Kızlaaaaaaaarr ben bu ay Feryal den çoookkk umutluyummmm
bena da hamile olacakmışsın gibi geliyor. inşallah yakın zamanda müjde vereceksin.
inşallah yarın güzel haberler verirsin.daha iki gün geçtiği için erken galiba çıkar mıki yarın yapıcam inş korkuyorum negatif görmekten ama yarın olmazsam yapıcam artık
Canlarımmm yarın saat 13.30'da randevum var. Dualarınıza çok ihtiyacım var. Eşim de ben de stresten bi hal olduk. Umarım bebeğin yanındaki kanama geçmiştir ve inşAllahhh kalp atışlarını duyarım. Gelir gelmez haber veririm size
suveymacım ben seni de hep hamiş sanıyom demek ki çok yakınnn
inşallah yarın güzel haberler verirsin.
inşallah canım pıt pıtları duyacaksın ve burda sevincini bizimle paylaşacaksın.
canım inşallah olur hayırlısıyla. biraz ara vermeyi düşünüyorum çünkü doktora git gel bu sene çok yıprandım. bir de ilçedeyim merkeze gitmek beni çok yoruyor. biraz oluruna bırakayım dedim.
Canlarımmm yarın saat 13.30'da randevum var. Dualarınıza çok ihtiyacım var. Eşim de ben de stresten bi hal olduk. Umarım bebeğin yanındaki kanama geçmiştir ve inşAllahhh kalp atışlarını duyarım. Gelir gelmez haber veririm size
listeye bakayım dedim bekleyecek bat bile kalmamış....rımelde neden temmuz yazıyor ya benmi kaçırdım ne oldu ?
asbelove benim yeni bat 16 nisan
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
fatma geçmiş olsun canım kızına
asbeee güzelim üzülme nolurr yakında güzel haberlerini alacağız inş.
neharrr hayırlı haberlerle gel dularımız seninle ben inanıyorum güzel habaerlerle döneceksin
umuttt yolun sonu yaklaştı allahım emeklerini boşa çıkarmasın inş. ne zaman transferin olacak neyaptın
Günaydın canlarımmmmmm
Hayırlı cumalarrrr
herkese hayırlı cumalar..Allah dualarınızı kabul eyler inş...
inş herkes iyidir...
sağolasın canımcımmm sende iyisindir inşallahhhh..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?