Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

savaş,asbelove,scorpi,özlem nasılsınız kızlar?bu aralar giremedim okulda yoruluyorum birde can sıkıcı seyler oldu geceleri uyuyordum...

Alpin nerdesin canım,nereye gittin yurdışına ailenin yanına mı?geçmişi çok okuyamadım ondan soruyorum canım

Merhaba kızlar..1 iyi 1 de kötü haberle geldim.

İyi haber; Bebeğimin kalp atışını gördük.Allahımmm o ne muhteşem bi şeyyyy eşimle benim gözlerimiz doldu Duyamadık tabi. Normalde 7+4 olmamıza rağmen 6+1 çıktık, geç yumurtluyorum çünkü. 6+1 e göre gelişimi güzel dedi.0.48 cm olmuşş

Kötü haber ise; Kesenin altındaki kanama alanı devam ediyormuş. 1 hafta rapor daha verdi günde en az 3lt su ve progestanı da sabah akşam 2 ye çıkardı. wc haricinde kalkmam yasak. Kahve telvesi gibi akıntı bekliyoruz korkma dedi. Ama kırmızı parlak olursa gel dedi. Haftaya kanama durmazsa rapora devam dedi.

Haftaya cuma tekrar gitcez. Dua edin kızlar kanamamız durmuş olsun. Bu arada 5 tüp kan aldılar 210 tl ödedik. Sonuçlar çıkmış birazdan doktorum arayıp değerlendirecek telefonda. Bizden haberler böyle. Çooookk şükür ki bebeğimin kalbi atıyor. Yol boyu ayetel kürsiler okudum ve salavat getirdim. İçimde hiç bir olumsuzluk yok, pıtpıtlarını da gördüm ya Rabbim evladımızı bize bağışlayacak inanıyorum.
Bizi merak eden dualarını esirgemeyen tüm teyzoşları çok öpüyorum.
Sevgiler.

bu arada kasım annelerine yazdığım mesajın aynısını buraya kopyaladım tahlil ücreti vs yazıyo, yanlışlıkla oldu

Hoşgeldin tatlımmmmmm umarım kötü bişey yoktur stres yapma bırak herşey oluruna varır hiç üzme kendini

Canım içim öyle ferah ki hayırlısıyla herşey yolunda gidecek ve sağsalim bebişini kucağına alacaksın bütün gün dua ettim cuma saatleri hürmetine Rabbim dualarımızı kabul edecek hayırlısıyla sen bol bol dinlen hiç yerinden kalkma ve tavsiyem duş vs. alma sıcak su tehlikeli derler. Yataktan kalkarken çok yavaş hareket et hızlı hareket etme yemeğin yatağına gelsin ve bol bol dua et ve ananas ye canım tüp bebek yapanlara tutunması için ananas tavsiye ediyorlar baharatı çok tüketme rahim damarlarını etkiliyormuş
Seni seviyorummmm

hayırlı uğurlu olsun neharcım çok sevindim gerçekten çok güzel bir duygu kalbinin attığını bilmek kanama inşallahhh en kısa zamanda geçer doktor çok önemli olsa sanırım daha büyük önlemler alırdı oyuzden içini ferah tut ve bol bol dinlen :)

Canlarımmmmmm çok seviyorum sizi
Asbeloveeemmm Allah razı olsun kuzummm ben de çok dua ediyorum sana Bol bol ananas yiyorum zaten

Canlarımmmmmm çok seviyorum sizi
Asbeloveeemmm Allah razı olsun kuzummm ben de çok dua ediyorum sana Bol bol ananas yiyorum zaten

Allah razı olsun canımmmm bizim de sıramız gelecek şimdi sana dualarımızın hepsi
Ohhh afiyet bal şeker tutkal olsun yapışsın meleğimize

gözünaydın özlem pıtpıtları duymuş.cnm bu günleri atlatacaksın kanamanda geçecek biranevvel inşallah sen yatıp dinlenmene bak.k.v. de gitttimi sizdemi baksın sana biraz daha.özlem yanlız anlamadığım kan nereye gidiyor :26::26::26:

teşekkür ederim caanımmmmkv daha burda biraz gidemediğine üzüldüama yapcak bişe yok canım demekki akıp kuruyo, daha atamadım işte, atacak kesin dedi dr bekliyorum

teşekkür ederim caanımmmmkv daha burda biraz gidemediğine üzüldüama yapcak bişe yok canım demekki akıp kuruyo, daha atamadım işte, atacak kesin dedi dr bekliyorum

Canımcım öyle çok büyük bi kanama olmadığı için içerde kuruyor daha sonra atacaksın onu kahverengi şekilde o da dr.un dediği gibi muhtemelen haftaya olacak sen dikkat ettikten sonra bitecek hepsi canım benimmmm

Kızlar biliyosunuz kayınvalidem bizde, bana bakıyo. Bugün eğer doktor risk bitti deseydi o da gidecekti memleketine. Neyse biz heyecanla eve geldik, kapıda "Anneeee kalbini gördük pıt pıt,harikaydı" diye heyecan çığlıkları atıyoruz ama o riskin devam ettiğini ve bi süre daha kalması gerektiğini duyunca surat 5 karış evde dolaşıyo, konuşmuyo, ulturason resmine bakmaya tenezzül bile etmedi. Bugün de eşim nöbetçi, şu an tek kelime etmeden ekşi suratıyla oturuyor.
Bi de;Ben dedimki doktor bol su iç dedi . Bu doktorlar da sular satılmıyor diye öyle söylüyolar diyo eşim sürekli su alıp geliyo battı buna heralde

Ben bu kadına uçarım

asbemmm doktor bana "kesin ağır bişe kaldırdın" dedi. Feryal de konuşurken düşününce aklıma geldi 3 hafta önce felan 3lü kanepeyi kaldırmıştım herkül gibi gacıyım hee bu arada

Normaldir balım o zaman bu kanama hayırlısıyla atlatacaksın bitecek hepsi helal olsun sana valla ben hamiş falan değilken bile kocişe çektiririm onları hayatta tek başıma kaldırmam nazlıyımdır accık
sen onu hiççç mi hiç takma al başına koca bi sürahi hatta bardağına pipet koysunlar doğrulmakla uğraşma sakın ani hareketler yasak bak sakın unutma
assın otursun onun sana hizmet etmek ağrına gidiyordur el kızına su veriyor düşünsene ohhhh yap yapabildiğin kadar hiç acıma valla

yapsın işi neeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…