Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Canlarımmm yarın saat 13.30'da randevum var. Dualarınıza çok ihtiyacım var. Eşim de ben de stresten bi hal olduk. Umarım bebeğin yanındaki kanama geçmiştir ve inşAllahhh kalp atışlarını duyarım. Gelir gelmez haber veririm size

Suveyma c anım benim ınş hissettiğin gibidir.ben kuru yapmadım ama ayda 2 kere çok adet oldum canım yumurtlamanin takibi zor oluyor dr yumurtan su gün çatlar gibi yada boyutu falan.

daha iki gün geçtiği için erken galiba çıkar mıki yarın yapıcam inş korkuyorum negatif görmekten ama yarın olmazsam yapıcam artık
inşallah yarın güzel haberler verirsin.

suveymacım ben seni de hep hamiş sanıyom demek ki çok yakınnn

inşallah canım pıt pıtları duyacaksın ve burda sevincini bizimle paylaşacaksın.
canım inşallah olur hayırlısıyla. biraz ara vermeyi düşünüyorum çünkü doktora git gel bu sene çok yıprandım. bir de ilçedeyim merkeze gitmek beni çok yoruyor. biraz oluruna bırakayım dedim.

canımmm en iyisi. bak ben de 2 ay unuttum ve oldu. başka şeylere kafa yor canım azıcık

Raginda nasılsin canım kızcen napiyor ona şöyle Topigin ablasi olcak annesi.

Kizlar bir kaç gündür rochak yok nasıl acaba?kabilarda nerelerde bebisi nasil ?

Birde coktandir gelmeyen arkadaşlar var ilk tanışma Topigimizin sahibi sevdem napiyor acaba,gamyoncu gelmiyor rean gelmiyor.

Birde olmazsa olmazimiz rainbow ablamiz oda donucek inşallah Rabbim enişte ve ablasina sifalar versin aminnnn

feryalcim sağol cnm forumun ablası iyi keyfi yerinde hamdolsun diyorum hadi oğlan doğurun inş.ta dünür olalım diye

senden de güzel haberler bekliyoruz cnm bu ay hayırlısı inş.

dediğin gibi ablam inş. bomba gibi dönecek buraya

rean bir gelmişti kimse cvp yazmıyor diye çıktı gitti merakta ettim nasılsın diye daha da yazmadı bişe :26:

Canımcım pıtpıtları duyup geleceksin hayırlısıylaaa stres yapmaman gerektiğini göeceksin bugün inşallahh canımmmm

güzel bir günden herkese günaydın .....bugün hem cuma hem havada güzel

listeye bakayım dedim bekleyecek bat bile kalmamış....rımelde neden temmuz yazıyor ya benmi kaçırdım ne oldu ?

asbelove benim yeni bat 16 nisan

listeye bakayım dedim bekleyecek bat bile kalmamış....rımelde neden temmuz yazıyor ya benmi kaçırdım ne oldu ?

asbelove benim yeni bat 16 nisan

Canım rimel kendini pek iyi hissetmiyormuş öyle istedi inşallah en kısa sürede aramıza döner..
Hemen düzenliyorum canım inşallahhhh bu bat 9 aylık bir engele uğrar da gelmez

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar

fatma geçmiş olsun canım kızına

asbeee güzelim üzülme nolurr yakında güzel haberlerini alacağız inş.

neharrr hayırlı haberlerle gel dularımız seninle ben inanıyorum güzel habaerlerle döneceksin

umuttt yolun sonu yaklaştı allahım emeklerini boşa çıkarmasın inş. ne zaman transferin olacak neyaptın

Canımm sağolll daha iyiyim çok şükür inşallah olacak hayırlısıyla Rabbim izin verecek
siz nasılsınız tatlım miniğimiz nasıl acep üzmüyor dimi anneciğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…