kızlar benim sıpa kendini göstermedi.çok hareketliydi ama.poposunu döndü,yüzünü döndü şeyini göstermedi.normalde adet tarihine göre 12+4 olması gerekiyordu 13+2 çıktı 5 gün önceden gidiyor.çok büyümüş kocaman olmuuş 7,8 cmcikçok güzel bi şey Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Amin amin aminnnnnn...
Elifciğim maşallah bebetona
Sen hangi hastaneye gidiyodun ve doğum fiyatlarını aldın mı
Sevgili arkadaşlarım bilgisayar bulduğum ilk fırsatta yazıyorum size günlerdir telefonda bölük pörçük yazabiliyordum Nehar-scorpi ve kabilardanın hamileliklerine halayda çekemedim içimde kaldı
Gelelim bizden haberleree
Eniştem kemoterapiye başladı inşAllah RABBİM yardım edecek sıkıntıları azalacak bu süre zarfında malesefki ablamdaki rahatsızlığıda öğrendik hayat böyle işteerahimde miyomu varmış ve 8 cm boyutlarındaymış acilen ameliyat kararı verdilerrr kanaması çok olduğu için kan düşüklüğünden dolayı ameliyat olamıyor bu ara.
Farklı doktorlara göstereceğiz kafam çok dolu evimin yolunu bile unuttum herşeyin başı sağlık bunları sık sık yazıp umut dolu bu günlüğüüü bu konularla işkal etmek istemiyorum..
Scorpicim canımRegliyim ben okuyamayacağım ama Umut arkadaşımız için 5 tane yasin alıyorum okundu sayabilirsin en geç 3 güne dağıtıp okutturacağım inşAllahhh
hepiniz dualarımdasınız lütfen sizde dualarınızda benide eniştem ve ablamıda unutmayın güzel günlerde görüşmek üzereeee
hepinizi kardeşim gibi seviyor düşünüyorummm
canlarım biz diğer topikte dün kızlarla konuştuk..biliyorsunuz umut81 arkadaşımız inşallah herşey yolunda gidecek ve yakında tüp transferi olacak..ona bu günlerinde destek olamak için tek yapabileceğimiz şey DUA..
biz şöyle düşündük 41 YASİN tamamlayalım 1 hafta içinde..ve 707 YA VARİS çekelim umudum hayırlısıyla bebişini yada bebişleriniz kucağına alması için..
eski günlere dönüp duaya varsanız ben liste yapıcam canlarım..kişi başı 1-2 yasinle iki topikte 1 haftada hallederiz diyorum..regl olan kızçeler de tesbihi çekebilirler..tabi yasını okuyanlar da çekebilir..ben geçen ay çok çektim bu tesbihi..
sizlerden haber bekliyorum canlarımmmm
canım ben akdeniz şifada ertuğrul adaşa gidiyorum.doğum fiyatı almadım ama sezerya doğum 800 ..........;normal doğum 600 diye biliyorum öyleydi hala muaynelere filan zam gelmediğine göre onada gelmemiştir.bugün ikili testi 34 liraya yaptırdım.yanlış hatırlamıyorsam 2 sene önce medicalde 56tlye yaptırmıştım...
sen 29unda murat beye gideceksin demi.raporlusun okula gitmiyorsun demi?dikkat et kendine sadece tuvalete kalk canım...
Dün gece şiddetli kar yağışı ile eriyen karlar beni öyle mutlu etti ki üzüm süre sonra toprağı gördük ne elektirk ne su vardı ama dedim karlar gitsin de akşam üstü bi başladı kar her yer yine kapandı..
artık bahar gelsin çiçekler acsın...
rainbow Rabbim sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş...
asbecik geri dönmene sewindim sen topik başısın sensiz olmaz
neharım bnm içimde gram endişe yok o bebek sana yapıştı bi kere
anası kılıklı ((
scorpi bende bi tane alıyorum umut için güzel haberle gelsin buraları şenlendirsin...
feryalnur silkeletince oluo bitti bu iş
aybikecan barışmana sevindim sanki barışmadan duruluo ama o anda insan kötü oluo ister istemez
herkese hayırlı akşamlar
ı love you darlingler
Elifciğim evet canım 29unda medicalparka gitcem. Muayene ücreti 100 tl., doğum felan çok pahalı bi hastaneymiş. Bi kaç kez giderim eğer Allahın izniyle risk kalmaz ise ben de senin doktora gideyim diyorum. Hem gayet de ucuzmuş normal doğum fiyatı. Tabi bunları konuşmak içn erken belki ama sonuçta ben bi doktorla başlayıp sonuna kadar onla gideyim istiyorum. O yüzden sonunu da düşünmem lazım. Epidural normal(prenses doğum) istiyorum ben. Doktorun nasıl,yaklaşımı,ilgisi,cevapları vs. bi de muayene ücreti? Bi de epidirul normal yapıyo mu?:44:
Bu arada evet canım gitmiyorum okula ama pazartesi başlayacam İnşAllah
canım istersen direk benimkine git.ertuğrul beyde medicalden gitme ilk doğumu ben orada yaptım.medical gerçekten herseyiyle çok ama çok pahalı.benim doktor bilgili ve işinde iyidir.yaklaşımıda çok iyi.ilk bebeğimi kaybettiğimde surat ifadesi hala gözümün önünde kendi bebiğini kaybetmiş gibiydi ben ağlarken elini alnıma koyup teselli ettiydi baba gibi elimi tuttu.ben seviyorum.bence biraz ona biraz buna gitme derm karar ver bir doktora git.sonuçta durumunu murat beyde gözle görmedi daha sadece telefondan biliyor.
epidural normalde yapılıyor hastanede.muaynede 20 tl. ben telini yazayım hastananenin ara öğren istersen 242 3250505
Canımcım haklısın ama Murat bey doçent diye bi görsün istedim. Ama yüksek ihtimal ona devam etmem, daha çok erken belki 4.-5. aydan sonra senin doktora giderim. Kafam çok karışık şuan.
işteeeee listemizzzzz haydi kızlarrrrrrrrr
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar[/TD]
[TD]okunan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]
Anammmm bu kız tam gebe triplere başlamış ((yapışkan değil abamm inatçı demek istedim yerim senin kaprisini ben uleyyynnnn (
scorpimmm bahar gelsin hem bana hem topiğe
ya walla şöyle her ay çifter çifter gelsin bebişler biz doğuma siz cinsiyet öğrenmeye (
scorpiiiiiiiiiiii ben de Umut'a 1 tane okuyazzzzzaaağımmm
Missyyy bugün ota moka ağlayasım geliyo
özommm ben kocişe bi çemkirdim ki bugünnn..arka mahalle duymuştur sesimiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?