verdm pztesi alttan muayene etcm dedi dr korkuyrm maalesef durumlr kötü(((
İnşallah bakalım canım bu gittiğimiz dr. bana tüple şansın %50 bu şekilde %70 dedi eşime de daha önce hiç duymadığım 2ilaç verdi karar verdiğimiz merkezde ki dr.u aradım eşin o ilaçları kullansın zaten sende 1-2ay dinleneceksin dedi sonra bi test yaparız ona göre beklemeye karar veririz deyince hamişlikte gittiğim Dr.a devam etmeye karar verdim bakalım belki biraz zor olacak ama olacak bizim bebişler çok nazlı annesi bi de uzun yoldan geliyorlar ya ondan ondan
Zerbas benim eşimde de iltihaplanma çıktı, ilaç verdi 2 ay önce kullandı bak şimdiKorkma kuzum gebeliğe engel değil iltihap olayı
ne bileyim cnm biraz sıkıldık..iltihaplanma var dedi dr ilaç verdi 1 ay düzenli kullan gel tekrar muayeneye dedi..
bende regl üçüncü günü bugün gittim demiştinz zaten bana 3 günü git diye..karar verdik akşam sabah kalktık gittik hastaneye..kan verdim hormon tahlili için..dr alttan bakmak istedi istemedm ben çünkü reglyim felan işte..biraz suratını astı sonra kan ver pztesi gel muayene yapaym seni muhakkak dedi..böle cnm işte..dua edin bizi lütfen..
ablaaaaaaaa ben 5 gündür hala yatıyorum pek kalkmamaya çalışıyorum. Sence yok olmuş mudur kanama alanı?:44:
Bi de enişten nasıl oldu ablacım sen nasılsın
bu mesajınlaa cetvelini farkettim tabi bu gözyaşları kapıda beklediği için dökülüverdii ne çok bekledik bu günlerii maaşAllahhhhh hep güzel günlermiz olsun inşAllahh.Canım sen bolca dinlen kanama alanı yok olmuştur cnm merak etme Allah korusun çoğalsaydı falan mutlaka akıntıdan hissedersin o kanama kahverengi akıntı şekilinde çok hafif gelebilir aman ha korkmaa sen dinlenmeye devam ettt..herşey çok güzel gidecekkkk maaşAllahhh kalp atışını cinsiyetini konuşurken bir bakmışsın ki kollarında kuzunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?