Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

canımmmm üzme kendi,niiiiii..hormanların sana oyun oynuyor tatlım ondan duygusal huysuz ve ağlak olabilirizzzzz.
kayınvaldeye de az dayan iyiolunca postalarsın..eşin de geriliyo belki anneinden ne bileyim erkek işte anlaşılması zorrrrrr..ağlama kuşum olurmuuu yaaaaa

meraba kızlar yeni üyeyimm aranıza katılmaktan çok mutluyum..bende hamileyim 19 haftalık.bugün ultrasyonda erkek bebk bekliyomuusmm..ama ben hep kız hissewdiyordumm tuhaf oldum:)

Canım Allah razı olsun gıkı çıkmadan dört dönüyor etrafımda ama çok cahil konuşmalar yapıyo arada ve yenir yutulur değil. Neyse yine de sağolsun.Doktor sonrası gider diye tahmin ediyorum. Eşime de biliyom yapacağımı zaten... Bi de bugün nöbetçi ona da canım sıkılıyo.

rainbowcum canım ablana çok geçmiş olsun, benim görümcemlerimin üçü de miyomdan ameliyat oldular, bir haftaya kadar da iyileştiler, inşallah senin ablanda ameliyat olur da çarçabuk iyileşir

kızlar sayfalar arttıkça geride kalıyor herkes görsün diye zaman zaman paylaşıcam..zaten 1 haftmız var önümüzde..katılım bekliyorummmm

İyi akşamlar kızlar.Şöyle bir bakayım dedim maşallah sayfalar almış başını gitmiş.
Ben de bitmeden duaya katılmak istedim.
Canım ben de 1 Yasin 707 Ya Varis okuyacağım.
Sayı tamamlanmazsa yine okurum.

Allah kabuletsin cnmmm.
umudun yumoşlar güzel gelişiyormuş..sanırım hafta başında toplanacak..transferi de haftasonuna kadar gerçekleşir inşallahhhhh

kim ne okuabilecekse ekliycem kuşlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
okuyabilen YASİN,bilmeyen yada regl olan YA VARİS okuyabilir canlarımmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar[/TD]
[TD]okunan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[TD]2 Yasin/707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalot[/TD]
[TD]8 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecehan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emekdar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]priori[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meddcezir[/TD]
[TD]1Meryem/3000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esila[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD]313 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kiraztepe[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kabilarda[/TD]
[TD]1 Yasin707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

kızlar .. bu sabah ki kan ve ultrason içinn anlatayım .. ultrasonla bakdı dr um işte .. yumurtacıklarım büyüyor masaAllah .. en büyüğü 16 dan baslayıo .. sonra ki 15 lik var iki tane .. 2-3 tane 12 ve 12buçukluk var .. birde 9 luk var o da yetişirse kardeslirinin yanında toplıycaklar onu da kan sonucu sonrasında .. yine iğnelerime devam.. yalnız bitanesini 450 üniteden 375 e düşürdüler.. bu aksam bide yarın devam edip .. pzartesi sabahtan yine gidilcek.. artık tamam oldu diyebilir dr um.. ve çatlatalm iğnesi için konuşulabilir pazartesi aksamdan fln tahminimce ..simdilik böle, bakalım artık hayırlısı birde dua okuyan kısçelerimden Allah razı olsun.. Rabbim ne muradları varsa, güzel yüreklerine göre versin insaAllahhh

RAİNBOW canım allah yardımcınız olsun bazen bazı şeyler üst üste geliyor imtihan dünyasındayız başımıza ne zaman ne gelecek hiç birimiz bilemiyoruz.Allah yardımcınız olsun inş. ablanda en yakın zamanda sağlığına kavuşur

UMUTT canımm dualarımız seninle çok güzel haberlerle döneceksin bizlere gümbür gümbür yer yerinden oynayacak halaylarla inanıyorum canım buna.Mevlam yar ve yardımcın olsun

Herkese musmutlu pazarlar
Ben temizlik yapıyorum kimler gezmede kimler evde bakalım ..

UMUTT canımm dualarımız seninle çok güzel haberlerle döneceksin bizlere gümbür gümbür yer yerinden oynayacak halaylarla inanıyorum canım buna.Mevlam yar ve yardımcın olsun

saolasın savasımm Allah razı olsun.. Rabbim tüm isteyenlere de, hamişlerinde yardımcsı olsun insaAllahh

kolay gelsin missyumoşummm biz tabiki evdeyiz cuma günü risk kalmadı dese de çıkıp gezsem

benide ekleyin canım ya varis çekeyim bende 5000 tane ekle

Herkese musmutlu pazarlar
Ben temizlik yapıyorum kimler gezmede kimler evde bakalım ..

bende bu sabah mutfak hariç evin tüm camlarını sildim.sağ kolum acayip ağrıyor.akşamüstüde kocişi gönderdik geldik 3 gün yanlızız kızçemle...
akşamada ütü yaparım.ben bahar temizliğine başladım havayı iyi görmüşkken hafta içide kapıları avizeleri silicem haftaya pazarda tüm evi siler bitiririm artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…