Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Amin amin aminnnnnn...
Elifciğim maşallah bebetona
Sen hangi hastaneye gidiyodun ve doğum fiyatlarını aldın mı

Amin amin aminnnnnn...
Elifciğim maşallah bebetona
Sen hangi hastaneye gidiyodun ve doğum fiyatlarını aldın mı

canım ben akdeniz şifada ertuğrul adaşa gidiyorum.doğum fiyatı almadım ama sezerya doğum 800 ..........;normal doğum 600 diye biliyorum öyleydi hala muaynelere filan zam gelmediğine göre onada gelmemiştir.bugün ikili testi 34 liraya yaptırdım.yanlış hatırlamıyorsam 2 sene önce medicalde 56tlye yaptırmıştım...

sen 29unda murat beye gideceksin demi.raporlusun okula gitmiyorsun demi?dikkat et kendine sadece tuvalete kalk canım...

Sevgili arkadaşlarım bilgisayar bulduğum ilk fırsatta yazıyorum size günlerdir telefonda bölük pörçük yazabiliyordum Nehar-scorpi ve kabilardanın hamileliklerine halayda çekemedim içimde kaldı

ayyy canımsın sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

ay canım yaaa geldimi üztüste geir işte..aman ihmaletmesin ablan tatlım..sağlık için herşey mecbur..Rabbim ikisine de şifa versin tez zamanda inşallahhh.

canıımmm sağol tatlım akşam liste yapıcaz inşallah umudumuz için..artık yeniden dualar başlasa aslında..ne güzeldi eskiden..neyse şöyle bir toparlanalım yine başlarız inşallahhhh

kızlar sayfalar arttıkça geride kalıyor herkes görsün diye zaman zaman paylaşıcam..zaten 1 haftmız var önümüzde..katılım bekliyorummmm

Elifciğim evet canım 29unda medicalparka gitcem. Muayene ücreti 100 tl., doğum felan çok pahalı bi hastaneymiş. Bi kaç kez giderim eğer Allahın izniyle risk kalmaz ise ben de senin doktora gideyim diyorum. Hem gayet de ucuzmuş normal doğum fiyatı. Tabi bunları konuşmak içn erken belki ama sonuçta ben bi doktorla başlayıp sonuna kadar onla gideyim istiyorum. O yüzden sonunu da düşünmem lazım. Epidural normal(prenses doğum) istiyorum ben. Doktorun nasıl,yaklaşımı,ilgisi,cevapları vs. bi de muayene ücreti? Bi de epidirul normal yapıyo mu?:44:

Bu arada evet canım gitmiyorum okula ama pazartesi başlayacam İnşAllah

Dün gece şiddetli kar yağışı ile eriyen karlar beni öyle mutlu etti ki üzüm süre sonra toprağı gördük ne elektirk ne su vardı ama dedim karlar gitsin de akşam üstü bi başladı kar her yer yine kapandı..
artık bahar gelsin çiçekler acsın...
rainbow Rabbim sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş...
asbecik geri dönmene sewindim sen topik başısın sensiz olmaz
neharım bnm içimde gram endişe yok o bebek sana yapıştı bi kere
anası kılıklı ((
scorpi bende bi tane alıyorum umut için güzel haberle gelsin buraları şenlendirsin...
feryalnur silkeletince oluo bitti bu iş
aybikecan barışmana sevindim sanki barışmadan duruluo ama o anda insan kötü oluo ister istemez
herkese hayırlı akşamlar
ı love you darlingler

ayyy bizde seni seviyoz misimmmmmmm.
Alla kabuletsinnnn
az kaldı sabret bahar gelecek çiçekler açacakkkkkkkkkkk

canım istersen direk benimkine git.ertuğrul beyde medicalden gitme ilk doğumu ben orada yaptım.medical gerçekten herseyiyle çok ama çok pahalı.benim doktor bilgili ve işinde iyidir.yaklaşımıda çok iyi.ilk bebeğimi kaybettiğimde surat ifadesi hala gözümün önünde kendi bebiğini kaybetmiş gibiydi ben ağlarken elini alnıma koyup teselli ettiydi baba gibi elimi tuttu.ben seviyorum.bence biraz ona biraz buna gitme derm karar ver bir doktora git.sonuçta durumunu murat beyde gözle görmedi daha sadece telefondan biliyor.
epidural normalde yapılıyor hastanede.muaynede 20 tl. ben telini yazayım hastananenin ara öğren istersen 242 3250505

Canımcım haklısın ama Murat bey doçent diye bi görsün istedim. Ama yüksek ihtimal ona devam etmem, daha çok erken belki 4.-5. aydan sonra senin doktora giderim. Kafam çok karışık şuan.

listeyi yaptımmmmmmmmmmmmmmmm

Anammmm bu kız tam gebe triplere başlamış (( yapışkan değil abamm inatçı demek istedim yerim senin kaprisini ben uleyyynnnn (
scorpimmm bahar gelsin hem bana hem topiğe
ya walla şöyle her ay çifter çifter gelsin bebişler biz doğuma siz cinsiyet öğrenmeye (

Missyyy bugün ota moka ağlayasım geliyo

özommm ben kocişe bi çemkirdim ki bugünnn..arka mahalle duymuştur sesimiiiiiiii

Bugün zaten çok duygusal ve sinirliydim. Eşimi aradım bişe sordum "hele bi cuma olsun" dedi. Yani kontrol günü. Ben de dedim ki şüphen mi var? Bebeğim benimle kalacak dedim Sanki kaybedebiliriz gibi düşünüyo sanırım Çok battı bu durum bana. Zaten ilk günkü heyecanları kalmadı,anası geldi bi tarafı kalktı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…