Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

arkadaşlar dün hesapladım ben 50 gündür adet görmiyorum 2 kez kan testi yaptırdım ama negatif 10 aylık evliyim evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz ama neden negatif çıkıyor ozaman anlamadım bir türlü aranızda kan testlerinde negatif çıkıpta hamile kalan oldu mu acaba

saolasın cnm..dr gittik eşimle biliyosn bu ay moralimiz birazcık bozuldu ama Allah izniyle inş herşey düzelecek..

sen nasısın? herşey normaldir inş

Canım ben kaçırdım mı ne dedi dr. bilmiyorum ben kusuruma bakma nolurrr:44:
Düzelecek tabi herşey yoluna girecek ben daha iyiyim psikolojik olarak fizyolojik olarak iyi olup olmadığımı da yarın öğreneceğim inşallah iyi haberler alacağım

Canım pko falan var mı sende dr.a gitmelisin bence bi kontrolden geçmende fayda var

canım pko nedemek acaba ? eşimi ikna edemiyorum bu süreçte çok yıprandık neden olmuyor üst üste testler falan şimdide bekliycez diyor ya başka birşey varsa diyorum yoktur diyip geçiştiriyor onun bu tavrınada sinir oluyorum zaten

canım abes bir adet düzensizliğim yok ama 1 tafta oynayabiliyor arada bir ama ben en son şubatın 10 unda adet görmüştüm dahada adet falan görmedim şaşkınım ve çaresizim

bugün hava cok güzel isimde yok tatildeyim bide cuma hayirli cumalar kizlar ama ben grip oldum hem bogazim kulagim agiriyor ve salye sümük
o yüzden ne yapiyoruz hastayken bol bol dua ediyoruz
UMUT81 arkadasim icin ya varis cektim 707 tane.
Rabbim ettiginiz dualari kabul etsin kizlar en kisa zamanda Mevlam yavrulariniza kavustursun hepimizi hayirlisiyla ve saglikli gene

canım bu kadar olmaması doğru bi durum değil ama bi dr.a gözükmen gerek bence beklememelisin. pko yumurtaların kiste dönüşme durumu canım düzenli adet olmazsın bu durumda http://............/dosyalar/infertil/pko.html linkten detaylı bilgi alabilirsin canım. Canım yıpranıyoruz ama o testlerden koşturmacadan geçmeden de öğrenemiyoruz napalım ama sen en kısa sürede bi dr.a git nedir ne değildir öğren bence

aminnnnnnnn

zeynep.benimde dr.hep.sola dogru koyuyor o zimbirtiyi ama erkek dedi.
bizimde yarn aksam saat 5 te eandevumuz var bakalim dr.amcamiz ne diye ek.neler yapiyor bizim sipa

hadi ya offf şimdi iyice heycanlandım yüzde 99 kız diye düşünüyordum rahattım şimdi erkek şüpheleride bastırmaya başladı bir an önce öğreniyim artık

canım polikistik over demek pko yani yumurtlama bozukluğu böyle hastalar 2 ayda 3 ayda bir oluyor bende öyleyim mesela ama benim kendimi bildim bileli böyle senin son aymı böyle oldu ??? sakın endişe etme birşey için ben hamile kalmadan önce 9 ay olamadım hasta son ay doktor 5günlük bir hap tedavisi kullanmıştı öyle olmuştum çoğu insan stresi bıraktığı an hamile oluyor onun etkisi çok gördüğüm kadarıyla sendede biraz başlamış hiç bir şekilde strese girme ben burdaki bütün arkadaşlarıma hep kendimden örnek veriyorum hasta olamıyordum bu pko hastalığı vardı ve prolaktin hormonum yüksekti son ay yumurtalarımda çatlamamış ve kiste dönüşmüştü ama gördüğün gibi hamileyim oyuzden rahat et istersen bir doktorda hormonlarına baktır daha çok yeni evlisin olucaktır elbet :):)

Ragindam nasilsin cnmm

Ozlemle konustum ev yolunda gidince yazar artikkkkk

zırt diye çıktım arkadaşlarrr biliyorum ama ,
bende merak ettim Özlemii dua ettim,
tel.konuşmuşsun dimi çok şükür yola devammmm heralde inşallahhhh...inanın bgn saat 1,30 aklıma geldi..

canım polikistik over demek pko yani yumurtlama bozukluğu böyle hastalar 2 ayda 3 ayda bir oluyor bende öyleyim mesela ama benim kendimi bildim bileli böyle senin son aymı böyle oldu ??? sakın endişe etme birşey için ben hamile kalmadan önce 9 ay olamadım hasta son ay doktor 5günlük bir hap tedavisi kullanmıştı öyle olmuştum çoğu insan stresi bıraktığı an hamile oluyor onun etkisi çok gördüğüm kadarıyla sendede biraz başlamış hiç bir şekilde strese girme ben burdaki bütün arkadaşlarıma hep kendimden örnek veriyorum hasta olamıyordum bu pko hastalığı vardı ve prolaktin hormonum yüksekti son ay yumurtalarımda çatlamamış ve kiste dönüşmüştü ama gördüğün gibi hamileyim oyuzden rahat et istersen bir doktorda hormonlarına baktır daha çok yeni evlisin olucaktır elbet :):)[/QUOTE]

tşk ederim canım verdiğin bilgiler ve paylaşımların için daha önce hormon testi yaptırdım hepsi normaldi sadece bir kez sağ yumurtalığımda kist olmuştu oda çok küçüktü kendiliğinden düşmüş doktor öyle dedi pazartesi gitmeyi düşünüyorum inş sıkıntılı değildir.rabbi sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım inş darısı bizim başımıza artık :)

tşk ederim canım bakalım pzartesi gitmeyi düşünüyorum eşimi ikna edeyimde rabbim hepimizin sıkıntısını gidersin inş

tşk ederim canım verdiğin bilgiler ve paylaşımların için daha önce hormon testi yaptırdım hepsi normaldi sadece bir kez sağ yumurtalığımda kist olmuştu oda çok küçüktü kendiliğinden düşmüş doktor öyle dedi pazartesi gitmeyi düşünüyorum inş sıkıntılı değildir.rabbi sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım inş darısı bizim başımıza artık :)

tşk ederim canım bakalım pzartesi gitmeyi düşünüyorum eşimi ikna edeyimde rabbim hepimizin sıkıntısını gidersin inş

inşallah bi sıkıntı yoktur herşey yolundadır canım benim sende pko yokmuş anladığım kadarıyla git bakalım dr. ne diyecek aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…