Merhaba kızlar..1 iyi 1 de kötü haberle geldim.
İyi haber; Bebeğimin kalp atışını gördük.Allahımmm o ne muhteşem bi şeyyyy eşimle benim gözlerimiz dolduDuyamadık tabi. Normalde 7+4 olmamıza rağmen 6+1 çıktık, geç yumurtluyorum çünkü. 6+1 e göre gelişimi güzel dedi.0.48 cm olmuşş
Kötü haber ise; Kesenin altındaki kanama alanı devam ediyormuş. 1 hafta rapor daha verdi günde en az 3lt su ve progestanı da sabah akşam 2 ye çıkardı. wc haricinde kalkmam yasak. Kahve telvesi gibi akıntı bekliyoruz korkma dedi. Ama kırmızı parlak olursa gel dedi. Haftaya kanama durmazsa rapora devam dedi.
Haftaya cuma tekrar gitcez. Dua edin kızlar kanamamız durmuş olsun. Bu arada 5 tüp kan aldılar 210 tl ödedik. Sonuçlar çıkmış birazdan doktorum arayıp değerlendirecek telefonda. Bizden haberler böyle. Çooookk şükür ki bebeğimin kalbi atıyor. Yol boyu ayetel kürsiler okudum ve salavat getirdim. İçimde hiç bir olumsuzluk yok, pıtpıtlarını da gördüm ya Rabbim evladımızı bize bağışlayacak inanıyorum.
Bizi merak eden dualarını esirgemeyen tüm teyzoşları çok öpüyorum.
Sevgiler.
gözün aydın canım...Bu arada doktorum aradı tahlillerim tertemiz çıkmış
canım içerde kan pıhtısı oluşuyor.vucud emiyor ınu ama birazını da atıyor.gözünaydın özlem pıtpıtları duymuş.cnm bu günleri atlatacaksın kanamanda geçecek biranevvel inşallah sen yatıp dinlenmene bak.k.v. de gitttimi sizdemi baksın sana biraz daha.özlem yanlız anlamadığım kan nereye gidiyor :26::26::26:
Canımm sağolll daha iyiyim çok şükür inşallah olacak hayırlısıyla Rabbim izin verecek
siz nasılsınız tatlım miniğimiz nasıl acep üzmüyor dimi anneciğini
selam kızlar.. yarın büyük gün.. Rabbim inşallah nasip eder bu kez de, emeklerimiz zayi olmaz inşallah =( inanın tedirginim ama dualarla canıma can gelsin istiyorum Rabimden bunu diliyorum suan için... dün de 1 tanesi döllendi demişlerdi 4 ünden .. bu sabah yine aynı dediler.. insaAllahh Rabbim o 1 taneye can verir de, kan verirde.. inşallah bana sımsıkı tutunur.. o 4 taneden diğer 3 ü ise, sperm düşüklüğü nedeniyle çok etkiliyomus o yüzden döllenme olamıyomus onlarda.. yoksa yumoslarımı istenilen kaliteye getirmişlerdi.. tabi yine de hersey Rabbimin izin verdiği müddetçe ilerleyio hersey... inşallah bu kez olur sağ-sağlim de, yoksa halimi düsünemiyorumm... =((((
nehar senin mide bulunacak mı merak ediom kısss
canım miniğim varla yok arası çok sakin.öyle ne tepik ne yarazamzlık korkutuyor bazen beni.Tembel olacak galiba oğlu.dün akşam dr.daydık bizimki yine dönmüş totoyu yatıyordu.dr.amcamız her 20.dak bir dinlenir dedi
bende bizimki hep tembel dedim hiç hareket etmiyor.dr zaten şuan tam hissedemezsin dedi.20.haftadan sonra dedi.hem tembel değil annesi uslu dedi.çok hareket etse sende rahatsız olurdun üzmüyor seni falan dedi.
NEHARR canım pıtpıtların hayırlı olsun çok sevindimmmm
UMUTTTT dularımız seninle tutunacak inş. anneciğine bu sefer stres yapmaaa
saolun kızlar Allah razı olsun.. bir bebis yapmak ne kadar zormuss Allahımmmm
Elifim inşallah herşey yolundadırrrrsavaş,asbelove,scorpi,özlem nasılsınız kızlar?bu aralar giremedim okulda yoruluyorum birde can sıkıcı seyler oldu geceleri uyuyordum...
Alpin nerdesin canım,nereye gittin yurdışına ailenin yanına mı?geçmişi çok okuyamadım ondan soruyorum canım
Özonnn ama kötü haber demeeeeeMerhaba kızlar..1 iyi 1 de kötü haberle geldim.
İyi haber; Bebeğimin kalp atışını gördük.Allahımmm o ne muhteşem bi şeyyyy eşimle benim gözlerimiz dolduDuyamadık tabi. Normalde 7+4 olmamıza rağmen 6+1 çıktık, geç yumurtluyorum çünkü. 6+1 e göre gelişimi güzel dedi.0.48 cm olmuşş
Kötü haber ise; Kesenin altındaki kanama alanı devam ediyormuş. 1 hafta rapor daha verdi günde en az 3lt su ve progestanı da sabah akşam 2 ye çıkardı. wc haricinde kalkmam yasak. Kahve telvesi gibi akıntı bekliyoruz korkma dedi. Ama kırmızı parlak olursa gel dedi. Haftaya kanama durmazsa rapora devam dedi.
Haftaya cuma tekrar gitcez. Dua edin kızlar kanamamız durmuş olsun. Bu arada 5 tüp kan aldılar 210 tl ödedik. Sonuçlar çıkmış birazdan doktorum arayıp değerlendirecek telefonda. Bizden haberler böyle. Çooookk şükür ki bebeğimin kalbi atıyor. Yol boyu ayetel kürsiler okudum ve salavat getirdim. İçimde hiç bir olumsuzluk yok, pıtpıtlarını da gördüm ya Rabbim evladımızı bize bağışlayacak inanıyorum.
Sevgiler.
Ahahaaaaa kafa karıştıııııbu arada kasım annelerine yazdığım mesajın aynısını buraya kopyaladım tahlil ücreti vs yazıyo, yanlışlıkla oldu
Ohhhh çokkk şükürrrrrBu arada doktorum aradı tahlillerim tertemiz çıkmış
Geçmiş olsun tatlımmmbugün hava cok güzel isimde yok tatildeyim bide cuma hayirli cumalar kizlar ama ben grip oldum hem bogazim kulagim agiriyor ve salye sümük
o yüzden ne yapiyoruz hastayken bol bol dua ediyoruz
UMUT81 arkadasim icin ya varis cektim 707 tane.
Rabbim ettiginiz dualari kabul etsin kizlar en kisa zamanda Mevlam yavrulariniza kavustursun hepimizi hayirlisiyla ve saglikli gene
Canım ben kaçırdım mı ne dedi dr. bilmiyorum ben kusuruma bakma nolurrr:44:
Düzelecek tabi herşey yoluna girecek ben daha iyiyim psikolojik olarak fizyolojik olarak iyi olup olmadığımı da yarın öğreneceğim inşallah iyi haberler alacağım
Merhaba kızlar..1 iyi 1 de kötü haberle geldim.
Sevgiler.
saolun kızlar Allah razı olsun.. bir bebis yapmak ne kadar zormuss Allahımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?