Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Bu arada doktorum aradı tahlillerim tertemiz çıkmış
gözün aydın canım...

canım içerde kan pıhtısı oluşuyor.vucud emiyor ınu ama birazını da atıyor.

tülayımmm neharımmm özlemimmmm gözünaydınnn bacımmm ohh rahatladıkkk

kıss bana bak kuru incir ye birde rahim duvarları için

kaynana kaynanaaaa torunn gelio torunnnn asma yüzünüüüü

Kızlar nedense bugün acayip erkek doğdu içime Kaynanaya söyledim şimdi keyfi yerine geldi

Tülayım günde 1 incir yuvarlıyom zaten

selam kızlar.. yarın büyük gün.. Rabbim inşallah nasip eder bu kez de, emeklerimiz zayi olmaz inşallah =( inanın tedirginim ama dualarla canıma can gelsin istiyorum Rabimden bunu diliyorum suan için... dün de 1 tanesi döllendi demişlerdi 4 ünden .. bu sabah yine aynı dediler.. insaAllahh Rabbim o 1 taneye can verir de, kan verirde.. inşallah bana sımsıkı tutunur.. o 4 taneden diğer 3 ü ise, sperm düşüklüğü nedeniyle çok etkiliyomus o yüzden döllenme olamıyomus onlarda.. yoksa yumoslarımı istenilen kaliteye getirmişlerdi.. tabi yine de hersey Rabbimin izin verdiği müddetçe ilerleyio hersey... inşallah bu kez olur sağ-sağlim de, yoksa halimi düsünemiyorumm... =((((

Son düzenleme:
umutcum stres yapma cnm inş. güzel olacak herşey.sıkma kendini dua et bol bol bizlerde ediyoruz iyi haberler gelecek Rabbimin izniylee

nehar senin mide bulunacak mı merak ediom kısss

Canımm sağolll daha iyiyim çok şükür inşallah olacak hayırlısıyla Rabbim izin verecek
siz nasılsınız tatlım miniğimiz nasıl acep üzmüyor dimi anneciğini

canım miniğim varla yok arası çok sakin.öyle ne tepik ne yarazamzlık korkutuyor bazen beni.Tembel olacak galiba oğlu.dün akşam dr.daydık bizimki yine dönmüş totoyu yatıyordu.dr.amcamız her 20.dak bir dinlenir dedi
bende bizimki hep tembel dedim hiç hareket etmiyor.dr zaten şuan tam hissedemezsin dedi.20.haftadan sonra dedi.hem tembel değil annesi uslu dedi.çok hareket etse sende rahatsız olurdun üzmüyor seni falan dedi.

NEHARR canım pıtpıtların hayırlı olsun çok sevindimmmm

UMUTTTT dularımız seninle tutunacak inş. anneciğine bu sefer stres yapmaaa

Umut yarın güzelce okuyacam sana Rabbim gönlünün muradını versinnnnn

nehar senin mide bulunacak mı merak ediom kısss

tülaım 3 gündür hafiften geliyo

canım teşekkür ederim sen de ne rahatsız ediyon kız delikanlyııı

ragindammm kitap geldi, gayet güzel bilgiler var,işine yarar. haa nette de ulaşırsın ama baş ucu kitabı olması açısından gerekli

saolun kızlar Allah razı olsun.. bir bebis yapmak ne kadar zormuss Allahımmmm

Elifim inşallah herşey yolundadırrrr
İyiyiz cnmcım çok şükürrrr
Özonnn ama kötü haber demeeeee
Haberin en güzeli pıtpıtlarrr.diğeri canını sıkmasın lütfen sen dinlen bak geçecek o kanama
bu arada kasım annelerine yazdığım mesajın aynısını buraya kopyaladım tahlil ücreti vs yazıyo, yanlışlıkla oldu
Ahahaaaaa kafa karıştııııı
Bu arada doktorum aradı tahlillerim tertemiz çıkmış
Ohhhh çokkk şükürrrrr
Geçmiş olsun tatlımmm
Allah kabuletsinnn

önemli değil cnm..geçen cumartesi eşimle ani bir kararla dr gittik.ben kadın doğumcuya o ürologa gitti..bende herşey normal..eşimde iltihaplanma olabilir dedi..sperm sayısı az ve canlı sperm sayısı az dedi..5 tane ilaç verdi 1 ay kullan gel dedi..2 mayısta randevumuz var tekrar muayene olacak.moral sıfır şuan..
keçiboynuzu kürü yapmayı düşünüyorm eşime..yarın gidip alıp yapmaya başlayacm..böle cnm işte(((((((((((
inş yarın çok güzel haberlerle gelirsin...dualarım seninle...

saolun kızlar Allah razı olsun.. bir bebis yapmak ne kadar zormuss Allahımmmm

özlem herşey güzel olacak inşallah moralini bozma
umut Allah yar ve yardımcın olsun canım

herkese musmutlu haftasonlarıııııııııııııı
bebeyımmmmmmmmmmmm test yaptın mıııı

Günaydın canlarım
Rochakcım darısı senin başına kuzummm
UMUT u ben de merak ediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…